bizde seni seviyoruz canım birşey olmamasına sevindimay canım sanki regl olacağım ya akıntı vs birşey yok hayırlısı olsun bakalım:18:kuzum ben şimdilik çıkıyorum yemek hazırlamam lazım canım çok öptümmmmmmmm
sağol bitanemcanım eşim evde bugün pcyi arada o alıyor oyüzden birden çıkmak zorunda kaldım arada bakıyorum canım çok şükür bişey çıkmamış gözün aydın canımevet ya kızlar nirdesiniz ya bende merak ettim işleri mi yoğun acaba canım:26:buarada test yok canım evde ay korkuyorum hem tek çizgi görmekten canım ya
sağol bebeğim inşallah hepimize çift gelir :)yusram eşinin sonuçları ne güzel çıkmış kız maşallahinşallah hsgden birşeyin çıkmayacak klomene başlarsın çifter çifter gelir bebişlerin
pofuduğum ateşin düşmemiş kızzzzzz bi test yappppppp
bugün yoğunluktan dolayı arazi işlerinde dolayı giremedim merak etmişsiniz beni kızlarrr sizleri çok seviyorum
likefaksiyon süresi 35 dk
miktar 3 ml
viskozite normal
ph 7.6 aglütinasyon yok
sperm sayısı 65 milyon
motilite %46
A tipi (ileri hızlı progresif) %6
b tipi (ileri yavaş progresif) %38
c tipi (progresif olmayan) %2
d tipi (immotil) %54
total progresif sperm sayısı 87 milyon
döküntü hücre 1 milyon
MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME
normal sperm oranı 3 (canım bunun en az % 4 olması gerekıyormuş)
baş anomalisi 57 dominant anomali
boyun anomalisi 26
kuyruk anomalısı 14
canım bizim değerlerimz böyleydi ve doktor elle de muayene edince varıkoseli bulmuştu.
miktar az demissin benim eşiminkıyle aynı. canım sizin sayı gayet iyi diğerleri de iyi görünüyo ama morfolojı de önemli.
bizim a ve b de sıkıntı var canım. onun % 50 olması lazımmış
Pofuduk atesini merak ettim
Yusram cizgi cekilmiss
kızlar benim ateşim saçma sapan bir hal almaya başladı
bu sabah ölçtüm 35,8 çıktı iki kez ölçtüm.
ateş ölçeri malatya parktaki e bebekten almıştım. çok pahalı bir şey değildi.
acaba yanlış mı ölçüyo?
böyle bi ateşin olması mumkun mu?
si nerden ne kadara almıştınz?
canım benimkide pahalı birşey değil takılma öyle şeylere bende bimden almıştım bir kaç yıl önceonun etkisi olduğun sanmıyorum canım herkesin vücut ısısı bir olmaz ölçmeye devam canım
ateşim düştü canımmmmbugün yada yarın regl olurum sanırım hergün 8de ölçüyordum bugün saat 8 diye 7.30da ölçmüşüm sıyırdım iyice:18:salı günü araştırmaya giderim artık canım 3.günüm olur sanıırım eğer yarın regl olursam hayırlısı böyleymiş inşallah sizler regl olmazsınızda sizlere sevinirim inşallahhhhhhh
kızlar benim ateşim saçma sapan bir hal almaya başladı
acaba yanlış mı ölçüyo?
evet kuzum ya benimki çekti çizgiyiPofuduk atesini merak ettim
Yusram cizgi cekilmiss
hayırlısı olsun bitanem benimateşim düştü canımmmmbugün yada yarın regl olurum sanırım hergün 8de ölçüyordum bugün saat 8 diye 7.30da ölçmüşüm sıyırdım iyice:18:salı günü araştırmaya giderim artık canım 3.günüm olur sanıırım eğer yarın regl olursam hayırlısı böyleymiş inşallah sizler regl olmazsınızda sizlere sevinirim inşallahhhhhhh
canım ona takılma bende eczaneden aldım 4,5 liraydı sen her sabah aynı saatte ölç yeterkızlar benim ateşim saçma sapan bir hal almaya başladı
acaba yanlış mı ölçüyo?
sağlık olsun kuzu bana hiç düşmeyecekmiş gibi geldi iyi ki beni dinleyip test yapmadın canım
olur canım 35.8 o kadar düşük bi ateş değil ki ayrıca ben de 5 liraya eczaneden almıştım
evet kuzum ya benimki çekti çizgiyi
kız bende öğrendim bu işi herhalde
hayırlısı olsun bitanem benim
inşallah bundan sonra bekletmez yavruların seni
ben bebek isteyen herkese ikiz diliyorum bizi bundan sonra ikizden aşağısı kurtarmaz
hayırlı sağlıklı olsun tabi öncelikle
canım ona takılma bende eczaneden aldım 4,5 liraydı sen her sabah aynı saatte ölç yeter
canım hsg için 4martta randevum var
oh iyi yapmışın canım bizim yerimize de dökseydin kurtlarınıyüsram canım jinekolojiden randevu almamıştın değil mi?:26:
canım jinekolojide randevuda vardı randevusu da vardı ama ben 8 de oradaydım ikiside dolmustu numara vermedi çocuk istiyoruz deyince infertilite ye giriş yaptılar orda numara sırada göre bakiyorlar ben erken gittim ilk sıradaydım ama dr ler 9 dan sonra geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?