Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

oyy kuzum kolay gelsin inşallah adetin gelmezde bu ay bebişin gelir

likefaksiyon süresi 35 dk
miktar 3 ml
viskozite normal
ph 7.6 aglütinasyon yok
sperm sayısı 65 milyon
motilite %46
A tipi (ileri hızlı progresif) %6
b tipi (ileri yavaş progresif) %38
c tipi (progresif olmayan) %2
d tipi (immotil) %54
total progresif sperm sayısı 87 milyon
döküntü hücre 1 milyon
MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME
normal sperm oranı 3 (canım bunun en az % 4 olması gerekıyormuş)
baş anomalisi 57 dominant anomali
boyun anomalisi 26
kuyruk anomalısı 14

canım bizim değerlerimz böyleydi ve doktor elle de muayene edince varıkoseli bulmuştu.

miktar az demissin benim eşiminkıyle aynı. canım sizin sayı gayet iyi diğerleri de iyi görünüyo ama morfolojı de önemli.

bizim a ve b de sıkıntı var canım. onun % 50 olması lazımmış

sağol bitanem
seninde bu ay ateş düşmesin bebis gelsin inşallah

sağol bebeğim inşallah hepimize çift gelir :)
girmeyince merak ediyoz valla bizde seni seviyoruz
umarım hsg de iyi çıkar

canım bi kac topige sorduk ve herkesde aynısı olmuş yazmış yani
bakalım canım üroloji iyi sorun yok demiş bide jinekoloji ye gosteririm
tesrih vermeye alıştık bakalım hsg den sonra dr görünüp onu da ikna etmeye çalışırım
sizinde degerleriniz hemen artar ikiz gelsin hepimize :))))))

canım bizimkinder a tipi b tipi yazmıyor o bizim testte hangisi oluyor hareketli yavaş hareketli mı oluyor :s

canım sizde sanırım % 55 ve %10 olan kısım oluyo benim söylediğim yerler tam emin değilim ama.

bencede canım en kısa zamanda rahim filmini çek kurtul

Pofuduk atesini merak ettim
Yusram cizgi cekilmiss

ateşim düştü canımmmmbugün yada yarın regl olurum sanırım hergün 8de ölçüyordum bugün saat 8 diye 7.30da ölçmüşüm sıyırdım iyice:18:salı günü araştırmaya giderim artık canım 3.günüm olur sanıırım eğer yarın regl olursam hayırlısı böyleymiş inşallah sizler regl olmazsınızda sizlere sevinirim inşallahhhhhhh

kızlar benim ateşim saçma sapan bir hal almaya başladı

bu sabah ölçtüm 35,8 çıktı iki kez ölçtüm.

ateş ölçeri malatya parktaki e bebekten almıştım. çok pahalı bir şey değildi.

acaba yanlış mı ölçüyo?

böyle bi ateşin olması mumkun mu?

si nerden ne kadara almıştınz?

evli mutlu hoşgeldin canım nasılsın?dişim ağrımaya başladı ya sabah kahvaltıdan sonra durduk yere eti mi ağrıyor diş mi çözemedim stres dişime vurmuş olamaz dimi kız

canım benimkide pahalı birşey değil takılma öyle şeylere bende bimden almıştım bir kaç yıl önceonun etkisi olduğun sanmıyorum canım herkesin vücut ısısı bir olmaz ölçmeye devam canım

tamam canım 35 i görünce ateş ölçer mi yanlış dedim acaba devam edelim bakalım

sağlık olsun kuzu bana hiç düşmeyecekmiş gibi geldi iyi ki beni dinleyip test yapmadın canım

olur canım 35.8 o kadar düşük bi ateş değil ki ayrıca ben de 5 liraya eczaneden almıştım

Pofuduk atesini merak ettim
Yusram cizgi cekilmiss
evet kuzum ya benimki çekti çizgiyi
kız bende öğrendim bu işi herhalde
hayırlısı olsun bitanem benim
inşallah bundan sonra bekletmez yavruların seni
ben bebek isteyen herkese ikiz diliyorum bizi bundan sonra ikizden aşağısı kurtarmaz
hayırlı sağlıklı olsun tabi öncelikle
canım ona takılma bende eczaneden aldım 4,5 liraydı sen her sabah aynı saatte ölç yeter
canım hsg için 4martta randevum var

Son düzenleme:
bu ay bebek çalışması yok kızlar aşk için çalışacaz perhiz dolayısıyla bizim yum yum kaçtı
sosyalim kız senin ateş istikrarlı yükselme gösteriyor hadi bizim topiğin ilk hamişi ol inşallah

sağlık olsun kuzu bana hiç düşmeyecekmiş gibi geldi iyi ki beni dinleyip test yapmadın canım

olur canım 35.8 o kadar düşük bi ateş değil ki ayrıca ben de 5 liraya eczaneden almıştım

evet canım hayırlısı olsun artık ama inşallah senin ateşin hiç düşmezzzzzz canım

oh iyi yapmışın canım bizim yerimize de dökseydin kurtlarınıyüsram canım jinekolojiden randevu almamıştın değil mi?:26:

oh iyi yapmışın canım bizim yerimize de dökseydin kurtlarınıyüsram canım jinekolojiden randevu almamıştın değil mi?:26:

canım jinekolojide randevuda vardı randevusu da vardı ama ben 8 de oradaydım ikiside dolmustu numara vermedi çocuk istiyoruz deyince infertilite ye giriş yaptılar orda numara sırada göre bakiyorlar ben erken gittim ilk sıradaydım ama dr ler 9 dan sonra geldiler

aaa değişmiş mi canım çocuk için jinekoloji bakıyor zaten başka yerde mi açmışlar kız yoksa ben mi yanlış anladım canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…