Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

aaa değişmiş mi canım çocuk için jinekoloji bakıyor zaten başka yerde mi açmışlar kız yoksa ben mi yanlış anladım canım:26:

çocuk isteyenler için infertilite bölümü var sirani alıp 2. katta tüp bebek merkezi gibi bi yer galos falan giydiriyor lar sen ordan sıra alacan yani kuzum
bide eski tahlil seni esinin ne varsa götür hsg falan

çocuk isteyenler için infertilite bölümü var sirani alıp 2. katta tüp bebek merkezi gibi bi yer galos falan giydiriyor lar sen ordan sıra alacan yani kuzum
bide eski tahlil seni esinin ne varsa götür hsg falan

ya değişmiş demekki canım:26:tamam canım tahlilleride alayım yanıma bari sağolasın kuzum

ya değişmiş demekki canım:26:tamam canım tahlilleride alayım yanıma bari sağolasın kuzum

evet canım mutlaka eşinin tahlilini de al aşılama ile ilgili belgelerin falan varsa onlarda al aşılama
inşallah hayirlisi ile kuzuların daha fazla bekletmeden gelsin
Rabbim nasip etsin en kısa zamanda

evet canım mutlaka eşinin tahlilini de al aşılama ile ilgili belgelerin falan varsa onlarda al aşılama
inşallah hayirlisi ile kuzuların daha fazla bekletmeden gelsin
Rabbim nasip etsin en kısa zamanda

amin canım hepimizin bebişleri tez zamanda gelsin kuzum inşallah

aaaaaaa nerede bu devlet nerede bu miletttttttttt:26:kızlar ateşim iyice düştü şu kırmızılar gelseydi de önüme baksaydım yaaaaaaasosyalim ilk hamiş sen olursun inşallah canım ateşin güzel gidiyoryusram,evli mutlu sizler nasılsınız canlar

şimdilik iyi gidiyor canım ateş ölçmedeki kızlar dpo 10 da hemen test yapıyorlar bende mi yapsam acaba tabii ateşim düşmezse o zamana kadar

kızlar bi de benim betahcg hormonu idrara geç karışıyor sanırım çünkü ilk hamileliğimde test yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı ama kanda baktırdığımda 438 çıkmışta aslında buna göre erkende yaptırsam çıkmaz gibi geliyor bana neyse ben en iyisi adeti bekleyeyim

meb kuzular ben bugün giremeyecem annemlerle doğanspor surguye gidiyoruz merak etmeyin beni
koruduk kuzum haftasonu cepten girdiğim için zor oluyor
sosyalizm senin iğne yapman gerekiyor en geç apo 12 de yap testi

meb kuzular ben bugün giremeyecem annemlerle doğanspor surguye gidiyoruz merak etmeyin beni

telefondan girdiğin çok belli canım pofuduk koruduk olmuş bende sosyalizm haydi sana iyi eğlenceler görüşürüz doğansporda Doğanşehir sanırım

Kızlar tanıdınız bildiğiniz perde ameliyatı yapan iyi bir doktor varmı ..elazığdayım ben ,bu çevrede Yada izmirde ...septummuş almak lazımmış histeroskopiyi lakaroskopiyle alıcaklar ama iyi bir doktora ameliyat olmak lazımmış ..ayrıca çok korkuyorum bebeğim olmaz diye
Of ..bana bişiyler söyleyin kızlar yav ..

hiç bi bilgim yok kuzum bu konu hakkında keşke yorum yapabilsem :26:

canım o dediğin ameliyatla ilgili bilgimiz yok maalesef. ne oluyo perde ameliyatı?

pofuduk iyiyiz canım sen nasılsın? adet olacağın kesin olunca insan bi an önce olsun bitsin istiyo bende öyleyım. benm adet bitti bakalm tam yumurtlama döneminde kayınvalidemlerde olacağız bakalm nasıl olacaksa

sosyalım inşallah güzel haberi verir umut olursun bize

yusra sana da iyi eğlenceler canım

canım bencede yap yüsranın dediği gibi kuzum iğneye başlaman gerekecek adetini bekleme:26:benim reglde bir damla geldi devamı yok iyice gelseydi ne sinir bozucu ya böyleeeee
iyi eğlenceler canımmmmmmmmm
telefondan girdiğin çok belli canım pofuduk koruduk olmuş bende sosyalizm haydi sana iyi eğlenceler görüşürüz doğansporda Doğanşehir sanırım
ay canım bende doğanspor ne diyorummmmmmm

bugün daha iyiyim canım dün çok kötüydüm yaaaaaaaaleke geldi ama regl hala sökülmedi deli olcemmmmmmmmmmaman canım yumurtlama dönemini kaçırmamaya çalışşşşş

öncelilkle geçmiş olsun canım...rahminde perde mi var:18:inan bir bilgim yok canım yani doktor açısından:26:rabbim yardımcın olsun

ayyyyyy neyseki cozmussunuz

sağol bebeğim kız kaynana falan deme aman çalışın evlisiniz mecbur çalışabaşınız
ayarlayın kendinizi evde çalışın gidin sonrada onlarda 2 kere ayarlayın bi şekilde çalışın

sağol bebeğim kocis kaldı diyo hergün bi yerdesin :)

aaa kalmasın canım olmaz amaaaaaaabenimde kırmızılar akşama doğru geldi çok şükür sonundasalı günü araştırmaya gideceğim inşallah yarın bir telefon açayımda

aaa kalmasın canım olmaz amaaaaaaabenimde kırmızılar akşama doğru geldi çok şükür sonundasalı günü araştırmaya gideceğim inşallah yarın bir telefon açayımda
iyi canım bebek gelmiyorsa kırmızılar gecikmesin evet cAnım bi ara sali sabaha gidersinesinleme gideceksin

iyi canım bebek gelmiyorsa kırmızılar gecikmesin evet cAnım bi ara sali sabaha gidersinesinleme gideceksin

yok kuzum eşim çalışıyor yalnız gideceğim ayrıca yalnız gitmek benim için daha iyi çünkü eşimde hastane fobisi var iyice delleniyor bende sinir oluyorum o yüzden yalnız gitmek benim için daha hayırlı

bilmiyorum ki kuzu ya ateşim iyi gidiyor göğüs hassasiyetide var ama belkide psikolojiktir bekleyip göreceğiz inşallah arka arkaya veririz haberleri

dün yaptım hiç bir şey çıkmadı canım bi de 10. günde yapayım bakayım 10 günden sonra hergün yaparım ama haklısın iğneye başlayacağım

hadi gözün aydın diyeyim, inşallah bu ay gelecek bebişin

ff de 19. güne yani bugüne gel menses yazan yere medium yaz ki yeni döngünü başlatsın kuzum adetin boyunca işaretlersen iyi olur adetin bitince herhangi bir yeri işaretlemene gerek yok ateşi girmeye devam bu arada adetliykende ateşini ölçüp ff ye gir kuzu

Son düzenleme:
iyi canım nasıl iyi hissedeceksiniz öyle yap
kuzu bende tablolarınıza baktım pofuduga nasıl girmesi gerektiğini yazacaktım
sen benden önce hamile kalacan
günler gecsede testini görsek diye gup gup atıyor kalbim
Rabbim umdugumuzu nasip etsin önce sana sonra hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…