Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım çok teşekkür ederim kuzu akıl yokki bende hiç ffi ayarlamak aklıma gelmedi

sana da teşekkür ederim canımmmm hadi bakalım sosyalimden sonra sıra sende güzel haber verin inşallah bizeeeeee

hayırlısı canım bilmiyorum ki ilk kez ateşim bu kadar istikrarlı gidiyor sonucunu bende merak ediyorum:18: amin canım cümlemize daha fazla bekletmeden hayırlısıyla
canım çok teşekkür ederim kuzu akıl yokki bende hiç ffi ayarlamak aklıma gelmedi

sana da teşekkür ederim canımmmm hadi bakalım sosyalimden sonra sıra sende güzel haber verin inşallah bizeeeeee

sırayla inşallah bu ifadeleri koyalım buraya pofuduğum

Kuzular nasılsınız
sosyalim maşallah ateşine diğer aylardan çok farklı hadi inşallah
pofuduğum evli, mutlum siz nasılsınız
evlimutlu giremez demi millieğitim kk yı yasaklamış

Kuzular nasılsınız
sosyalim maşallah ateşine diğer aylardan çok farklı hadi inşallah
pofuduğum evli, mutlum siz nasılsınız
evlimutlu giremez demi millieğitim kk yı yasaklamış

evet canım yasaklamış buraya girmek yasakmış

yusram adet olacam gibi sancım çok yaa sanki bu ayda olmadı ateşime bakma sen

kızlar günaydın

milli eğitim engeli kaldırmıs

herkes iyidir umarım keyıfler yerınde mı

canım belli olmaz hayırlısı tabi ama ateş sonuçta yol gösteriyor gebelik ile adet yakınmış birbirine
senin ilk gebelikte nasıldı

öncesini hatırlayamıyorum ama sonrasında bayağı sancı çekmiştim her an adet olacakmışım gibi yani kuzum:44:

bencede çok iyi oldu sıkılıyordum okulda.

aynı valla okul bitiyo bi karışıklık bi yoğunluk gidiyo.

sosyalım senın ne zaman adet olman lazım,?

öncesini hatırlayamıyorum ama sonrasında bayağı sancı çekmiştim her an adet olacakmışım gibi yani kuzum:44:

canı hayırlısı ama ateşn farklı sonuçta
bende eflaminin tablosuna baktım 3 gün önce olmuş ilişki bi umut edeyim dedim Sonra geçen ay ile bu aya baktım dpo birebir aynı gidiyor bi bak
BİDE TABLONA BAKTIM GEÇEN AY DPO 8 DE ADET OLMUŞSUN Bİ ÖNCEKİ AY DPO 10 MI OLMUŞTUN
FF SANA TAHMİNİ ADETİ NE ZAMAN DİYOR

Son düzenleme:
bencede çok iyi oldu sıkılıyordum okulda.

aynı valla okul bitiyo bi karışıklık bi yoğunluk gidiyo.

sosyalım senın ne zaman adet olman lazım,?

canım bilmiyorum ki düzensiz ya benim ki tablete göre 25 ocak diyor

yarın için pembe çerçeveyi çizmiş yusram evet canım biri 8 biri 10

Son düzenleme:
bi de yusram benim aklıma geldi ha bu sabah dedim ki eflalim 3 gün önce ilişkiye girmiş ve hamile kalmıştı belki dedim yusrada böyle kalır aklıma geldi ama buraya yazmadım canım hani çok umutlanma diye ama sen yazdığına göre bende yazayım , inşallah bu ay piyonga bide sana vurur kuzum

Ay kuzum umut ile umutsuzluk arası zaten geçen ay tam zamanında ilişki oldu ama tutduramadk nasip yani ama 2 taployada baktım dpo sonrası iniş çıkış aynı gidiyor
hem önce senden gelecek inşallah ne zaman test yapacan

hayırla huzurla gelsin kuzum , canım bilmiyorum yarında gelmezse bi test yapayım diyorum çıkar mı acaba :18:

tünaydın şekerler nasılsınız bakalım?sosyalim hadi bakalım canım hayırlı haber ver inşallah bize buarada adet sancısıyla bebiş aynı canım onu takma sen kafayaaaaaa
yusram sen nasılsın kuzucanım birde araştırmayı aradığında hangi bölümden bilgi almıştın kız kadın doğum mu?bende aradım öğle arasından önce bir türlü cevap veren olmadı jinekoloji bölümünden
evli mutlu canım sen nasılsın

hoş geldin kuzu ne yapıyorsun , tamam canım takmıyorum bekliyorum saf saf

araştırmayı hiç düşüremedim canım o yüzden sana yardımcı olamayacağım işim olursa telefonla değil direk giderek çözüyorum işlerimi

haklısın canım yarın gideceğim zaten ama şu rendavu işini tam olarak ne yaptılar acaba o yüzden aramaya çalışıyorum:18:canım senin pembe çizgini ben göremiyorum yahuuuuuu:26:bende sizleri merakla bekliyorum güzel haberlerinizi inşallah canım

kuzu pembe çizgi takvimimde çıkıyor ateş tablomda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…