Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

iyiyim pofuduk sen nasılsın canım

hadi kızlar biriniz iyi haberi verinde peşinizden bizlerde gelelım

hayırla huzurla gelsin kuzum , canım bilmiyorum yarında gelmezse bi test yapayım diyorum çıkar mı acaba :18:
evet canım yap yap zaten testi stokladın eve bittimi kız yoksa
canım aradım ben netten almıştın telefonu kadın doğumu istedim galiba sekreterdi ona sorum hsg için diye sende durumu anlat ona göre bi yol gösterir 1,30 dan sonra ara istersen
iyiyim pofuduk sen nasılsın canım

hadi kızlar biriniz iyi haberi verinde peşinizden bizlerde gelelım
cano inşallah hayırlısı bakalım kız hep beraber kalalım göbekli göbekli, buluşuruz

hadı bakalım hayırlı haberlerini beklıyorum canım.

izlediğin aşamaları ve gittiğin doktorları burdan yazar mısın canım içimden bi ses benim gidşatında aşılamayı gösterdiğini söyluyo:18:

öğrenmiş olayım.

kızlar ruyamda pıhtılaşma sorunum vardı

:18:

inşallah yusram ya ama hissediyorum yakında biriniz güzel hbaerı verecek

bende aynen dediğin gibi aradım kuzum ama yoğunmuş ulaşamadım 13:30u bekliyorum aynen canım

kuzum kıyamam sana ah bu bilinç altı insanı öldürür beeeeeee çok kafamıza taktığımız için rüyamızda da uğraşıyoruz işte:18:inşallah sende aşılamaya gerek kalmaz ama ben sana her anını anlatırım kuzum sen takma kafanaaaaaa

kız kafana taktın ya ondan bende eşimin tahlilini hastaneye götüreceğim zaman karabasan gibi rüyalar görüyodum güya testi aldım 15 dk lık yolu gidemedim
sonra uyuyakalmışım 3 saat geçmiş vs kafamıza takıyoz ondan kuzu
canım hayırlısı inşallah hepimizin olsun tüm isteyenin hayırlı sağlıklı ikizleri olsun
bende aynen dediğin gibi aradım kuzum ama yoğunmuş ulaşamadım 13:30u bekliyorum aynen canım
arayınca haber ver kuzum ulaşırsın inşallah

öyle valla kızlar her ne kadar dışardan rahatmış gibi gözüksem de içimde ne fırtınalar kopuyo

inşallah bu son aşılaman olur canım

kafana çok takıyorsun ondan böyle oluyor kuzu herkeste olacak diye bir şey yok

inşallah bu 3 ay içinde 4 ümüz güzel haberler verelim ondan sonrada hamilelik muhabbeti yapalım burada

öyle valla kızlar her ne kadar dışardan rahatmış gibi gözüksem de içimde ne fırtınalar kopuyo

öyle kuzum çok iyi anlıyorum seni her ay yeni umut bi o kadar korku
bi ara o kadar sakin oluyorum ki aman ne yapalım takmayacam hayırlısı Rabbim ne zaman nasip ederse diyorum sonra çok geçmiyo içime kara bulutlar çöküyo Rabbim bize hayırlısını versin sınavımız bizim kolay geçirmemizi nasip etsin

inşallah bu 3 ay içinde 4 ümüz güzel haberler verelim ondan sonrada hamilelik muhabbeti yapalım burada
amin canımmmmmmmmm

ulaştım canım dediğin gibi ay ne sevindim ya infertilite bölümünün ayrı olmasına daha önce tam bir rezillikti çünkü

inşallah canım yabende aynen senin gibiyim yusramın dediği gibi bazen aman ne yapayım diyorum bazende ne yerdeyim ne de gökte rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhh

inşallah kuzummmmm ağzından bal damlıyor eh artık ilk açılışı sen yap inşallahhhhhh

Son düzenleme:

iyi canım hadi yarın git bakalım haberdar et bizleri mutlaka erkenden mi gidecen yani bence 8 gini orda ol bari ilk sırayı kapasın
haydi rastgele kuzum

iyi canım hadi yarın git bakalım haberdar et bizleri mutlaka erkenden mi gidecen yani bence 8 gini orda ol bari ilk sırayı kapasın
haydi rastgele kuzum

evet canım erken gitmem lazım benim buradan tek otobüs yok birde aktarma yapacağım bakalım hayırlısı kuzum bismillah deyip başlayacağım bakalım haber veririm sizlere

,,

işte canım onu bi kendime anlatabılsem hamile kalmakta bütün sorunu çözmüyo ki bende artık çok büyük bi korku oldu kalp atışı durur mu kanama olur mu daha olmadan bunların korkusunu yasıyorum

aynı canım bende öyleyım bazen bir yılda birçok yöntem denedik geç kalmadık diyorum bazen de telaşa kapılıyorum nasipten öte yok kesinlikle kendimi paralasam da

yarıyıl tatılını canım sıkılmadan atlatrsam gerisi gelir inşallah . eşimin akrabaları sormaya başlar yine

canim takmamaya çaliş diyecem ama olmayacak biliyorum zaten bu akrabalar tanışıklar değilimi icimizdeki yangina benzin döküp bizi yakip kavuran ne yapalim onlarla da bas etmeyi ogrenecegiz. ö
öğrenmeye kalmadan gelsin kuzucuklarimiz saglikla inşallah
bugün eşim tarafından akraba üstüne bide erkek yani is yerinde arkadasimin kizini kucagima alistim milletin içinde elinkini ne yapacan siz yapin da sev dedi çildirdim ama biseyde diyemedim deli oldum ama
sanki ona kalmiş tam bu ay takmayacam zaten yum yum geçti relax olacam derken yine tepe taklak ettiler ((

Son düzenleme:
pofuduk hastaneye gitti güzel sonuçla gelsin inşallah
evlimutlu nasılsın kuzum
sosyalimmmmmm cano ateşe baktım maşallah kız ne zaman test yapaccannnnn

canım aynı korkular bende de var kız hatta hamile kalırsam hiç inanmam sanırımne bileyim hayal gibi geliyor....ayrıca konuşan konuşsun boşver canım ya bende üzülüyorum ama ne yapalım dediğin gibi neremizi paralasakta boş
boşver kuzuuuuuuuuu herkes akıl vermde derdinde sanki bizim aklımız yok
pofuduk hastaneye gitti güzel sonuçla gelsin inşallah
evlimutlu nasılsın kuzum
sosyalimmmmmm cano ateşe baktım maşallah kız ne zaman test yapaccannnnn

geldim kuzum hastaneden ama bugün tüp bebek bölümünün açılışı varmış ve muayene yokmuş ya....bendeki talih kör salihhhhyarın tekrardan gideceğim ama okadar mutlu oldum ki ayrılmasına eski halini görseydiniz tam bir rezalletti çünküüüüüü:19
sosyalim ateşin çok güzel kuzu test yapsanaaaaaaaaaaaa

ay kuzum hayırlısı dunden deselerdi gitmezdin neyse yarın olsun bizim olsun
kızzzzzzzzz sosyalllll nerdesinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…