anladım canımmmmmmmkuzu pembe çizgi takvimimde çıkıyor ateş tablomda değil
iyiyim pofuduk sen nasılsın canım
hadi kızlar biriniz iyi haberi verinde peşinizden bizlerde gelelım
evet canım yap yap zaten testi stokladın eve bittimi kız yoksahayırla huzurla gelsin kuzum , canım bilmiyorum yarında gelmezse bi test yapayım diyorum çıkar mı acaba :18:
canım aradım ben netten almıştın telefonu kadın doğumu istedim galiba sekreterdi ona sorum hsg için diye sende durumu anlat ona göre bi yol gösterir 1,30 dan sonra ara istersentünaydın şekerler nasılsınız bakalım?sosyalim hadi bakalım canım hayırlı haber ver inşallah bize buarada adet sancısıyla bebiş aynı canım onu takma sen kafayaaaaaa
yusram sen nasılsın kuzucanım birde araştırmayı aradığında hangi bölümden bilgi almıştın kız kadın doğum mu?bende aradım öğle arasından önce bir türlü cevap veren olmadı jinekoloji bölümünden
evli mutlu canım sen nasılsın
cano inşallah hayırlısı bakalım kız hep beraber kalalım göbekli göbekli, buluşuruziyiyim pofuduk sen nasılsın canım
hadi kızlar biriniz iyi haberi verinde peşinizden bizlerde gelelım
evet canım yap yap zaten testi stokladın eve bittimi kız yoksa
canım aradım ben netten almıştın telefonu kadın doğumu istedim galiba sekreterdi ona sorum hsg için diye sende durumu anlat ona göre bi yol gösterir 1,30 dan sonra ara istersen
cano inşallah hayırlısı bakalım kız hep beraber kalalım göbekli göbekli, buluşuruz
hadı bakalım hayırlı haberlerini beklıyorum canım.
izlediğin aşamaları ve gittiğin doktorları burdan yazar mısın canım içimden bi ses benim gidşatında aşılamayı gösterdiğini söyluyo:18:
öğrenmiş olayım.
kızlar ruyamda pıhtılaşma sorunum vardı
:18:
kız kafana taktın ya ondan bende eşimin tahlilini hastaneye götüreceğim zaman karabasan gibi rüyalar görüyodum güya testi aldım 15 dk lık yolu gidemedimhadı bakalım hayırlı haberlerini beklıyorum canım.
izlediğin aşamaları ve gittiğin doktorları burdan yazar mısın canım içimden bi ses benim gidşatında aşılamayı gösterdiğini söyluyo:18:
öğrenmiş olayım.
canım hayırlısı inşallah hepimizin olsun tüm isteyenin hayırlı sağlıklı ikizleri olsuninşallah yusram ya ama hissediyorum yakında biriniz güzel hbaerı verecek
arayınca haber ver kuzum ulaşırsın inşallahbende aynen dediğin gibi aradım kuzum ama yoğunmuş ulaşamadım 13:30u bekliyorum aynen canım
hadı bakalım hayırlı haberlerini beklıyorum canım.
öğrenmiş olayım.
inşallah yusram ya ama hissediyorum yakında biriniz güzel hbaerı verecek
öyle kuzum çok iyi anlıyorum seni her ay yeni umut bi o kadar korkuöyle valla kızlar her ne kadar dışardan rahatmış gibi gözüksem de içimde ne fırtınalar kopuyo
inşallah bu son aşılaman olur canım
amin canımmmmmmmmmkafana çok takıyorsun ondan böyle oluyor kuzu herkeste olacak diye bir şey yok
inşallah bu 3 ay içinde 4 ümüz güzel haberler verelim ondan sonrada hamilelik muhabbeti yapalım burada
ulaştım canım dediğin gibi ay ne sevindim ya infertilite bölümünün ayrı olmasına daha önce tam bir rezillikti çünkükız kafana taktın ya ondan bende eşimin tahlilini hastaneye götüreceğim zaman karabasan gibi rüyalar görüyodum güya testi aldım 15 dk lık yolu gidemedim
sonra uyuyakalmışım 3 saat geçmiş vs kafamıza takıyoz ondan kuzu
canım hayırlısı inşallah hepimizin olsun tüm isteyenin hayırlı sağlıklı ikizleri olsun
arayınca haber ver kuzum ulaşırsın inşallah
inşallah canım yaöyle valla kızlar her ne kadar dışardan rahatmış gibi gözüksem de içimde ne fırtınalar kopuyo
inşallah bu son aşılaman olur canım
inşallah kuzummmmm ağzından bal damlıyor eh artık ilk açılışı sen yap inşallahhhhhhkafana çok takıyorsun ondan böyle oluyor kuzu herkeste olacak diye bir şey yok
inşallah bu 3 ay içinde 4 ümüz güzel haberler verelim ondan sonrada hamilelik muhabbeti yapalım burada
ulaştım canım dediğin gibi ay ne sevindim ya infertilite bölümünün ayrı olmasına daha önce tam bir rezillikti çünkü
inşallah canım yabende aynen senin gibiyim yusramın dediği gibi bazen aman ne yapayım diyorum bazende ne yerdeyim ne de gökte rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhh
inşallah kuzummmmm ağzından bal damlıyor eh artık ilk açılışı sen yap inşallahhhhhh
iyi canım hadi yarın git bakalım haberdar et bizleri mutlaka erkenden mi gidecen yani bence 8 gini orda ol bari ilk sırayı kapasın
haydi rastgele kuzum
evet canım erken gitmem lazım benim buradan tek otobüs yok birde aktarma yapacağım bakalım hayırlısı kuzum bismillah deyip başlayacağım bakalım haber veririm sizlere
kafana çok takıyorsun ondan böyle oluyor kuzu herkeste olacak diye bir şey yok
,,
aynı canım bende öyleyım bazen bir yılda birçok yöntem denedik geç kalmadık diyorum bazen de telaşa kapılıyorum nasipten öte yok kesinlikle kendimi paralasam daöyle kuzum çok iyi anlıyorum seni her ay yeni umut bi o kadar korku
bi ara o kadar sakin oluyorum ki aman ne yapalım takmayacam hayırlısı Rabbim ne zaman nasip ederse diyorum sonra çok geçmiyo içime kara bulutlar çöküyo Rabbim bize hayırlısını versin sınavımız bizim kolay geçirmemizi nasip etsin
amin canımmmmmmmmm
işte canım onu bi kendime anlatabılsem hamile kalmakta bütün sorunu çözmüyo ki bende artık çok büyük bi korku oldu kalp atışı durur mu kanama olur mu daha olmadan bunların korkusunu yasıyorum
aynı canım bende öyleyım bazen bir yılda birçok yöntem denedik geç kalmadık diyorum bazen de telaşa kapılıyorum nasipten öte yok kesinlikle kendimi paralasam da
yarıyıl tatılını canım sıkılmadan atlatrsam gerisi gelir inşallah . eşimin akrabaları sormaya başlar yine
canım aynı korkular bende de var kız hatta hamile kalırsam hiç inanmam sanırımişte canım onu bi kendime anlatabılsem hamile kalmakta bütün sorunu çözmüyo ki bende artık çok büyük bi korku oldu kalp atışı durur mu kanama olur mu daha olmadan bunların korkusunu yasıyorum
aynı canım bende öyleyım bazen bir yılda birçok yöntem denedik geç kalmadık diyorum bazen de telaşa kapılıyorum nasipten öte yok kesinlikle kendimi paralasam da
yarıyıl tatılını canım sıkılmadan atlatrsam gerisi gelir inşallah . eşimin akrabaları sormaya başlar yine
boşver kuzuuuuuuuuu herkes akıl vermde derdinde sanki bizim aklımız yokcanim takmamaya çaliş diyecem ama olmayacak biliyorum zaten bu akrabalar tanışıklar değilimi icimizdeki yangina benzin döküp bizi yakip kavuran ne yapalim onlarla da bas etmeyi ogrenecegiz. ö
öğrenmeye kalmadan gelsin kuzucuklarimiz saglikla inşallah
bugün eşim tarafından akraba üstüne bide erkek yani is yerinde arkadasimin kizini kucagima alistim milletin içinde elinkini ne yapacan siz yapin da sev dediçildirdim ama biseyde diyemedim deli oldum ama
sanki ona kalmiş tam bu ay takmayacam zaten yum yum geçti relax olacam derken yine tepe taklak ettiler((
pofuduk hastaneye gitti güzel sonuçla gelsin inşallah
evlimutlu nasılsın kuzum
sosyalimmmmmm cano ateşe baktım maşallah kız ne zaman test yapaccannnnn
ay kuzum hayırlısı dunden deselerdi gitmezdin neyse yarın olsun bizim olsuncanım aynı korkular bende de var kız hatta hamile kalırsam hiç inanmam sanırımne bileyim hayal gibi geliyor....ayrıca konuşan konuşsun boşver canım ya bende üzülüyorum ama ne yapalım dediğin gibi neremizi paralasakta boş
boşver kuzuuuuuuuuu herkes akıl vermde derdinde sanki bizim aklımız yok
geldim kuzum hastaneden ama bugün tüp bebek bölümünün açılışı varmış ve muayene yokmuş ya....bendeki talih kör salihhhhyarın tekrardan gideceğim ama okadar mutlu oldum ki ayrılmasına eski halini görseydiniz tam bir rezalletti çünküüüüüü:19
sosyalim ateşin çok güzel kuzu test yapsanaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?