Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

aynı korkular bendede var canım ya ama bu korkular var diyede elimizi eteğimizi çekmeyelim herşeyden hem inşallah bu sefer kimsenin başına olumsuz bir şey gelmeyecek kuzu herkes bebişini kucağına alacak

ona neyse sanane diyip bozacaksın ama olmuyor işte derdimiz yetmiyor birde cahil cühelayla uğraşıyoruz

pofuduk hastaneye gitti güzel sonuçla gelsin inşallah
evlimutlu nasılsın kuzum
sosyalimmmmmm cano ateşe baktım maşallah kız ne zaman test yapaccannnnn

kuzu 2 gün daha bekleyeyim diyorum

ay kuzum hayırlısı dunden deselerdi gitmezdin neyse yarın olsun bizim olsun
kızzzzzzzzz sosyalllll nerdesinnnnnn

geç olsun güç olmasın pofuduğum inşallah yarından itibaren başlar tedavin sonuda bebiş olur

yusram korkuyorum ya çıkmazsa diye

evet canım geç olsun güç olmasın inşallah....canım korkma ya hayırlısı neyse o olsun ama sanki hamilesin ya inşallahhhhhhhh

evet canım geç olsun güç olmasın inşallah....canım korkma ya hayırlısı neyse o olsun ama sanki hamilesin ya inşallahhhhhhhh

:18::18::18: öyle mi diyon pofuduğum dün adet belirtisi vardı buğunda sağ kasığımda batma ve ağrı var inşallah vücudum bana oyun oynamıyordur :18:

kuzum dpo 10 olsun bi hayırlısı korktuğun olmasın bebişin olsun inşallah ateş dpo 10 da böyle giderse yap testi çıkmazsa ve 11 de de aynı giderse kan ver artık çünkü sen iğne yapacan riske girme kuzum inşallah vardırrr
bide madem geç karışıyor idrara en geç 12 de kan ver

ahh şu insanlar ne kadar düşüncesizler. geçenlerde de aynısı bana oldu. kadının biri sen düşünmüyor musun dedi milletin içinde. Allahtan gürültülüydü ortam kaşımı kaldırdım hayır der gibi kaldı öyle.

ama benim yaşadıklarım bana ders oldu. artık kimseye çocuk düşünmüyo musun demiyorum halden anlamak lazım

pofuduk hastaneye gitti güzel sonuçla gelsin inşallah
evlimutlu nasılsın kuzum
sosyalimmmmmm cano ateşe baktım maşallah kız ne zaman test yapaccannnnn

iyiyim canım sen nasılsın yarıyılda tatıl falan yok de mi canım size? yıllık izin falan mı oluyo sizde?

canım tekrar ne zaman gideceksın hastaneye?

aynen canım kalp atısını duyana kadar inanmam sanrım.

şaka bi yana ben yanımda arkamda yürüyen minik minik konuşan bir canlı hayal edemıyorum kızlar. içinde bulunduğum duruma çok mu alıştım ne bazen çok uzak gelıyo

tamam canım aynende öyle yapayım sağol yusramm

alışkanlık çabuk değişir canım, bi bakarsın evli mutlu bebekli olursun sonrada eşine bakar bunu biz yaptık dersin

kızlar sizin tablolara nerden bakabilirim?

bide yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz?

ateş birden yükselince mi?

biz cuma günü malatyaya gidiyoruz. net yok. o yüzden ateşi giremeyeceğim

tamam canım aynende öyle yapayım sağol yusramm

alışkanlık çabuk değişir canım, bi bakarsın evli mutlu bebekli olursun sonrada eşine bakar bunu biz yaptık dersin

inşallah canım güzel şeylere alışırız da ahh bi o günler gelse
yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek kuzum bende sizlerden

anladım canım. yumurtladığımızı nasıl anlayacağız ben malatya da olurum ateşi giremeyebilirim

ateşin 0.2 yada 0.3 lük bi artış yapar ve yüksek giderse yumurtladın demektir canım. ff de yumurtladığını ancak 3 gün sonra görebilirsin

bizim tablolarada ff ye gir solda üste sayfanın logosu var pembe oraya tıkla sağ tarafa doğru friens var oraya tıkla görürsün bizim tabloları

keşke bi yerden girebilsen yada ateşini buraya elden yazsanda biz takip etsek yada sen bize telefona mesaj at biz girelim

canım buldum tablolarınızı. olur canım benim şifre var sende nasılsa ben sana haber versem girer misin?

bide senin tablonda hangi gün yumurtlamış oluyorsun canım şimdi sen?

yine yumurtlama testi gibi 3 gün mü üst üste ilişki olacak?

çok soru sordum biliyorum

:18::18::18: öyle mi diyon pofuduğum dün adet belirtisi vardı buğunda sağ kasığımda batma ve ağrı var inşallah vücudum bana oyun oynamıyordur :18:

inşallah oyun oynamıyordur canım vesvese yapma her iki duruma da hazırlıklısın zaten canım ama inşallah bebişin seninledir bunu bütün kalbimle diliyor ve istiyorum canım

hastaneye yarın gitmem lazım canım çünkü aşılama tedavisi adetliyken başlanıyor:18:bende bu duruma hem alıştım hem de alışamadım canım bana da uzak geliyor ama olmayacağından korktuğum için canım ya:18:

olur canım ama tekrardan özelden göndermen lazım çünkü sildim şifreni kullanıcı adını

tablolarda alttaki sayılar adetin 1. günüyle başlar dikkat edersen üsteki sayılarda takvimle alakalı kesikli kırmızı bi çizgi görürsün benim tabloya bakarsan kesiştiği nokta hangi gün yumurtladığımı gösterir Adetten sonra 20. gün yumurtlamışım gördün mü takvim olarakta 13 ocağa denk geliyor, canım gün aşırı ilişki şimdilik senin için daha iyi 6-7 ay sonra sürekli ateş ölçersen eğer vücudunu daha iyi tanırsın ve muhtemel yumurtlama günlerini tahmin etmiş olursun o zaman hergün daha iyi olur bak ben 3 aydır ölçüyorum ama karambole çalışıyorum henüz vücudumu tam olarak tanıyamadım çünkü , ama sen akıntılarını iyi takip ediyorsan yumurtlama akıntının olduğu zaman hergün çalışabilirsin

ne çok yazdım umarım anlatabildim cano anlatamadığım bi yer varsa tekrar sorarsın

inşallah oyun oynamıyordur canım vesvese yapma her iki duruma da hazırlıklısın zaten canım ama inşallah bebişin seninledir bunu bütün kalbimle diliyor ve istiyorum canım

biliyorum canım tıpkı bende kendime ne istiyorsam hepinizede aynı şeyleri istiyorum Rabbim daha fazla bekletmesin bizi inşallah

inşallah olacak bu sefer kötü şeyleri aklından çıkar güzel şeyler düşün

Kuzu alışkanlık valla bende eltimlere gidince çocukların sesime dayanamıyom diyom belkide bu sabırsızlığım geçmesini bekliyor Rabbim ama kendi çocuğun olsa öyle olmazsın diyolar
ben gece kolay kolay uyanmam yani çocuklular en az 5 kere kalkıyorlarmış

tam yazacaktım yeni gördüm sosyalim yazmış
kuzum hergün çalışma bence gün aşırı çalış hani kalite bakımından iyi olsun hergün kaliteyi düşürürmüş ya bide sabah spremler daha hızlı oluyormuş ovalosyon testinde yada egg akıntıyı fark edersen sabahlarıda çalışabilirsiniztakıldıköa sor bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…