işte canım onu bi kendime anlatabılsem hamile kalmakta bütün sorunu çözmüyo ki bende artık çok büyük bi korku oldu kalp atışı durur mu kanama olur mu daha olmadan bunların korkusunu yasıyorum
aynı canım bende öyleyım bazen bir yılda birçok yöntem denedik geç kalmadık diyorum bazen de telaşa kapılıyorum nasipten öte yok kesinlikle kendimi paralasam da
yarıyıl tatılını canım sıkılmadan atlatrsam gerisi gelir inşallah . eşimin akrabaları sormaya başlar yine
canim takmamaya çaliş diyecem ama olmayacak biliyorum zaten bu akrabalar tanışıklar değilimi icimizdeki yangina benzin döküp bizi yakip kavuran ne yapalim onlarla da bas etmeyi ogrenecegiz. ö
öğrenmeye kalmadan gelsin kuzucuklarimiz saglikla inşallah
bugün eşim tarafından akraba üstüne bide erkek yani is yerinde arkadasimin kizini kucagima alistim milletin içinde elinkini ne yapacan siz yapin da sev dediçildirdim ama biseyde diyemedim deli oldum ama
sanki ona kalmiş tam bu ay takmayacam zaten yum yum geçti relax olacam derken yine tepe taklak ettiler((
pofuduk hastaneye gitti güzel sonuçla gelsin inşallah
evlimutlu nasılsın kuzum
sosyalimmmmmm cano ateşe baktım maşallah kız ne zaman test yapaccannnnn
canım aynı korkular bende de var kız hatta hamile kalırsam hiç inanmam sanırımne bileyim hayal gibi geliyor....ayrıca konuşan konuşsun boşver canım ya bende üzülüyorum ama ne yapalım dediğin gibi neremizi paralasakta boş
boşver kuzuuuuuuuuu herkes akıl vermde derdinde sanki bizim aklımız yok
geldim kuzum hastaneden ama bugün tüp bebek bölümünün açılışı varmış ve muayene yokmuş ya....bendeki talih kör salihhhhyarın tekrardan gideceğim ama okadar mutlu oldum ki ayrılmasına eski halini görseydiniz tam bir rezalletti çünküüüüüü:19
sosyalim ateşin çok güzel kuzu test yapsanaaaaaaaaaaaa
ay kuzum hayırlısı dunden deselerdi gitmezdin neyse yarın olsun bizim olsun
kızzzzzzzzz sosyalllll nerdesinnnnnn
ay kuzum hayırlısı dunden deselerdi gitmezdin neyse yarın olsun bizim olsun
kızzzzzzzzz sosyalllll nerdesinnnnnn
aynı korkular bendede var canım ya ama bu korkular var diyede elimizi eteğimizi çekmeyelim herşeyden hem inşallah bu sefer kimsenin başına olumsuz bir şey gelmeyecek kuzu herkes bebişini kucağına alacak
ona neyse sanane diyip bozacaksın ama olmuyor işte derdimiz yetmiyor birde cahil cühelayla uğraşıyoruz
kuzu 2 gün daha bekleyeyim diyorum
geç olsun güç olmasın pofuduğum inşallah yarından itibaren başlar tedavin sonuda bebiş olur
yusram korkuyorum ya çıkmazsa diye
evet canım geç olsun güç olmasın inşallah....canım korkma ya hayırlısı neyse o olsun ama sanki hamilesin ya inşallahhhhhhhh
aynı korkular bendede var canım ya ama bu korkular var diyede elimizi eteğimizi çekmeyelim herşeyden hem inşallah bu sefer kimsenin başına olumsuz bir şey gelmeyecek kuzu herkes bebişini kucağına alacak
ona neyse sanane diyip bozacaksın ama olmuyor işte derdimiz yetmiyor birde cahil cühelayla uğraşıyoruz
kuzu 2 gün daha bekleyeyim diyorum
geç olsun güç olmasın pofuduğum inşallah yarından itibaren başlar tedavin sonuda bebiş olur
yusram korkuyorum ya çıkmazsa diye
canim takmamaya çaliş diyecem ama olmayacak biliyorum zaten bu akrabalar tanışıklar değilimi icimizdeki yangina benzin döküp bizi yakip kavuran ne yapalim onlarla da bas etmeyi ogrenecegiz. ö
öğrenmeye kalmadan gelsin kuzucuklarimiz saglikla inşallah
bugün eşim tarafından akraba üstüne bide erkek yani is yerinde arkadasimin kizini kucagima alistim milletin içinde elinkini ne yapacan siz yapin da sev dediçildirdim ama biseyde diyemedim deli oldum ama
sanki ona kalmiş tam bu ay takmayacam zaten yum yum geçti relax olacam derken yine tepe taklak ettiler((
pofuduk hastaneye gitti güzel sonuçla gelsin inşallah
evlimutlu nasılsın kuzum
sosyalimmmmmm cano ateşe baktım maşallah kız ne zaman test yapaccannnnn
canım aynı korkular bende de var kız hatta hamile kalırsam hiç inanmam sanırımne bileyim hayal gibi geliyor....ayrıca konuşan konuşsun boşver canım ya bende üzülüyorum ama ne yapalım dediğin gibi neremizi paralasakta boş
boşver kuzuuuuuuuuu herkes akıl vermde derdinde sanki bizim aklımız yok
geldim kuzum hastaneden ama bugün tüp bebek bölümünün açılışı varmış ve muayene yokmuş ya....bendeki talih kör salihhhhyarın tekrardan gideceğim ama okadar mutlu oldum ki ayrılmasına eski halini görseydiniz tam bir rezalletti çünküüüüüü:19
sosyalim ateşin çok güzel kuzu test yapsanaaaaaaaaaaaa
kuzum dpo 10 olsun bi hayırlısı korktuğun olmasın bebişin olsun inşallah ateş dpo 10 da böyle giderse yap testi çıkmazsa ve 11 de de aynı giderse kan ver artık çünkü sen iğne yapacan riske girme kuzum inşallah vardırrr
bide madem geç karışıyor idrara en geç 12 de kan ver
ahh şu insanlar ne kadar düşüncesizler. geçenlerde de aynısı bana oldu. kadının biri sen düşünmüyor musun dedi milletin içinde. Allahtan gürültülüydü ortam kaşımı kaldırdım hayır der gibi kaldı öyle.
ama benim yaşadıklarım bana ders oldu. artık kimseye çocuk düşünmüyo musun demiyorum halden anlamak lazım
iyiyim canım sen nasılsın yarıyılda tatıl falan yok de mi canım size? yıllık izin falan mı oluyo sizde?
canım tekrar ne zaman gideceksın hastaneye?
aynen canım kalp atısını duyana kadar inanmam sanrım.
şaka bi yana ben yanımda arkamda yürüyen minik minik konuşan bir canlı hayal edemıyorum kızlar. içinde bulunduğum duruma çok mu alıştım ne bazen çok uzak gelıyo
sosyalım güzel haberlerini beklıyorum
kızlar dpo nedir?
tamam canım aynende öyle yapayım sağol yusramm
alışkanlık çabuk değişir canım, bi bakarsın evli mutlu bebekli olursun sonrada eşine bakar bunu biz yaptık dersin
yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek kuzumbende sizlerden
kızlar sizin tablolara nerden bakabilirim?
bide yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz?
ateş birden yükselince mi?
biz cuma günü malatyaya gidiyoruz. net yok. o yüzden ateşi giremeyeceğim
:18::18::18: öyle mi diyon pofuduğum dün adet belirtisi vardı buğunda sağ kasığımda batma ve ağrı var inşallah vücudum bana oyun oynamıyordur :18:
ahh şu insanlar ne kadar düşüncesizler. geçenlerde de aynısı bana oldu. kadının biri sen düşünmüyor musun dedi milletin içinde. Allahtan gürültülüydü ortam kaşımı kaldırdım hayır der gibi kaldı öyle.
ama benim yaşadıklarım bana ders oldu. artık kimseye çocuk düşünmüyo musun demiyorum halden anlamak lazım
iyiyim canım sen nasılsın yarıyılda tatıl falan yok de mi canım size? yıllık izin falan mı oluyo sizde?
şaka bi yana ben yanımda arkamda yürüyen minik minik konuşan bir canlı hayal edemıyorum kızlar. içinde bulunduğum duruma çok mu alıştım ne bazen çok uzak gelıyo
canım buldum tablolarınızı. olur canım benim şifre var sende nasılsa ben sana haber versem girer misin?
bide senin tablonda hangi gün yumurtlamış oluyorsun canım şimdi sen?
yine yumurtlama testi gibi 3 gün mü üst üste ilişki olacak?
çok soru sordum biliyorum
inşallah oyun oynamıyordur canım vesvese yapma her iki duruma da hazırlıklısın zaten canım ama inşallah bebişin seninledir bunu bütün kalbimle diliyor ve istiyorum canım
hastaneye yarın gitmem lazım canım çünkü aşılama tedavisi adetliyken başlanıyor:18:bende bu duruma hem alıştım hem de alışamadım canım bana da uzak geliyor ama olmayacağından korktuğum için canım ya:18:
biliyorum canım tıpkı bende kendime ne istiyorsam hepinizede aynı şeyleri istiyorum Rabbim daha fazla bekletmesin bizi inşallah
inşallah olacak bu sefer kötü şeyleri aklından çıkar güzel şeyler düşün
Kuzu alışkanlık valla bende eltimlere gidince çocukların sesime dayanamıyom diyom belkide bu sabırsızlığım geçmesini bekliyor Rabbim ama kendi çocuğun olsa öyle olmazsın diyolarahh şu insanlar ne kadar düşüncesizler. geçenlerde de aynısı bana oldu. kadının biri sen düşünmüyor musun dedi milletin içinde. Allahtan gürültülüydü ortam kaşımı kaldırdım hayır der gibi kaldı öyle.
kızlar sizin tablolara nerden bakabilirim?
bide yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz?
ateş birden yükselince mi?
biz cuma günü malatyaya gidiyoruz. net yok. o yüzden ateşi giremeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?