Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

bebeim ateş iyi gidiyoda tabloya bak geçen ayla aynı gidiyor sadece bi derece yüksek :26:

tamam bebişim iyi düşünüyoruz veeeeeee iyi olacak inşallahhhhhhh

kesinlikle inşallah çok yakında bebişlerimiz gelecek

bebeim ateş iyi gidiyoda tabloya bak geçen ayla aynı gidiyor sadece bi derece yüksek :26:

ama düşmüyor ki çizginin altına bizim için önemli olan sıcaklığın birden düşmesi eğer düşmezse sende cumartesi test yaparsın cano

evt canım ben de öyleyım belkide korkularımız yüzünden hayal kuramayıp umutlanamıyoruz:44:

anladım canım çok sağol. evet gördüm canım geçen ay adetin 17. günü yumurtladım ondan önceki ay 15. günü sanırım yine o aralar oluyo benimki ama bende akıntıya ve kasık ağrısına bakarak anlıyorum canım çatladığını.

her gün olması bizim için sıkıntı olablir. çünkü eşimin spermlerinin eski haline dönmesine bile daha 1 ay var

şimdi atıyorum canım kullanıcı adıyla şifreyı

evt canım benim karşı komşumda öyle iki saatte bir uyanıyo oğlu. ilk başlarda bana da çok zor gelıyordu kalkamam üstesinden gelemem diye.

ama bazen hasret öyle büyüyor ki olsun da 2 saatte bir uyanırım diyorum büyük konuşuyorum

kesinlikle inşallah çok yakında bebişlerimiz gelecek

ama düşmüyor ki çizginin altına bizim için önemli olan sıcaklığın birden düşmesi eğer düşmezse sende cumartesi test yaparsın cano

canım bakarı geçen ayki gibi düşüşe geçmezse 12. gün yapayım diyorum bakalım ama ateş düşüşe geçmezse

tamam canım aldım bana mesaj atarsın ben burda girerim ateşini sonrada sana çizgiyi çekip çekmediğini söylerim

canım bakarı geçen ayki gibi düşüşe geçmezse 12. gün yapayım diyorum bakalım ama ateş düşüşe geçmezse

inşallah düşüşe geçmez veeeee çift çizgiyi görürsün kuzummm

tamam canım aldım bana mesaj atarsın ben burda girerim ateşini sonrada sana çizgiyi çekip çekmediğini söylerim

çok teşekkür ederim canım ya Rabbim sana tez zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah

sosyal biz sen den haber bekleyeceğiz o zaman
bize çalışın dedğin an da çalışmalara başlarız

amin kuzum hayırlısı

ayy kuzummmm sosyal yanlış alarm verirmiş geri aramış yok durun yarın olacak yarıda bırakalım dermişsin eşine
yada durduk yere hadi kalk çalışacaz ne oldu sosyal mesaj attı

kuzum sen beni bekleme gün aşırı çalış ff yumurtladıktan sonra 3. gün sonraya çizgini çeker şimdi ben 13 ocakta yumurtladım ya 16 ocaktaki ateşimi girince 13 ocağa çizgimi çekti sen beni beklersen geçirmiş olursun yumurtanı Allah korusun :18:

kopardın beni yusrammm

ayy canım ben aklıma geldikçe gülüyorummmm

valla ilişki uzmanımız sosyal ondan haber bekleyeceğiz o ne derse o

kız bide hamile kalırmışım senin verdiğin günlerle dile benden ne dilersen

kız o zaman karambole mı oluyo bende o an belirtiyo sanıyorum tamam bacım şaka bi yana biz 14 . günden sonra çalışmalara başlarız artık

vücudunu tanıdıkça karambole olmuyor ilk aylarda genelde böyle sonra ateşinden az çok anlıyorsun ne olacağını adetten sonra başla kuzum çalışmalara gün aşırı

Allah seni deli gacıııııııııııııııı

canim biraz guelim dedim ama eniste bizim iliskiyide mi artik kk belirliyo derse
kuzu insallah ates sana ugurlu gelir
hem senin ovalosyon testlerin bitti mi onlarida yap bu ay
vücudunu tanıdıkça karambole olmuyor ilk aylarda genelde böyle sonra ateşinden az çok anlıyorsun ne olacağını adetten sonra başla kuzum çalışmalara gün aşırı

evet canim anliyoruz ya mesela bu ay ben ates bi gun daha yuksek giderse 14. gun yumurtlamisim dedim
tahminim tutunca bi an cok mutlu oldum ama kacti diye sonradan uzuldum ama herseyin hayirlisi

rabbim ol dedikten sonra yum yumlar kaçsa ne olur sanki canım takma kafanaannem bizim zamanımızda yumurtlama filan yoktu diyor

biz doktora aşamasında olduğumuz için anlıyoruz kız

rabbim ol dedikten sonra yum yumlar kaçsa ne olur sanki canım takma kafanaannem bizim zamanımızda yumurtlama filan yoktu diyor

ayyy süpermiş ya sabah sabah ne güldüm

NASILSINIZ KIZLAR
biz doktora aşamasında olduğumuz için anlıyoruz kız
ayyy süpermiş ya sabah sabah ne güldüm

evet canım bi kaç ay ölçüp bide neredeyse her taploya bakınca baya aşama kaydediliyor
cano ateşte maşallah istikrarlı ilerliyor son iki ayı kıyasyayınca insan umut ediyor hadi inşallah vardır

inşallah canım.
adamcağız herşeyi ses çıkarmadan yapıyo valla garibim
anladım canım zamanla düzene sokarım sanırım..
yumurtlama testlerim var da az kaldı kız. kayınvalide de boşa harcammak istemedim testi

anladım canım ilişki oluyo da dikkat etmiyorum ben pek. nasılsa yumurtlama olmamıştır diye.

12. günden sonra daha dikkatli gün aşırı olur diye düşünüyorum ama yanlış mı yapıyoprum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…