NASILSINIZ KIZLAR
evet canım bi kaç ay ölçüp bide neredeyse her taploya bakınca baya aşama kaydediliyor
cano ateşte maşallah istikrarlı ilerliyor son iki ayı kıyasyayınca insan umut ediyor hadi inşallah vardır
inşallah canım.
adamcağız herşeyi ses çıkarmadan yapıyo valla garibim
anladım canım zamanla düzene sokarım sanırım..
yumurtlama testlerim var da az kaldı kız. kayınvalide de boşa harcammak istemedim testi
anladım canım ilişki oluyo da dikkat etmiyorum ben pek. nasılsa yumurtlama olmamıştır diye.
12. günden sonra daha dikkatli gün aşırı olur diye düşünüyorum ama yanlış mı yapıyoprum :18:
canım sosyalinde dediği gibi vucudu anlayana kadar gün aşırı çalışmanızı tavsiye ederim ama kısmet ya geçen ay gün aşırı çalıştık ve ff çizgiyi çektiği gün hem akşam hem sabah ilişki olmuş tab biz nasıl heyecanlandık ananas yemeye başladım falan ama olmadı kısmet yaniinşallah canım.
Adamcağız herşeyi ses çıkarmadan yapıyo valla garibim
Anladım canım zamanla düzene sokarım sanırım..
Yumurtlama testlerim var da az kaldı kız. Kayınvalide de boşa harcammak istemedim testi
Anladım canım ilişki oluyo da dikkat etmiyorum ben pek. Nasılsa yumurtlama olmamıştır diye.
12. Günden sonra daha dikkatli gün aşırı olur diye düşünüyorum ama yanlış mı yapıyoprum :18:
heyecanlıyım bende yusram hayırlıysa sonu bebiş olur inşallah :18:
8. Günde yumurtlayanda oluyor canım o yüzden dedim adet biter bitmez başla diye
heyecanlıyım bende yusram hayırlıysa sonu bebiş olur inşallah :18:
8. günde yumurtlayanda oluyor canım o yüzden dedim adet biter bitmez başla diye
canım sosyalinde dediği gibi vucudu anlayana kadar gün aşırı çalışmanızı tavsiye ederim ama kısmet ya geçen ay gün aşırı çalıştık ve ff çizgiyi çektiği gün hem akşam hem sabah ilişki olmuş tab biz nasıl heyecanlandık ananas yemeye başladım falan ama olmadı kısmet yani
kuzu işin özü :
VERMEYİNCE MABUD NEYLESİN SULTAN MAHMUT
ay kuzum sonu bbeiş olsun ama ateşinin farklı olması umut ettiriyor işte hayırlısı tabi biz heyecanla bekleyeceğiz haberini
kızlar muayene olmuş test falan istemişler dönüyor şimdi gelince yazacak ayrıntılı haberiniz olsun merek etmeyin dedim
kızlar muayene olmuş test falan istemişler dönüyor şimdi gelince yazacak ayrıntılı haberiniz olsun merek etmeyin dedim
haklısın canım dikkat edeyım o zaman
kız ananası ne alaka ben duymadım onu:44:
aynen canım ona bakarsan spermler 72 saat kalıyo mus vücutta yanı bi kaç gün öncesinden olsa bile döllenir ama nasip işte
iyi yapmıssın canım ben de merak edıyordum. inşallah güzel haberlerle gelır.
sosyalım hadi bi güzel haber de sen den beklıyorum valla senden umutluyum sankı bu ay
iş yerinde netim yok kızlar evden yazıyorum, pofuduğu bende merak etmiştim bakalım ne olacak :26:
kızlar hepinize çok teşekküre ediyorum geç girdim kusura bakmayın baş ağrım tuttu yine ilaç aldım bana mısın demiyor yaaaadoktor eşimden tekrar sperm testi istedi,benden de guatr yani tiroid bezi testi istedi bu zaman kadar hiçbir doktor istememişti yaaaaaaa 10 gün sonra eşim için randevu alacağız bende testi ozaman vereceğim şekerler araştıralım dedi doktor yumurtan çatlamayabilir,sperm kanallara ulaşmayabilir,yada döllenmeyebilir bunları vajinal muayene de göremeyiz dedi duruma göre de hareket ederiz dedi işte böyle şekerler bakalım artık hayırlısı olsun
yusram teşekkür ederim kuzu aradığın için
sosyalim güzel haber verirsin inşallah da moralimiz yerine gelir canım
evli mutlu kuzum 14.gün geç olur çalışmaya başlamak için gün aşırı ilişkiye devam canımmmm
ayrıca yüsranın dediği gibi geçen ay bende yumurtlama öncesi ve o gün ilişki denk geldi ama rabbim ol demeyince olmuyor:18:sabır ve bol dua inşallahhhhhhhhhhhhh
canım ananas döllenme olursa tutunmasını sağlıyor hergün bi dilim yiyin yazmıştı ateş topiğinde nesdemhaklısın canım dikkat edeyım o zaman
kız ananası ne alaka ben duymadım onu:44:
aynen canım ona bakarsan spermler 72 saat kalıyo mus vücutta yanı bi kaç gün öncesinden olsa bile döllenir ama nasip işte
iyi yapmıssın canım ben de merak edıyordum. inşallah güzel haberlerle gelır.
sosyalım hadi bi güzel haber de sen den beklıyorum valla senden umutluyum sankı bu ay
kız sen evdemisin nasıl evden yazıyon izinli misin ayy anlamadımiş yerinde netim yok kızlar evden yazıyorum, pofuduğu bende merak etmiştim bakalım ne olacak :26:
kızlar hepinize çok teşekküre ediyorum geç girdim kusura bakmayın baş ağrım tuttu yine ilaç aldım bana mısın demiyor yaaaadoktor eşimden tekrar sperm testi istedi,benden de guatr yani tiroid bezi testi istedi bu zaman kadar hiçbir doktor istememişti yaaaaaaa 10 gün sonra eşim için randevu alacağız bende testi ozaman vereceğim şekerler araştıralım dedi doktor yumurtan çatlamayabilir,sperm kanallara ulaşmayabilir,yada döllenmeyebilir bunları vajinal muayene de göremeyiz dedi duruma göre de hareket ederiz dedi işte böyle şekerler bakalım artık hayırlısı olsun
evli mutlu kuzum 14.gün geç olur çalışmaya başlamak için gün aşırı ilişkiye devam canımmmm
ayrıca yüsranın dediği gibi geçen ay bende yumurtlama öncesi ve o gün ilişki denk geldi ama rabbim ol demeyince olmuyor:18:sabır ve bol dua inşallahhhhhhhhhhhhh
bide tsh hiç bakılmadı mı sende tsh demek troid demek değil mi zaten :26:
canım ananas döllenme olursa tutunmasını sağlıyor hergün bi dilim yiyin yazmıştı ateş topiğinde nesdem
kız sen evdemisin nasıl evden yazıyon izinli misin ayy anlamadım
kuzum ne demek burda dert ortağı yoldaş olduk birbirimize
ay kuzum inşallah hemen sorun neyse bulunur ve hemen gebe kalırsın
demi sosyalim bana ilk gittiğimdede sonrasındada tsh serbest t3 t4 bakmışlardı
onlar değil mi
ya kızlar bende anlamadımki 2011 tsh 2.4
2012 tsh 1.42
2013 tsh 3.26
en son 2013 eylül ayı aşılama için yaptırdığım testte ise tsh 2.83 free T3 3.03,free T4 1.33 bunları da kadın doğum doktoru değil dahiliye doktoru istemişti benim için yeni hastaneye gitmiştik kadın doğum oraya taşınmamış doktora rica edince yardımcı olmuştu ve kendi istemişti bunları ben bu testlerin tiroid testi olduğunu bilmiyordum oyüzden hiç yapılmadı sandım:26:şimdi testleri araştırınca fark ettim ama doktor neden tekrardan aynı testten istedi anlamadım neyse yaptırayım bakalım.....test sonuçlarım nasıl sizce?
kızlar birde progeston hormonu testim adetimin 21.günü yaptırmıştım 8,6 birde adetliydim sanırım ozamanda 0.466 anammmm benim yum yumlar çatlamıyor sanırım kız araştırdım 10 ve üzeri iyiymiş doktorlar bişey dememişti ama
Anladım kuzum ev yakın mı hergün mü gidiyonöğle yemeğine gittim kuzu sonra işe geldim burada ki net gelmişevet canım benim bildiğim bunlar zaten bunlarda bi sorun olursa guatrada bakıyorlarmış :26:ama yapılması iyi tabii pofuduk için
ya kızlar bende anlamadımki 2011 tsh 2.4
2012 tsh 1.42
2013 tsh 3.26
en son 2013 eylül ayı aşılama için yaptırdığım testte ise tsh 2.83 free T3 3.03,free T4 1.33 bunları da kadın doğum doktoru değil dahiliye doktoru istemişti benim için yeni hastaneye gitmiştik kadın doğum oraya taşınmamış doktora rica edince yardımcı olmuştu ve kendi istemişti bunları ben bu testlerin tiroid testi olduğunu bilmiyordum oyüzden hiç yapılmadı sandım:26:şimdi testleri araştırınca fark ettim ama doktor neden tekrardan aynı testten istedi anlamadım neyse yaptırayım bakalım.....test sonuçlarım nasıl sizce?
kızlar birde progeston hormonu testim adetimin 21.günü yaptırmıştım 8,6 birde adetliydim sanırım ozamanda 0.466 anammmm benim yum yumlar çatlamıyor sanırım kız araştırdım 10 ve üzeri iyiymiş doktorlar bişey dememişti ama
şimdi sen bütün bu yaptırdıkların testleri unut kuzu yeni bi tedaviye başladın ve doktorların bunları istemesi çok normal, akışına bırakinşallah senden 1-2 ay içinde bebiş haberi alacağız
Anladım kuzum ev yakın mı hergün mü gidiyon
ben hastanede çalışırken ultrasonla bi muayene olmuştum guatr için annem tarafında hem var bende yutkunurken sorun yaşıyordum yaptırdım bişey yokmuş
kuzum bence o dediğin testler neyse bi daha baksın bakalım bana onları bile dememişti yeni teste vardı belkşide ondan hepsini not aldı
21. gün testti bende 6 lı bişeydi onuda yazdı yumurtlama var dedi kız 8,6 da yumurtlamadıysan ben hiç yumurtlamam
hem senin ateştende yumurtladığın anlaşılıyor yumurtlama olmasa tablo farklı olurmuş ateş topiğinde okumuştum
ateş topiğinin ilk sayfasında ocean varya onun tabloyu aç bak hep iniş çıkış onda yumurtlama yokmuş bi ker yazmışlardı
bide tsh hiç bakılmadı mı sende tsh demek troid demek değil mi zaten :26:
Anladım kuzum ev yakın mı hergün mü gidiyon
ben hastanede çalışırken ultrasonla bi muayene olmuştum guatr için annem tarafında hem var bende yutkunurken sorun yaşıyordum yaptırdım bişey yokmuş
kuzum bence o dediğin testler neyse bi daha baksın bakalım bana onları bile dememişti yeni teste vardı belkşide ondan hepsini not aldı
21. gün testti bende 6 lı bişeydi onuda yazdı yumurtlama var dedi kız 8,6 da yumurtlamadıysan ben hiç yumurtlamam
hem senin ateştende yumurtladığın anlaşılıyor yumurtlama olmasa tablo farklı olurmuş ateş topiğinde okumuştum
ateş topiğinin ilk sayfasında ocean varya onun tabloyu aç bak hep iniş çıkış onda yumurtlama yokmuş bi ker yazmışlardı
haklısın canım hepsini unuttum zatenama doktor bu yeni testleri istediğin zaman yaptırabilirsin dedi progesteron testi 21.gün yapılıyor normalde ama doktorun vardır bir bildiği canım haklısın hatta bugün yaptır dedi ama eşim hastanede beklerken zorla yemek yedirdi bana başım ağrımasın diye ama eve geldim yine başım çatladı hayırlısı olsun canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
yaa cidden mi canım dur bakayım tablosunaay bir ara rahim filmi filan dedi ödüm koptu yine isteyecek diyeeeeee :18:kan testine razıyım yani canım
evet canım yakın arada bi geliyorum eve öğle arası, ayrıca bende sana katılıyorum pko olsaydın ateşin inişli çıkışlı olurdu
kız rahim filminden neden korkuyosun korkacak bi şey yok bence herkes yaptırıyor acımıyormuş
Amin canım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?