Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

biz malatyadayızda sanki hergün gidiyor muyuz kuzum

kız tablonu şimdi gördümm dün yumurtan çatlamış olabilirrrrrrr bence bugün çalışın

yaa cidden mi canım dur bakayım tablosunaay bir ara rahim filmi filan dedi ödüm koptu yine isteyecek diyeeeeee :18:kan testine razıyım yani canım
ayyy kıZ öyle deme herkes cektirdi en yakın evlimutlu kolay oldu dedi korkutma beni
canim 15 tatilde gelince yaptır ışte en uygun zaman size
iyi canım kız dur bende bakam evlimutlu nun tablosuna heyecan yaptım
sen testi sabah yapacam demi
:18::18: Yarın asılamam var dua beklerim kardeslerim

Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerine kavusursun

:18::18: Yarın asılamam var dua beklerim kardeslerim

inşallah bebişlerin yarın sana gelirler kuzu

yapacamda karnım çok ağrıyor yusram adet oldum olacam

inşallah bebişlerin yarın sana gelirler kuzu

yapacamda karnım çok ağrıyor yusram adet oldum olacam

canım dur belli olmaz belirtiler aynıymış inşallah vardır yarından atesi ölç bak aynı yada yüksekse yap
evlimutlu tabloya baktimda eğer yarın ve ondan sonra 36,0 üstü çıkarsa ff cizgiyi dune çeker ama şimdi tam emin olamadım
ama her ihtimale karşı calisssss evlimutlu

kız tablonu şimdi gördümm dün yumurtan çatlamış olabilirrrrrrr bence bugün çalışın

ciddi mısın canım aanaa kacırmayalım o zaman

canım tatılde de benim adetime denk gelmıyo hep malatyadayken adet olmadığım zamanlara gelıyo sanş işte

canım rahım fılmını erkek bayan doktor farketmez dıosan ben levent beyden memnun kalmıstım ama sen arastrmada çektreceksın sanırım anestezi verecekler mı?

kız nasıl anladınız çatladığını? bende heyecanlandım şimdi?

araştırmada canım ama bişey demediler anestezi falan
kuzum patladığında emin değiliz ama olabilir iki daha ateşin yüksek giderse muhtemelen sun çatlamış olacak
siz calisin ama

sabah test yaptım 10 dk bekledim ama maalesef çizgiyi göremedim, yalnız ateşim hala sabit :26:

canım bende baktım ateş sabit hemen girdim negatif yazmışsın
bi iki gün daha bekle bakalım geç karışıyo dedin ya belki ondan çıkmamıştır hayırlısı inşallah

yusram saldım artık çıkarsa gider iğnemi alır vurulurum çıkmazsa ne yapayım Rabbime emanetiz artık eğer varsa

yusram saldım artık çıkarsa gider iğnemi alır vurulurum çıkmazsa ne yapayım rabbime emanetiz artık eğer varsa

evet canım öyle bekleyip görelim ateş böyle giderse ne yapacan peki kana gidecen mi
canım ya bende bu dpo larda ateşimi ölçüyom sonra kaydırdım herhalde diye tekrar ölçüyorum dünde oldu bugünde dün kızlara yazdım ortalamayı al dediler
bugünde ilk 36,5 sonrasında tam 3 kere ölçtüm hareket etmeden 36,6 çıktı bende 36,6 yazdım ööfff ne olacak bu halim elimden gelse 50 kere ölçecem

bence 1 kere ölç bırak kayarsa kaysın ne kadar incelersen o kadar başka başka değerler çıkar yok idrarda görene kadar kana gitmeyeceğim devlet hastanesi yan tarafta şimdiden yüzümü ezberlemesinler

bence 1 kere ölç bırak kayarsa kaysın ne kadar incelersen o kadar başka başka değerler çıkar Yok idrarda görene kadar kana gitmeyeceğim devlet hastanesi yan tarafta şimdiden yüzümü ezberlemesinler

tamam canım bundan sonra 1 kere ölçüp bırakacam aslında dpolara geçince öyle oluyor tamam daha bi kere başka yok söz veriyorum şuanda
Anladım canım için nasıl rahat edecekse öyle yap 12. Gün mü testi tekrarlayacaksın

pazartesi yapacam yusram hep batıda o gün bekliyorum ya

Hanımlar bende Malatyalıyımm ama hamiş değilim..yinede hemşerilerimi yalnız bırakmıyım dedim izninizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…