hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin bebek var mı düşünüyorsun anlat biraz kendiniHanımlar bende malatyalıyımm ama hamiş değilim..yinede hemşerilerimi yalnız bırakmıyım dedim izninizle..
günaydın canlar,
sosyal bekle bakalm genelde adetten önce yapılan testlerde çıkmıyo diyorlar inşallah guzel haberler verirsin
yusra benim ateş düzenlı mı kız sen bilirsin bana da çok dengesiz geldi
dün ilişki oldu
ama çatlamamış sanırım bugün ateş düştü
günaydın canlar,
sosyal bekle bakalm genelde adetten önce yapılan testlerde çıkmıyo diyorlar inşallah guzel haberler verirsin
yusra benim ateş düzenlı mı kız sen bilirsin bana da çok dengesiz geldi
dün ilişki oldu
ama çatlamamış sanırım bugün ateş düştü
canım gün aşırı çalışın
ya düzenli mi bilmiyorumda tablo uzaktan bakınca çok smterik duruyor
benimkine bak kendinden geçmiş
evet senki çok farklı
dostlar ben gireyim ateşleri siz yorumlarsınz
kızlar yarın malatyaya gidiyorum güzel haberler olursa arayın beni merakta bırakmayın
pofuduk nerde bu arada?
burdayım canım dün 2 tane ağrı kesici bana mısın demedi akşam oyüzden giremedim canım malatya ya gelince ilişki zamanlarını kaçırmamaya dikkat et canımmmevet senki çok farklı
dostlar ben gireyim ateşleri siz yorumlarsınz
kızlar yarın malatyaya gidiyorum güzel haberler olursa arayın beni merakta bırakmayın
pofuduk nerde bu arada?
yanlış alarm demek kigün aşırı devam
bakalım pazartesine kadar gelmezse 1 test daha
Evli mutlu çalıştınız mı kuzum
pofuduğum nasılsın bebem
evet canım öyle bekleyip görelim ateş böyle giderse ne yapacan peki kana gidecen mi
canım ya bende bu dpo larda ateşimi ölçüyom sonra kaydırdım herhalde diye tekrar ölçüyorum dünde oldu bugünde dün kızlara yazdım ortalamayı al dediler
bugünde ilk 36,5 sonrasında tam 3 kere ölçtüm hareket etmeden 36,6 çıktı bende 36,6 yazdım ööfff ne olacak bu halim elimden gelse 50 kere ölçecem
bir kaç gün daha bekle bakalım kuzum hakkında hayırlısısabah test yaptım 10 dk bekledim ama maalesef çizgiyi göremedim, yalnız ateşim hala sabit :26:
araştırmada canım ama bişey demediler anestezi falan
kuzum patladığında emin değiliz ama olabilir iki daha ateşin yüksek giderse muhtemelen sun çatlamış olacak
siz calisin ama
hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin bebek var mı düşünüyorsun anlat biraz kendini
burdayım canım dün 2 tane ağrı kesici bana mısın demedi akşam oyüzden giremedim canım malatya ya gelince ilişki zamanlarını kaçırmamaya dikkat et canımmm
canım daha önce yaptın mı test ben mi kaçırdım acabaaaaaa:26:ateşin çok güzel canım inşallah böyle devam eder inşallah
tamam canım sen ateşini gir biz sana ne durumdasın haber ederizevet senki çok farklı
Dostlar ben gireyim ateşleri siz yorumlarsınz
Kızlar yarın malatyaya gidiyorum güzel haberler olursa arayın beni merakta bırakmayın
Pofuduk nerde bu arada?
tamam canım yorumlarımız, güzel haber olunca mutlaka birimiz ararız zaten
canım geçmiş olsun dikkat et kendinecanım bende de bir kere öyle oldu onu takma kafana bir defa ölç vesvese yapma canım tekrardan ölçünce iyice kafan karışır
hadi hayırlısı mutlu hayırlı bi ömrün olur inşallah peki nerde yaşıyorsun şimdi malayadan gelecekler demişsinyok bekarım henüz2 haftaya kadar allah izin verirse sözüm olucak..haftasonu malatya dan gelecekler kısmetse heyecanla beklıyorum
tamam canlar dikkat edeceğiz artık ilişki günlerine
tamam canım sen ateşini gir biz sana ne durumdasın haber ederiz
Sosyal sen ara çalışın de ben arayam yok durun falan
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
haklısın kuzu bende öyle yapacam
hadi hayırlısı mutlu hayırlı bi ömrün olur inşallah peki nerde yaşıyorsun şimdi malayadan gelecekler demişsin
bu gidişle hamile kalırsın sen söylemedi deme
Tamam canım haberleşip arayalım
Amin cümlemize ınsAllah Allah razı olsun..tamam canım sen ateşini gir biz sana ne durumdasın haber ederiz
hadi hayırlısı mutlu hayırlı bi ömrün olur inşallah peki nerde yaşıyorsun şimdi malayadan gelecekler demişsin
Amin cümlemize ınsAllah Allah razı olsun..Bursa da yaşıyorum Malatya doğumluyum ailecek malatyalı yız uzaktan da olsa akraba evlilikleri çok olduğu için memleketimizle sıkı bağlarımız var, :):) sözleneceğim kişide Malatya lı haliyle :) uzaktan bir tanıdığımızın oğlu kendisi polis 2 yıldır burda görev yapıyor ailesi memlekette..:)
inşallah gelmez gelemeyesice regllllllllllllgeçmiş olsun canım yaaa
sabah yaptım ama çıkmadı kuzu adet gelmezse pazartsi tekrar yaparım
bu gidişle hamile kalırsın sen söylemedi deme
tamam canım haberleşip arayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?