inşallah gelmez gelemeyesice regllllllllllll
ayy inşallah
kız iyice oyuncak ettiniz
tam başlayacakken yusra ararmış yok yanlış alarm yatın dermiş
ayy inşallah
yok kuzum kiymayiz biz sana
sizde zevkine yaparsınız ozaman kuzum belki de bebiş ozaman göbüşüne gelir
inşallah gelmez gelemeyesice regllllllllllll
ayy inşallah
En doğrusu canımee yanı biz bi işe başladık mı sonunu getiririz o işi o an yarına bırakmayız
kız ne zevki bu iş zevlikten çıktı görev oldu kutsal görev
kızlar ateşim tepe taklak oldu benimkiler geliyor sanırımumudum şubat ayına kaldı
evlimutlu öyle şeyler yapmayızsen yinede bize çok güvenme belli olmaz bizim işimiz
pofuduğum inşallah seninkiler bu ay gelmezler
yusrammmm
GÜNAYDIN CANLARIMMMMMM
En doğrusu canım
ya bu ataeş iyi oldu çizgi çekince ff hiç olmazsa aman yumurtladım deyip kaçmasın diye gün aşırı çalışmıyoz
bide benimki aman bu gün olmasın dediğimde canım ya bebel bugün gelecekse diye kanıma girerdi artık desede yemiyo
ff çizgi çekti yarın yarın diyom
canım benimmmmmmmmmm
bende gördüm ani düşüsü anammm dedim hayırlısı olsun bitanem neyseki düştü düşmeden gitseydi umut edecektin kana gidecektim
şubatta gelsi,n inşallah adaçayı hayıt devam demi
git canım sorun acaba yani sonuçta gebe kalabiliyorsun zercana mı gelecen yinedevam kuzu aynı zamanda doktora gideceğim yumurta takibi falan yapsın böyle beklemek yıpratıyor beni iyice
bakalım kuzum hayırlısı ya kızlarda dediler cute eflamin hakkımızda hayırlısı umut ile umutsuzluk arasındayımateşin güzel gidiyor kuzu inşallah hep böyle gider
olsun arada zevk için yapmak lazım kuzzzzzzzzzzzee yanı biz bi işe başladık mı sonunu getiririz o işi o an yarına bırakmayız
kız ne zevki bu iş zevlikten çıktı görev oldu kutsal görev
kızlar ateşim tepe taklak oldu benimkiler geliyor sanırımumudum şubat ayına kaldı
evlimutlu öyle şeyler yapmayızsen yinede bize çok güvenme belli olmaz bizim işimiz
pofuduğum inşallah seninkiler bu ay gelmezler
yusrammmm
devam kuzu aynı zamanda doktora gideceğim yumurta takibi falan yapsın böyle beklemek yıpratıyor beni iyice
git canım sorun acaba yani sonuçta gebe kalabiliyorsun zercana mı gelecen yine
takmıyorum amannn desekte olmuyor kuzum anlıyorum evet ilk an herşey normal gibi ama sonra yavas yavaş içene çöküyor insanın
bakalım kuzum hayırlısı ya kızlarda dediler cute eflamin hakkımızda hayırlısı umut ile umutsuzluk arasındayım
bu hayırlı günde Rabbim gönlümüzdekini hakkımızı hayırlı kılsın
evli mutlu ile pofuduk girmedi daha ateşlerinide girmemişler
git canım sorun acaba yani sonuçta gebe kalabiliyorsun zercana mı gelecen yine
takmıyorum amannn desekte olmuyor kuzum anlıyorum evet ilk an herşey normal gibi ama sonra yavas yavaş içene çöküyor insanın
bakalım kuzum hayırlısı ya kızlarda dediler cute eflamin hakkımızda hayırlısı umut ile umutsuzluk arasındayım
bu hayırlı günde Rabbim gönlümüzdekini hakkımızı hayırlı kılsın
evli mutlu ile pofuduk girmedi daha ateşlerinide girmemişler
ya ben adaçayı hayıtı bu ay yapmadım çok mu geç kaldım anam bugün 6.günüm:18:bence de git bakalım canım doktora ne diyecek belkide klomen filan verir:26:
amin canım rabbim mübarek cuma yüzü suyu hürmetine hayırlısını versin hepimize ve fazla bekletmesin inşallahhhhhhateş ölçme yöntemi benim içinde çok iyi oldu canım ya önceden kendimi yırtıyordum ilişki olsun diyeeeeee ama şimdi daha rahatım enazından gününü görüyoruzzzzz
canlarım günaydın
karnelerimizi dağıttık ve tatıle girebildik sonunda
herkes iyidir umarım. benim ateş 36 larda geziyo. devam edelim bakalm
sosyalım bi git bakalm doktora nediyecek
zevk için olan kısım genelde bizde yumurtlamanın bittiği zamanlarda oluyo.
pofudukum sen ne yaptın doktor işini?
yusram nasılsın ?
amin kuzum aminnnnnnnnnamin canım rabbim mübarek cuma yüzü suyu hürmetine hayırlısını versin hepimize ve fazla bekletmesin inşallahhhhhhateş ölçme yöntemi benim içinde çok iyi oldu canım ya önceden kendimi yırtıyordum ilişki olsun diyeeeeee ama şimdi daha rahatım enazından gününü görüyoruzzzzz
gözünüz aydın canım şimdi dinlenme zamanıcanlarım günaydın
karnelerimizi dağıttık ve tatıle girebildik sonunda
herkes iyidir umarım. benim ateş 36 larda geziyo. devam edelim bakalm
sosyalım bi git bakalm doktora nediyecek
zevk için olan kısım genelde bizde yumurtlamanın bittiği zamanlarda oluyo.
pofudukum sen ne yaptın doktor işini?
yusram nasılsın ?
bilmiyorum kime gideceğimi yusraf saçma sapan bi ruh hali içerisindeyim bugün
şimdi içme canım sen herhangi bi kür falan uygulama doktorlar yaptığını yapsınlar daha sonra uygularsın
kız böyle deyip kaçırmayasın sonra yum gününü
hadi gözünüz aydın 15 gün rahatsın artık
canlar siz şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuz
bugün annemlerde kaldık net varken gireyım dedim.
yarın kayınvalıdeye geçeçez
bizim herifle şey ederiz dedim adamcağız uyudu:44:
yarın mecbur kayınvalıdede olacak ilişkı
sosyalım bugün bende öyleydım . benim tedavı gördüğümü söyleyen arkadaşla aynı ortamdaydık.
hiç kimse açmadı konuyu bebek düşünüyo musun diye... böylesi daha mı iyi bilmiyorum
evine gittiğim arkadsta benim yakın arkadasa sormus gecen aylarda olmuyo mu eşinde mı problem var diye
ablam bebişinin ultrasonunu gösterdi 4 boyutlu.
oyle güzel ki eller yumuk yumuk. eşime gösterdim heyecanla. çirkinmiş dedi gülerek bıraktı heme elinden
gözlerim doldu çaktırmadım kimseye. bi kuytu köşe bulsaydım oturup ağlayacaktım.
niye böyle oldu bilmiyorum
az kaldı kızlar kuzucuklarımıza bir ay daha yaklaştık ha gayret yılmak yok Bilıyorum Rabbim bize de verecek umutluyum
iyi uykular tatlı rüyalar canlar...
bende dün doldum doldum boşaldım kuzu valla ama eve geldim eşim gelmeden güzelce bi ağladım boşaldım, zamanı var kuzu zamanı inşallah yakında gelecek bebişlerimiz
ben bugün adet oldum bu arada şubat ayı bizim olsun inşallah
bende dün doldum doldum boşaldım kuzu valla ama eve geldim eşim gelmeden güzelce bi ağladım boşaldım, zamanı var kuzu zamanı inşallah yakında gelecek bebişlerimiz
ben bugün adet oldum bu arada şubat ayı bizim olsun inşallah
canlarım benim ya kuzular gelecek Rabbim nasip edecek ama sabrimizi siniyor bitaneleri benimkuzenimin ikizleri var oğlanı sunnet etmişler oraya geldik eve geçince yazacam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?