günaydın canım,
iyi yapmıssın ben de öyle yapıyorum ama ağlayınca pancar gibi oluyorum eşim anlıyo hemen .
hayırlısı olsun canım bi ay daha yaklaştık onlara..
mesaj atmııssın canım bugunun ateşini girdim yarından itibaren haber veririm canım sana
beklemek dünyanın en zor işiymiş anladım
canım ya üzülme demek elbetteki boş biliyorum her ay aynı şeyleri yaşamak yıpratıyor bizleri ağlayın enazından açılırsınız bende öyle yapıyorum yoksa boğazıma bir düğüm oturuyor daha kötü oluyorum ilk ffye bakıyorum ben hep hakkında hakkımızda hayırlısı kuzum şubat ayı umut ve uğur getirsin hepimizeeeeeeee
canlarım benim ya kuzular gelecek Rabbim nasip edecek ama sabrimizi siniyor bitaneleri benimkuzenimin ikizleri var oğlanı sunnet etmişler oraya geldik eve geçince yazacam size
canım ya üzülme demek elbetteki boş biliyorum her ay aynı şeyleri yaşamak yıpratıyor bizleri ağlayın enazından açılırsınız bende öyle yapıyorum yoksa boğazıma bir düğüm oturuyor daha kötü oluyorum ilk ffye bakıyorum ben hep hakkında hakkımızda hayırlısı kuzum şubat ayı umut ve uğur getirsin hepimizeeeeeeee
selamun aleykum kızlarrrrr,nasılsınızzz canlarımmm
kızzzz ne tatlılar değil mi ikiziler, hayırlı olsun canım damatlığınıda görün inşalah
kız ben ff ye bakıyorum da siz ateşleri geç giriyorsunuz
iyiyiz canım sen nasılsın
evlimutlu tamam canım anlaştık ateş konusunu
bende iyiyim cok sükür de ateş???
anlamadım :26:
ateş ölçüyoruz canım biz
yok kız ne cahilinasıll yaniiii??
cokmu cahilim
yok kız ne cahili
bak şimdi ateş ölçme yöntemi var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878
ilk sayfayı oku öğrenirsin canım
hmm ben hicc ölcmedim cnmm
bende 3 aydır ölçüyorum canım
sagol kuzum amin amin aminnnnnnnnoy kuzum kıyamam ben onaaaaaaaa hayırlı olsun sünnetiniz canım darısı bizim hepimizin bebişlerineeeeeeeeeee
tesekkur ederiz sen nasiklsin asilama olacaktin demi ne oldu ?selamun aleykum kızlarrrrr,nasılsınızzz canlarımmm
oyle canim cok tatli sipalarkızzzz ne tatlılar değil mi ikiziler, hayırlı olsun canım damatlığınıda görün inşalah
ay canim korkuyorum ya yapmaya bi iki daha bekleyecemateşin süper gidiyor kığğızzzz bi test yapsaydın yaaaa
EVLIMUTLU kuzu ya bende aglayinca hemen belli oluyor ama aglamak bazen cok iyi geliyor kuzum benim insallah gelecek bebeklerin Allah"im ikiz nasip etsin saglikli hayirli
sagol kuzum amin amin aminnnnnnnn
tesekkur ederiz sen nasiklsin asilama olacaktin demi ne oldu ?
oyle canim cok tatli sipalarbi kiz bi oglan buyutmek cok zor oldu 7 yasinda girecekler insallah ama 2. siniftalar
oglan sunnet olunca kiz deli olmus ilgi onun ustunde diye kiskancliktan ne yapacagini bilemiyor herkes korkudan takilari kiza takti
sende uzulme bebegim insllah gelecek bebegin hatta ikizin olsun insallah
ay canim korkuyorum ya yapmaya bi iki daha bekleyecem
bide senin gecen ay ff cizgini kaydirmisti ya bende ilk cizgi dogruydu cunku o zaman 8. gun gelmisti demi adet ama ondan once 11. gundu bu seferde oyle oldu demi ff yi acamadim tapletten tahmini yazdim
kiz cokmu karisik yazdim ne
EVLIMUTLU kuzu ya bende aglayinca hemen belli oluyor ama aglamak bazen cok iyi geliyor kuzum benim insallah gelecek bebeklerin Allah"im ikiz nasip etsin saglikli hayirli
sagol kuzum amin amin aminnnnnnnn
tesekkur ederiz sen nasiklsin asilama olacaktin demi ne oldu ?
oyle canim cok tatli sipalarbi kiz bi oglan buyutmek cok zor oldu 7 yasinda girecekler insallah ama 2. siniftalar
oglan sunnet olunca kiz deli olmus ilgi onun ustunde diye kiskancliktan ne yapacagini bilemiyor herkes korkudan takilari kiza takti
sende uzulme bebegim insllah gelecek bebegin hatta ikizin olsun insallah
ay canim korkuyorum ya yapmaya bi iki daha bekleyecem
bide senin gecen ay ff cizgini kaydirmisti ya bende ilk cizgi dogruydu cunku o zaman 8. gun gelmisti demi adet ama ondan once 11. gundu bu seferde oyle oldu demi ff yi acamadim tapletten tahmini yazdim
kiz cokmu karisik yazdim ne
aynen canım ya kalk kahvaltı yap derken ancak giriyorum ben tembel garıııııııııııııkızzzz ne tatlılar değil mi ikiziler, hayırlı olsun canım damatlığınıda görün inşalah
kız ben ff ye bakıyorum da siz ateşleri geç giriyorsunuz
iyiyiz canım sen nasılsın
evlimutlu tamam canım anlaştık ateş konusunu
evet tatlım persembe günü asılama oldum bugun 2.günüm dua et tutsun nolurr olurmu
Insallah hepimizin cifter cifter olur hayirlisi tabii
Bu arada anlamadim kuzu ya:26:
canım ınşallah Allah gonlune göre versin inşallah turat aşılamanevet tatlım persembe günü asılama oldum bugun 2.günüm dua et tutsun nolurr olurmu
kuzum nasılsın bebeğimaynen canım ya kalk kahvaltı yap derken ancak giriyorum ben tembel garııııııııııııı
inşallah bebişin seninledir canım
Hayırlısı ıle ınşallah bebeğim
canım senın üç tablon varya hanı
1. de 11 gün adet olmuştun
2. ff çizgi çekmişti ama sonra 3 gün kaydırdı ve sen 8. gün adet olmuştum
3. de 11 gün olmadın mı adet diyorum kı 2. tablonda ff cizgini 3 gun cektığınde bence senın yumurtlaman ılk cektığı çızgıydı çunku adetın ortalama 11. gün geliyor
canım ınşallah Allah gonlune göre versin inşallah turat aşılaman
kuzum nasılsın bebeğim
Sonra bakmayi unutuyorum kiz gec girmen sorun degildeaynen canım ya kalk kahvaltı yap derken ancak giriyorum ben tembel garııııııııııııı
inşallah bebişin seninledir canım
Hayırlısı ıle ınşallah bebeğim
canım senın üç tablon varya hanı
1. de 11 gün adet olmuştun
2. ff çizgi çekmişti ama sonra 3 gün kaydırdı ve sen 8. gün adet olmuştum
3. de 11 gün olmadın mı adet diyorum kı 2. tablonda ff cizgini 3 gun cektığınde bence senın yumurtlaman ılk cektığı çızgıydı çunku adetın ortalama 11. gün geliyor
canım ınşallah Allah gonlune göre versin inşallah turat aşılaman
kuzum nasılsın bebeğim
Yusram senin luteal fazin kac gun ki 12 mi seninde bende tabletten yaziyorum ya acamadim ff yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?