Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım duygusallaşıyor işte insan benim eşimde anlar hemen ağladığımı.....rabbim fazla bekletmesin inşallah canım hiçbirimizi de

selamun aleykum kızlarrrrr,nasılsınızzz canlarımmm

canlarım benim ya kuzular gelecek Rabbim nasip edecek ama sabrimizi siniyor bitaneleri benimkuzenimin ikizleri var oğlanı sunnet etmişler oraya geldik eve geçince yazacam size

kızzzz ne tatlılar değil mi ikiziler, hayırlı olsun canım damatlığınıda görün inşalah

kız ben ff ye bakıyorum da siz ateşleri geç giriyorsunuz

iyiyiz canım sen nasılsın

evlimutlu tamam canım anlaştık ateş konusunu

bende iyiyim cok sükür de ateş???
anlamadım :26:

EVLIMUTLU kuzu ya bende aglayinca hemen belli oluyor ama aglamak bazen cok iyi geliyor kuzum benim insallah gelecek bebeklerin Allah"im ikiz nasip etsin saglikli hayirli
oy kuzum kıyamam ben onaaaaaaaa hayırlı olsun sünnetiniz canım darısı bizim hepimizin bebişlerineeeeeeeeeee
sagol kuzum amin amin aminnnnnnnn
tesekkur ederiz sen nasiklsin asilama olacaktin demi ne oldu ?
kızzzz ne tatlılar değil mi ikiziler, hayırlı olsun canım damatlığınıda görün inşalah
oyle canim cok tatli sipalar bi kiz bi oglan buyutmek cok zor oldu 7 yasinda girecekler insallah ama 2. siniftalar
oglan sunnet olunca kiz deli olmus ilgi onun ustunde diye kiskancliktan ne yapacagini bilemiyor herkes korkudan takilari kiza takti
sende uzulme bebegim insllah gelecek bebegin hatta ikizin olsun insallah

ateşin süper gidiyor kığğızzzz bi test yapsaydın yaaaa
ay canim korkuyorum ya yapmaya bi iki daha bekleyecem
bide senin gecen ay ff cizgini kaydirmisti ya bende ilk cizgi dogruydu cunku o zaman 8. gun gelmisti demi adet ama ondan once 11. gundu bu seferde oyle oldu demi ff yi acamadim tapletten tahmini yazdim
kiz cokmu karisik yazdim ne

Insallah hepimizin cifter cifter olur hayirlisi tabii
Bu arada anlamadim kuzu ya:26:

evet tatlım persembe günü asılama oldum bugun 2.günüm dua et tutsun nolurr olurmu

aynen canım ya kalk kahvaltı yap derken ancak giriyorum ben tembel garııııııııııııı
evet tatlım persembe günü asılama oldum bugun 2.günüm dua et tutsun nolurr olurmu

inşallah bebişin seninledir canım

Insallah hepimizin cifter cifter olur hayirlisi tabii
Bu arada anlamadim kuzu ya:26:

Hayırlısı ıle ınşallah bebeğim
canım senın üç tablon varya hanı
1. de 11 gün adet olmuştun
2. ff çizgi çekmişti ama sonra 3 gün kaydırdı ve sen 8. gün adet olmuştum
3. de 11 gün olmadın mı adet diyorum kı 2. tablonda ff cizgini 3 gun cektığınde bence senın yumurtlaman ılk cektığı çızgıydı çunku adetın ortalama 11. gün geliyor

canım ınşallah Allah gonlune göre versin inşallah turat aşılaman

aynen canım ya kalk kahvaltı yap derken ancak giriyorum ben tembel garııııııııııııı

kuzum nasılsın bebeğim

insallahhh tatlımmmmm

Sonra bakmayi unutuyorum kiz gec girmen sorun degilde

Evet canim benim luteal faz 11 gune denk geliyor haklisin testi aslinda benim 12. Gunde yapmam gerekiyor

Yusram senin luteal fazin kac gun ki 12 mi seninde bende tabletten yaziyorum ya acamadim ff yi

Yusram senin luteal fazin kac gun ki 12 mi seninde bende tabletten yaziyorum ya acamadim ff yi

canım benimde bu 3. tablo ama ilk tabloda 21. de baslamistim ölçmeye geçen ay 12. gün adet oldum
ama 1.ve 2. tablonun ortak özelliği 36.4 36.3 olmuş ve arkasından kırmızı kartı gormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…