canım benimde bu 3. tablo ama ilk tabloda 21. de baslamistim ölçmeye geçen ay 12. gün adet oldum
ama 1.ve 2. tablonun ortak özelliği 36.4 36.3 olmuş ve arkasından kırmızı kartı gormusum
mrb arkadaşlar hepiniz malatyalı mısınız :)
evet canım malatyalızmrb arkadaşlar hepiniz malatyalı mısınız :)
ay kuzum düştü ya hayırlısı bakalım zaten kasıklarımdan dizlerime inen sancı var yarına düşerse adet olurum zaten hayırlısı olsunbenim adet olduğum zamanlarda ki ateşi çok farklı ama luteal fazım 11 demek ki, bu arada ateşin düşmüş düşmeyesice
evet canım malatyalıyız
arada eşinin telefondan gir bizi haberdar et kuzu özlerizKizlar benim kota doldu esimin cebinden yaziyorum umsrim dogru yere ysziyorumfur:)ff yi giriyorum bi kac gun yokum sizi ozlicemmmm
Yine kota doldu degil mi oyun yuzundenKizlar benim kota doldu esimin cebinden yaziyorum umsrim dogru yere ysziyorumfur:)ff yi giriyorum bi kac gun yokum sizi ozlicemmmm
Dusmesin diye dua ettim ama bu ayda nasip degilmis kuzumevet canım malatyalız
ay kuzum düştü ya hayırlısı bakalım zaten kasıklarımdan dizlerime inen sancı var yarına düşerse adet olurum zaten hayırlısı olsun
arada eşinin telefondan gir bizi haberdar et kuzu özleriz
Yine kota doldu degil mi oyun yuzunden
Dusmesin diye dua ettim ama bu ayda nasip degilmis kuzum
iyi ya hemşerilerim dolu desenize ...Sevindim valla malatyada mısınız ben Tuncelideyim eşimin işi sebebi ile ama sık sık gelip gidiyoruz yakın ne de olsa iyi bari burada dertleşiriz
biz biraraya gelip canlı canlıda dertleşiyoruz burda olsaydın bi sonraki buluşmamıza sende gelirdin
sosyalim biliyorum gün içindeki ateşin bi önemi yok ama ben yinede yarım saat kadar sabit bi şekilde dinlendikten sonra atesimı ölçüm 36,7 çıktı
kuzu umut fakirin ekmeği ışte
sacmaliyorum farkındayım ama anlıyorsun demi beni
kuzum benim gün içinde ölçülen ateş seni çok yanıltır neden dersen ben günde 100 defa ölçüyorum
haklısın kuzum
cano olce olce benim ateş olcerin pili zayıflamış bittiğini belirten dit dit varya can cekisiyor sanki
yeni almadın mı sen cano , benim ki 2 senedir var daha pili falan bitmedi :26: dermişimmm yarın bitermiş pili maşallah dediğim 3 gün yaşıyor çünkü
biz biraraya gelip canlı canlıda dertleşiyoruz burda olsaydın bi sonraki buluşmamıza sende gelirdin
mutlu oldum sizin adınıza canım ben kaçırmışım döndüm çünkü bu arada bişe de sorucam yanlış anlamazsanz konuyu ben anlayamadım ateş niye ölçüyorsunuz yumurtlama günü için mi belki benimde yardım edebileceğim bişe olur
yeni canım 3 ay olduölçme işini abarttı galiba
aman nazar değmesin ateş olcere kendileri hayat kadar değerli
mutlu oldum sizin adınıza canım ben kaçırmışım döndüm çünkü bu arada bişe de sorucam yanlış anlamazsanz konuyu ben anlayamadım ateş niye ölçüyorsunuz yumurtlama günü için mi belki benimde yardım edebileceğim bişe olur
eve yedeklemek lazım yarın 1 tane daha alayım ben cano
evet canım yumurtlamayı tahmin etmek için sen ne yaptın hamile kalmak için bi hikayeni anlatsana bize :26:
al canim bende ogle arasi cikarsam alayim hatta evde kalsin
sosyalim kasiklarimdan dizlerime kadar sancilar iniyor cok fena adetin ilk gunu gibi geliyor galiba((((((
diğer aylarda ateş düştükten kaçıncı gün adet oldun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?