Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım benimde bu 3. tablo ama ilk tabloda 21. de baslamistim ölçmeye geçen ay 12. gün adet oldum
ama 1.ve 2. tablonun ortak özelliği 36.4 36.3 olmuş ve arkasından kırmızı kartı gormusum

benim adet olduğum zamanlarda ki ateşi çok farklı ama luteal fazım 11 demek ki, bu arada ateşin düşmüş düşmeyesice

mrb arkadaşlar hepiniz malatyalı mısınız :)

evet canım malatyalıyız

Kizlar benim kota doldu esimin cebinden yaziyorum umsrim dogru yere ysziyorumfur:)ff yi giriyorum bi kac gun yokum sizi ozlicemmmm

mrb arkadaşlar hepiniz malatyalı mısınız :)
evet canım malatyalız
benim adet olduğum zamanlarda ki ateşi çok farklı ama luteal fazım 11 demek ki, bu arada ateşin düşmüş düşmeyesice

evet canım malatyalıyız
ay kuzum düştü ya hayırlısı bakalım zaten kasıklarımdan dizlerime inen sancı var yarına düşerse adet olurum zaten hayırlısı olsun
Kizlar benim kota doldu esimin cebinden yaziyorum umsrim dogru yere ysziyorumfur:)ff yi giriyorum bi kac gun yokum sizi ozlicemmmm
arada eşinin telefondan gir bizi haberdar et kuzu özleriz

Yine kota doldu degil mi oyun yuzunden
Dusmesin diye dua ettim ama bu ayda nasip degilmis kuzum

iyi ya hemşerilerim dolu desenize ...Sevindim valla malatyada mısınız ben Tuncelideyim eşimin işi sebebi ile ama sık sık gelip gidiyoruz yakın ne de olsa iyi bari burada dertleşiriz

iyi ya hemşerilerim dolu desenize ...Sevindim valla malatyada mısınız ben Tuncelideyim eşimin işi sebebi ile ama sık sık gelip gidiyoruz yakın ne de olsa iyi bari burada dertleşiriz

biz biraraya gelip canlı canlıda dertleşiyoruz burda olsaydın bi sonraki buluşmamıza sende gelirdin

biz biraraya gelip canlı canlıda dertleşiyoruz burda olsaydın bi sonraki buluşmamıza sende gelirdin

sosyalim biliyorum gün içindeki ateşin bi önemi yok ama ben yinede yarım saat kadar sabit bi şekilde dinlendikten sonra atesimı ölçüm 36,7 çıktı
kuzu umut fakirin ekmeği ışte
sacmaliyorum farkındayım ama anlıyorsun demi beni

kuzum benim gün içinde ölçülen ateş seni çok yanıltır neden dersen ben günde 100 defa ölçüyorum

haklısın kuzum
cano olce olce benim ateş olcerin pili zayıflamış bittiğini belirten dit dit varya can cekisiyor sanki

yeni almadın mı sen cano , benim ki 2 senedir var daha pili falan bitmedi :26: dermişimmm yarın bitermiş pili maşallah dediğim 3 gün yaşıyor çünkü

yeni almadın mı sen cano , benim ki 2 senedir var daha pili falan bitmedi :26: dermişimmm yarın bitermiş pili maşallah dediğim 3 gün yaşıyor çünkü

yeni canım 3 ay oldu ölçme işini abarttı galiba
aman nazar değmesin ateş olcere kendileri hayat kadar değerli

mutlu oldum sizin adınıza canım ben kaçırmışım döndüm çünkü bu arada bişe de sorucam yanlış anlamazsanz konuyu ben anlayamadım ateş niye ölçüyorsunuz yumurtlama günü için mi belki benimde yardım edebileceğim bişe olur

evet canım yumurtlama günü için
sen evli misin çocuğun var mı kaç yasindasin hiç bahsetmedin kendinden

canım tablonun yeni gördüm hamileymissin Allah sağ salim kucağına almanın nasip etsin ilk mı hemen mı hamile kaldın

yeni canım 3 ay oldu ölçme işini abarttı galiba
aman nazar değmesin ateş olcere kendileri hayat kadar değerli

eve yedeklemek lazım yarın 1 tane daha alayım ben cano

evet canım yumurtlamayı tahmin etmek için sen ne yaptın hamile kalmak için bi hikayeni anlatsana bize :26:

eve yedeklemek lazım yarın 1 tane daha alayım ben cano

evet canım yumurtlamayı tahmin etmek için sen ne yaptın hamile kalmak için bi hikayeni anlatsana bize :26:

al canim bende ogle arasi cikarsam alayim hatta evde kalsin
sosyalim kasiklarimdan dizlerime kadar sancilar iniyor cok fena adetin ilk gunu gibi geliyor galiba ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…