evet canım yumurtlama günü için
sen evli misin çocuğun var mı kaç yasindasin hiç bahsetmedin kendinden
canım bizde 7 aydır istiyoruz ben 28 yaşıma girecem hiç gebelik oluşmadı 2,5 aydır ateş ölçüyorum bakalım hayırlısıdoğru tahmin etmişim o zaman evliyim 23 yaşındayım bi kızım var 14 aylık ve yine hamileyim ilk üzülsemde şimdi iyiki hamileyim diyorum RAbbim böyle uygun görmüş hayırlısı artık...sende çocuk var mı yaş kaç yumurtlama mı diye sormamın sebebi bi ara bende yapıyordumama en sonunda yumurtlama testi almıştm kışla caddesinde hayat hastanesnn oralarda güzel bi eczane var orada bulmuştum onuda denediniz mi ?
sende baya zorluklardan geçmişsin allah evlatlarını sana bağışlasın kuzunun cinsiyeti belli olmuştur demisosyal_sorumsuz arkadaşım valla bende çok badireler atlattımilk evlendim 1 yıl gibi hamiş olamayınca korktum ateş ölçme vs vs gibi çok şey denedim bende sonra hamile kaldım bebeğim 9 haftalıkken karnımda öldü ben 12 haftalıkken öğrendim zehirleniyordum az kalsın araştırmaya geldim kürtaj oldum orada çok kötüydü hiç uyuşturmadan yapıyorlar ALlah cümlemzi esirgesin uzak olsun bi daha sonra ona üzülürken daha bebeğim olmaz derken 3 ay sonra bi baktım kızıma hamileyim onda da gebelikte kanamam falan oldu ama çok şükür aldım bebeğimi kucağıma... Hiç olmaz derken ikinciye hamileyim işte o yüzden umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş rabbim vakti zamanı geldiğinde veriyormuş demek ki benm ki böyle yani biraz değişik oldu bu arada ben tek çocuktum bi öğrendik annemde hamile ki annem neler yapmadı onca sene mucize gibi kızımdan 49 gün büyük teyzesi var şimdi mutluluk bi geldi iyi geldi bize anlıcanz böyle işte üzüntü mutluluk bi arada yaşadım:)
doğru tahmin etmişim o zaman evliyim 23 yaşındayım bi kızım var 14 aylık ve yine hamileyim ilk üzülsemde şimdi iyiki hamileyim diyorum RAbbim böyle uygun görmüş hayırlısı artık...sende çocuk var mı yaş kaç yumurtlama mı diye sormamın sebebi bi ara bende yapıyordumama en sonunda yumurtlama testi almıştm kışla caddesinde hayat hastanesnn oralarda güzel bi eczane var orada bulmuştum onuda denediniz mi ?
kızlar bugün ateşimi henüz tabloma girmedim çünkü emin olamadım ben her sabah6,50 de ölçüyorum ateşi ama bu sabah eşimin telefonun alarmına uyandım saat 5.50 liydi hiç kıpırdamadım hemen uyumaya çalıştım ama 2-3 kere dalıp tekrar uyandığım oldu en son 3. uyanmamda saat 6,40 tı bende ölçtüm ateşimi 36,6 sonra tekra kıpırdamadan yatmaya çalıştım 6,50 de benim alarm çaldı tekrar ölçtüm yine 36,6 çıktı
bu ölçüm doğru oldumu bilemedim kafam karıştı :26:
Rabbim önce kızını sonra karnındaki bebeğini bağışlasın size canımcanım bizim neredeyse denemediğimiz yöntem kalmadı
ateş ölçmeye yazdım kuzu ama burayada yazayım benim öyle olduğu zaman yazıyorum ölçtüğüm değeri cano :26:
sosyal_sorumsuz arkadaşım valla bende çok badireler atlattımilk evlendim 1 yıl gibi hamiş olamayınca korktum ateş ölçme vs vs gibi çok şey denedim bende sonra hamile kaldım bebeğim 9 haftalıkken karnımda öldü ben 12 haftalıkken öğrendim zehirleniyordum az kalsın araştırmaya geldim kürtaj oldum orada çok kötüydü hiç uyuşturmadan yapıyorlar ALlah cümlemzi esirgesin uzak olsun bi daha sonra ona üzülürken daha bebeğim olmaz derken 3 ay sonra bi baktım kızıma hamileyim onda da gebelikte kanamam falan oldu ama çok şükür aldım bebeğimi kucağıma... Hiç olmaz derken ikinciye hamileyim işte o yüzden umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş rabbim vakti zamanı geldiğinde veriyormuş demek ki benm ki böyle yani biraz değişik oldu bu arada ben tek çocuktum bi öğrendik annemde hamile ki annem neler yapmadı onca sene mucize gibi kızımdan 49 gün büyük teyzesi var şimdi mutluluk bi geldi iyi geldi bize anlıcanz böyle işte üzüntü mutluluk bi arada yaşadım:)
aaa ne güzel kardeşinle kızın arkadaş gibi olacaklar, sorması ayıp annen kaç yaşında canım :26:
bende araştırmada canlı canlı polip ameliyatı kürtajı düşünemiyorum bileçok geçmiş olsun canım
benimde 1 kürtajım var 8 haftalıkken gelişmediği için alındı , bu ay 6. ayımız hakkımıza hayırlısı bakalım nasıl olacak
canım yanlış anlaşılma olmuş sosyalim hamile değil ama inşallah bu ay gebe kalır kürtajdan sonraki 6. ayındaAllah yavrunu sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin canım...çok sevindim hep olumsuz gidecek değil ya bi bakmış doğmuş :)) bi bakmışsın kocaman olmuş ooo:)
Cano hayit degil ama adacayi beni cok rahatlatiyor , adeeten once normal agrilarimi cekiyorum ama bu arada testin sonucunu bekliyoruum kuzu hadi pozitif de bize yaaCanım sen hayıt ve adaçayı içtiğin zaman adetin ağrısız mı geçmişti bende bu ay içtim ya
ama cumartesinden beri şu kasıklardan dizlerime ara ara inen sancı korkutuyor beni
evlimutlu kv sinde giremiyor
pofudukda kotayı bitirdi
kimse kalmadı sen ben ve yeni arkadaş cangül
Allah yavrunu sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin canım...çok sevindim hep olumsuz gidecek değil ya bi bakmış doğmuş :)) bi bakmışsın kocaman olmuş ooo:)
Masallah canim genc evlenmis demekki , RAbbim sizlere bagislasin bu arada yusramda aciklamis kurtajdan sonra 6, ayimiz daha bebek gelmedi canim yanlis anlatmisim sanirimBu arada annemde 41 yaşında canım genç daha :)) bana 17 yaşında hamile kalmış erken anne olmuş ama bu çok iyi oldu mucize bebek :)
Belirtiye takilma canim en iyi belirti adet gecikmesikızlar ben bütün belirtileri yaşıyorum göğüslerime dokunamıyorum silikonsuz sütyen takıyorum ilk defa o kadar ağrıyor elimden gelse takmıcam akıntım var yoğun ve idrarıın rengi turuncu gibiydi hayır olsun
Yusram boyle bi haber yok Rabbim ol dedi ve olduuu canim benim cok sevindim hersey iyi olacak kotu dusunme hic birseyiii Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallahhhhkızlar hamileyim galibaaaaaa ikinci çizgi silik çıktı
Rabbim sizde nasip etsin ayyy resim ekleyemedim ama çok silik ilk defa gördüm
canım ben anlamamışım saNIRIM kusura bakmayın rabbim en kısa zamanda nasip eder inş diyeyim o zaman
Yusracım sende hemen git bi kan tahlili yaptır bende de kızımda silik çıkmıştı bikaç gün sonra iki çizgi net çıkmıştı sen bekleme hemen git bence kesinleşir bariiii merakla bekliyorum dualarım seninle inş hamişsindir ......
canlarım ya kan değerim 93 çıktı adetime 4-5 gün var
Rabbim tamanına erdirsin isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda nasip etsin
evlimutlu ve pofuduk giremiyor diye 7,30 da mesaj attım kızlar ne oluyo diyecek
değerim iyi demi ya bi garip olduk eşimde garip oldu biz anlamadık ne oldu hamilemiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?