canlarım ya kan değerim 93 çıktı adetime 4-5 gün var
Rabbim tamanına erdirsin isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda nasip etsin
evlimutlu ve pofuduk giremiyor diye 7,30 da mesaj attım kızlar ne oluyo diyecek
değerim iyi demi ya bi garip olduk eşimde garip oldu biz anlamadık ne oldu hamilemiyim şimdi
canımmmm tebrik ederim rabbim kucağına almak nasip etsin :))9
SAĞOL canım amin Allah tüm isteyenlerede sana da nasip etsin inşallah
canlarım ya kan değerim 93 çıktı adetime 4-5 gün var
Rabbim tamanına erdirsin isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda nasip etsin
evlimutlu ve pofuduk giremiyor diye 7,30 da mesaj attım kızlar ne oluyo diyecek
değerim iyi demi ya bi garip olduk eşimde garip oldu biz anlamadık ne oldu hamilemiyim şimdi
hamilesin canım allahın izniyle çok dikkat et kendine maydanoz,hauç,yeşil fasulye den bu erken dönemlerde uzak durmaya çalış miden bulansa bile nane limon iç derlerse içme bunlar hep rahim kasılmalarına sebep oluyor bol bol ananas ye :)))çok sevindim valla rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda sosyal_sorumsuz arkadaşıma da inşallahhh (aminnnn)
Gçen ay muayene olduğum araştırma tüp bebek merkezini aradım Görkem hocaya bağladılar adete1-2 gün vardı dün test yaptırdım 93 çıktı hocam dedim
süper tebrik ederim dedi hayırlı olsun dedi hamilemiyim gerçekten dedim evet
bundan sonra jinekoloji gebeliğe gideceksin dedi
Allah'ım darısı tüm isteyenlere inşallahhhhhh
hamilesin canım allahın izniyle çok dikkat et kendine maydanoz,hauç,yeşil fasulye den bu erken dönemlerde uzak durmaya çalış miden bulansa bile nane limon iç derlerse içme bunlar hep rahim kasılmalarına sebep oluyor bol bol ananas ye :)))çok sevindim valla rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda sosyal_sorumsuz arkadaşıma da inşallahhh (aminnnn)
sizleri çok seviyorum Rabbim sizede nasip etsin tüm isteyenlerede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı inşallah
günaydın bitanem benim nasılsınaminnnnn arkandan bizde gelelim inşallah
ağzına sağlık canım sende sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini
bende seni seviyorum cadı
günaydın kızlar
biliyorum uzun zamandır hiç uğramıyorum buraya ama sizi çok özledim bu sabah bişe dürttü beni ve geldimki yusram hamilelik müjdesi vermiş öyle sevindim ki anlatamam canım yusram gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bak ağustosta geliyorum göbüşünü sevecem inşallah
ve bugünden itibaren hergün gelmeye çalışcam yeni ev tuttuk hiç zamanım yok ateştopiğine de yazdım gelemiyorum diye ama buraya uğricam
sosyalim sen neler yaptın canım
yeni gelen arkadaşlar da var sanırım herkes hoşgelmiş sefa gelmiş
günaydın kızlar
biliyorum uzun zamandır hiç uğramıyorum buraya ama sizi çok özledim bu sabah bişe dürttü beni ve geldimki yusram hamilelik müjdesi vermiş öyle sevindim ki anlatamam canım yusram gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bak ağustosta geliyorum göbüşünü sevecem inşallah
ve bugünden itibaren hergün gelmeye çalışcam yeni ev tuttuk hiç zamanım yok ateştopiğine de yazdım gelemiyorum diye ama buraya uğricam
sosyalim sen neler yaptın canım
yeni gelen arkadaşlar da var sanırım herkes hoşgelmiş sefa gelmiş
günaydın bitanem benim nasılsın
canım benim sağol Allah razı olsun yarın sabah doktora gidecem bakalım ne diyecek hala bi şaşkınlık var üzüreimde Rbbim iasteyen herkese sağlıklı hayırlı evlarlar nasip etsin
evet canım ateşte okudum yazdımda sana taşınmak zor işlerini bitir gelirsin
ağustoda seni dört gözle bekleyeceğiz bi tanem inşallah o zamana sosyalim pofuduk evli mutlu senin göbeklerde şişmiş olurseveriz göbüşlerimizi
topiğimiz çok sessiz
evlimutlu tatil bitene kadar özleyecez seni
pofuduğum senin kota gelseydi biran önce
sosyalim seninde işlerr yoğun galiba
öpüyorum sizi seviyorum
yoğun olduğunu tahmin ettim canımcanım benim kolay gelsin , yeni evindede güle güle otur, inşallah ağustosta beraber olacağız
inşallah yusram hayırlısı
kuzu ben çok yoğunum bi de evli mutlunun tablosuna bi baksana bence dün yumurtladı gibi :18:
kızlar gelin artık özledim siziiiiiiiii
men deldimmmmmmmmmmmmmmmmkuzum tekrardan bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhhhhhhh kan testi verdin mi bugünde?
sosyalimmmmmmmmmmmm
evli mutlummmmmm
yalnız c.tesi kayınvalidemler geliyor kızlar yaaaaaa tamda yum yum haftammmmmmmmmm netcem bennnnnnn:26:
nasılsınız kızlar görüşmeyeli giremedim rahatsızdım biraz nasıl oldun yusracım iyi misin doktora göründün mü canım merak ettim seni ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?