günaydın bacılar umarım hepiniz iyisinizdir
yusram değerin çok güzel maşallah
Denizhan Deniz e gitmek istiyorum ben devamlı dr olarak o olsun istedim ama aradım en erken randevu 4 mart çok geç ama ne yapayım yazdırdım adımı
4 martta rahim filmi çektiecek nasipte bebeğimi görmek varmış Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inaşallahhhhhhh
men deldimmmmmmmmmmmmmmmmkuzum tekrardan bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhhhhhhh kan testi verdin mi bugünde?
sosyalimmmmmmmmmmmm
evli mutlummmmmm
yalnız c.tesi kayınvalidemler geliyor kızlar yaaaaaa tamda yum yum haftammmmmmmmmm netcem bennnnnnn:26:
evli mutlu bugün ki ateşini gönderdimi eğer bugünde yüksese 16. gibi geldi bana :26:
Denizhan Deniz e gitmek istiyorum ben devamlı dr olarak o olsun istedim ama aradım en erken randevu 4 mart çok geç ama ne yapayım yazdırdım adımı
4 martta rahim filmi çektiecek nasipte bebeğimi görmek varmış Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inaşallahhhhhhh
kuzu hayırlı cumalar nasılsın bakem hatta nasılsınız demeliydimmmmmmmmcanım denizhan deniz çok yoğun oluyor birde ben 2011 de gittiğimde odaya tek almıyordu ben sevmemiştim tabiki sen bilirsin canım:26:
kız sosyalim nirdeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın kayınvalideler geliyor çok işim var çokkkkkkkkkk fazla giremeyebilirim şekerler
ayyy hoşgeldinnnnnn valla önereceğiniz başka kim var canımkuzu hayırlı cumalar nasılsın bakem hatta nasılsınız demeliydimmmmmmmmcanım denizhan deniz çok yoğun oluyor birde ben 2011 de gittiğimde odaya tek almıyordu ben sevmemiştim tabiki sen bilirsin canım:26:
kız sosyalim nirdeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın kayınvalideler geliyor çok işim var çokkkkkkkkkk fazla giremeyebilirim şekerler
kuzum yoğunda ne yapayım arkadaşlar o çok iyi dedi 4 arkadaşım gidiyor ilgili falan dediler ben ismaile pek sevmedim ilgili değil dün bana hiç bşey demedi ben sorunca zorla cevap verdipofuduğummmçalışın kız bi şey olmaz ne olacak
bugün ki ateşini daha atmadı canım benim atarsa gireceğim inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın ne var ne yok
Denizhan iyi de çok kalabalık kuzu
kız ben çok yoğunum gece bile çalışıyorum şu anda uyudum uyuyacam
ayyy hoşgeldinnnnnn valla önereceğiniz başka kim var canım
sosyalimin işleri çok yoğüun giremiyor pak
kuzum yoğunda ne yapayım arkadaşlar o çok iyi dedi 4 arkadaşım gidiyor ilgili falan dediler ben ismaile pek sevmedim ilgili değil dün bana hiç bşey demedi ben sorunca zorla cevap verdi
ayyy hoşgeldinnnnnn valla önereceğiniz başka kim var canım
kuzum yoğunda ne yapayım arkadaşlar o çok iyi dedi 4 arkadaşım gidiyor ilgili falan dediler ben ismaile pek sevmedim ilgili değil dün bana hiç bşey demedi ben sorunca zorla cevap verdi
benim doktora gitsen ya bi ebruya kuzu :26:
canım ebru hangi hastanede memnun musun
hayatta canım kışla caddesinde ben memnunum sende bi dene istersen
olabilir canım randevulu mu bide hani özel durumum varya ilaç kullanıyorum çok iyi bi doktor olmalı denizhana giden arkadaşların çok ilgileniyoru ultrasonda çok iyi inceliyor dediler
canım o kişiden kişiye değişiyor ben çok memnunum ama bu seninde kalacağın anlamına gelmiyor yani senin karar vermen gerekiyor bunadenizhana nasıl olsa randevu almışsın onada gidersin
evet randevulu bu arada canım
araştırmadaki nöroloğuma gidem belki onunda önereceği biri vardır canım ona göre bakayım
canım hayat hastanesinde kışlada sevgi diye bir doktor vardı bir ara onada gitmiştim çok ilgiliydi ama seçim senin kuzu sosyalimin dediği doktorda olabilirayyy hoşgeldinnnnnn valla önereceğiniz başka kim var canım
ya kıyamam canım sana ya dikkat et kendineeeeeepofuduğummmçalışın kız bi şey olmaz ne olacak
bugün ki ateşini daha atmadı canım benim atarsa gireceğim inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın ne var ne yok
Denizhan iyi de çok kalabalık kuzu
kız ben çok yoğunum gece bile çalışıyorum şu anda uyudum uyuyacam
araştırmadaki nöroloğuma gidem belki onunda önereceği biri vardır canım ona göre bakayım
canım hayat hastanesinde kışlada sevgi diye bir doktor vardı bir ara onada gitmiştim çok ilgiliydi ama seçim senin kuzu sosyalimin dediği doktorda olabilir
ya kıyamam canım sana ya dikkat et kendineeeeee
canım senin araştırmadaki nöroloğun kim randevulu mu?bende gitmeyi düşünüyorum 2 gündür baş ağrım geçmedi ya 2 saat önce acilden iğne vuruldum geldim doktor bir nöroloğa görün bu ağrı sinüzite benzemiyor dedi:18:birde saçlarımı kestireceğim sanırım ya çalışmaktan kuruması zor oluyor beeeeeeeeeeee
canım yrd doç Özden kamisli
randevu yok ama hastaliga göre günleri var ben epilepsi için gidiyorum o pazartesi günü şikayetini söyleyip hangi gün derlerse o zaman git yoksa sorun oluyor bakmayabiliyorlar
kızlar canlarım geldim şükür değerim 93 ten 295,8 e yükselmiş güzel dedi
07/02/2014 te randevum var kese için
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sizlerede nasip etsin dualarımdasınızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?