Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Yusra cım doktor mu arıyorsun canım anlamadıım pek ama eğer arıyorsan benm doktorumu da öneririm çok ilgili bir doktor Ali Pekince Anamed de ben hep ona gidiyorum seviyorum da yani.,En ufak bir sıkıntımda arıyorum da ...Denizhan beyle beraber girmişlerdi doğumuma Denizhan beyde çok tatlı ikisini öneririm gözün kapalı gidebilirsin başka da bilmiyorum valla çok doktor gezmiştim ama bunda karar kılmıştım sonunda ...:)

kuzum belirti aslında yok gibi teatisinde yapmadan iki gün öncesinden beni kasiklarimdan batma sancı vardı kesin hasta olacam dedim ama atesteki kızlar teatisinde yap deyince cikmayacak diye yaptım çıktı şoka girdim
taplomu hatirlarsan ekim perhizdeyken yumurtlamistim iki gün öncesinde ilişki var olmaz diyordum yani ama Nasip etti Rabbim en kısa zamanda sizlerde hayırlı sağlıklı nasip etsin hep dua ediyorum
bide gogsumde pek bişey yok sadece uçlara dokununca çok hafif sizi bide uçları belirginlesti
sevindim canım benim tamamına erdirsin rabbim inş böyle devam eder çok güzel çıkmış değerlerin cidden aramıza hoşgeldi minik kuzu...
sağol canım Allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al
hosbulduk teyzesi ama bu kuzu daha yer beğenmedi herhalde ağrılar giriyor yine ara ara

amin canım herşeyin hayırlısırabbim ol dedikten sonra olacak inşallaheee senin bebişin zamanı bu zamanmış canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım Denizhan denize gitmek istiyorum arkadaşlarım gidiyor çok memnunlar sende mutlaka gel diyorlar aradım 4 marta verdi randevuyu

amin canım herşeyin hayırlısırabbim ol dedikten sonra olacak inşallaheee senin bebişin zamanı bu zamanmış canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

amin bitanem çok en yakın zamanda darısı başınıza hayırlısı ile

canlarım nasılsınız
evlimutlu tahmin ettiğmiz gibi 16. gün yumurtladın hadi hayırlısı gelsin inşallah kuzun ama sen bi kaç kere daha çalış birakma
pofuduğum bence kritik günlerdesin bugün mutlaka çalış ve gün aşırı devam et ateşin düşmüş yumurylama yakın gibi geldi
sosyalim sen nasılsın ekşın başladı mı sıkı performans bekliyoruz
cangül siz nasılsınız

Son düzenleme:

kız ne kadar çok kaynatıyorsunuz anam anam ben yoğunum ya boş durmayın sakn konuş Allah konuş yok kız daha başlamadık erken daha biliyorsun 20. günden önce yumurtlamıyorum

kız ne kadar çok kaynatıyorsunuz anam anam ben yoğunum ya boş durmayın sakn konuş Allah konuş yok kız daha başlamadık erken daha biliyorsun 20. günden önce yumurtlamıyorum
yok yok 20. gün deme 11-12. günden sonra başa ben bende geç yumurtluyodum 14. gün yumurtladım

adaçayı hayıta devam kuzu zaten yok kız şaka yapıyom zaten çalışmalara başlarız yakında
başlayın başlayın aşk için
dün kv ile konuştuk gelecekmisiniz hafta sonu dedi yok dizlerim çok ağrıyor üşüttüm galiba dedim sabah 10,30 gibi sormaya gelmiş beni 1,30 saat kadar durdu gitti biz daha hamile olduğumuzu demedik ya eşim geliyo gidiyo diyem mi hadi diyem yok dur bari keseden sonra bitek annene diyelim dedim de sustu heyecan yaptı bizim deli,

yusram biliyorum çok heycanlısın ki çok doğal tabi ki heyecan yapacaksınız, ama beni dinlersen kalp atışından sonra söyleyin o zaman daha iyi olur millet 6 aydan sonra söylüyor bebek olacağını bence biraz daha sabret yine de sen bilirsin

canım bende nasip olursa beklemeyi düşünüyorum eşim keseye kadar ikna oldu ona da hep soruyorlardi ya galiba oldu bizimde var demek istiyor

ah kuzum benim çalışma işi yattı kayınvalidemler var gizlice girdim nete gece eşim işte yaaaaaaahayırlısı olsun artıkkkk

canlar merhabalar,

yusradan da güzel haberi aldık umut oldu bize.

bizim akrabanın vın ını aldık da bi bakayım size dedim ben ateşimi girdim bugün sosyalım.

ınsallah yakında iyi haberleri de biz veririz iyi bakın kendinize canlar.

yarın pütürgeye dönüyoruz inşallah daha sık girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…