Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kuzum benim en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler alacağız inşallah
izlemiştik seni evine geçiyor olmasa sevindim
ben hastayım demiştim kv bize geldi dün sabah eve gittikten sonra elime galiba hamile ama bize söylemiyor demiş
oda olsa söylerdi hem o söylemese oğlun söylerdi demiş nasıl anladi acaba :26:

selam kızlar nasılsınz evime gelebildim sonunda .

bugün ateşim düştü kızlar bu ay da olmadı sanırım...

selam kızlar nasılsınz evime gelebildim sonunda .

bugün ateşim düştü kızlar bu ay da olmadı sanırım...

hoşgeldin canım
kuzum ateşini ilk defa ölçüyorsun senin inişler çıkışlar şuan bilinmiyor şimdiden oldu ya olmadı demek yanlış olur bitanem

ne bileyim canım ya düşüşü görünce hemen umutsuzluğa kapılıyorum

canım öyle umutsuz mutsuz olma
aslında anlıyorum seni ne kadar pozitif dursakta insan üzülüyor ama senin ateşinin ilk ayı şuan konuşmak yanlış olur belki sen bu haliyle hamilesin bilemezsin ki inşalalh hamiledirsin canı gönülden istiyorum bunu
kuzum Rabbim nasip etsin. aralık ayında yumurtlamadan sonra hamile gibi davrandım elimi bişeye atmadım anannas yedim bebek tutunsun deiye ama olmadı artı bide ilişki gününü tututrmuştuk ama ben bu ay kendimi bi düşündümde eşim perhizde yumurtlama nasıl olsa geçti deyip dpo 4 te kızlarla matineye gittik deli gibi olnadım zıpladım nasıl olsa yok diye ve test yaptığım gün markete gittik 5. kattayız bir sürü eşya taşıdık ama Rabbim korudu nasip etti. yani sonuç olarak Rabbim yeter ki ol desin dua et kuzum ben hep ediyorum size
inşallah en kısa zamanda sana sosyale pofuduğuma tüm isteyenlere inşallahhhhh

Kuzucuklar cok yazamiyorum is yerinde yogunlugum devam ediyorr
Evlimutlum atesin sonu hic belli olmaz az daha bekleyelim
Pofudugum sen nasilsin kaynanayla aran nasil
Yusrammmm ne guzel yazmissin oyle

Kuzucuklar cok yazamiyorum is yerinde yogunlugum devam ediyorr
Evlimutlum atesin sonu hic belli olmaz az daha bekleyelim
Pofudugum sen nasilsin kaynanayla aran nasil
Yusrammmm ne guzel yazmissin oyle
canım gerçektende kafadan çıktığı an olmaz dediğin an oluyormuş hep söylerlşerdi inanmazdım gerçektende öyle ateşteki kızlar test yap dediklerinde bu sancıyla testten sonra kesin kırmızı görürüm ama kızlarımı kıracam deyip yapmıştım taplomu biliyorsunuz zaten ilişki günü falan gerçektende akıldan çıkınca oluyor
Rabbim en kısa zamanda sizlerede naip etsin
bu arada kızlar bu durumda ayrı bi stres RABBİM YAŞATSIN İNŞALLAH SİZLEREDE

haklısın canım işte kafadan atabılsem bi her şey güzel olacak da beceremıyorum işte. bekleyelım bakalım.

hazıranda olmazsa aşılama diyordum levent bey de yaptıracaktım . o da ayrılıyormus elimi attıgım kuruyo

gerçi doğru ilk defa deniyorum ateş i. bakalım bu ay öğrenmiş olalım da diğer ay daha kesin konuşuruz

gerçi doğru ilk defa deniyorum ateş i. bakalım bu ay öğrenmiş olalım da diğer ay daha kesin konuşuruz

ayyy canım çok haklısın bende hep nasıl kafamdan atayım derdim benimde hep aklımda ama yumurtlamayi kaçırdım olmaz demiştim
inşallah ogrenmene gerek kalmadan kuzun gelir

ayyy canım çok haklısın bende hep nasıl kafamdan atayım derdim benimde hep aklımda ama yumurtlamayi kaçırdım olmaz demiştim
inşallah ogrenmene gerek kalmadan kuzun gelir

inşallah canım

günaydın kızlar ben ateşimi girdimn de bu ayın 16 sında bi koyuluk var niye oyle:44:

günaydın kızlarr

pofuduğummm kız sen 14. gün yumurtlamışsın gibi
canım nasılsın ya özledim be sizi gizlice odada giriyorum netebende öyle düşünüyorum canım baksana ateşi girdim çizgi mizgi yok ve ateşim bugün biraz düştü bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın canım
soayalişm bende 14. diye düşünüyorum yarın belli olur
kuzu nasılsın bakalım he birde bugün için yeşil çizgi vardı neydi acaba o:26:
evt canım o kısmı sormustum sağol

canım hakkında hayırlısı olsun stres yapma sende benim gibi sakınnnnnnnnn

inşallah canım

günaydın kızlar ben ateşimi girdimn de bu ayın 16 sında bi koyuluk var niye oyle:44:
canım sosyalim bakmış ona bende o ney diyecektim

canım o takvimdeki yeşil çevreveler tahmini yumurtlama günlerini gösteriyorr

amın canım geçen gün görümcem de dedi çok stresli görünüyorsun kendini
rahat bırak diye

her adet yaklaştıgında bi telaş alıyo beni.

kimse çocuk hakkında yorum yapmasa daha rahatım aslında ben de milletin ağzı durmuyo kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…