canlar merhabalar,
yusradan da güzel haberi aldık umut oldu bize.
bizim akrabanın vın ını aldık da bi bakayım size dedim ben ateşimi girdim bugün sosyalım.
ınsallah yakında iyi haberleri de biz veririz iyi bakın kendinize canlar.
yarın pütürgeye dönüyoruz inşallah daha sık girerim
selam kızlar nasılsınz evime gelebildim sonunda .
bugün ateşim düştü kızlar bu ay da olmadı sanırım...
hoşgeldin canım
kuzum ateşini ilk defa ölçüyorsun senin inişler çıkışlar şuan bilinmiyor şimdiden oldu ya olmadı demek yanlış olur bitanem
ne bileyim canım ya düşüşü görünce hemen umutsuzluğa kapılıyorum
canım gerçektende kafadan çıktığı an olmaz dediğin an oluyormuş hep söylerlşerdi inanmazdım gerçektende öyle ateşteki kızlar test yap dediklerinde bu sancıyla testten sonra kesin kırmızı görürüm ama kızlarımı kıracam deyip yapmıştım taplomu biliyorsunuz zaten ilişki günü falan gerçektende akıldan çıkınca oluyorKuzucuklar cok yazamiyorum is yerinde yogunlugum devam ediyorr
Evlimutlum atesin sonu hic belli olmaz az daha bekleyelim
Pofudugum sen nasilsin kaynanayla aran nasil
Yusrammmm ne guzel yazmissin oyle
haklısın canım işte kafadan atabılsem bi her şey güzel olacak da beceremıyorum işte. bekleyelım bakalım.
hazıranda olmazsa aşılama diyordum levent bey de yaptıracaktım . o da ayrılıyormus elimi attıgım kuruyo
gerçi doğru ilk defa deniyorum ateş i. bakalım bu ay öğrenmiş olalım da diğer ay daha kesin konuşuruz
günaydın kızlarr
pofuduğummm kız sen 14. gün yumurtlamışsın gibi
ayyy canım çok haklısın bende hep nasıl kafamdan atayım derdim benimde hep aklımda ama yumurtlamayi kaçırdım olmaz demiştim
inşallah ogrenmene gerek kalmadan kuzun gelir
inşallah canım
günaydın kızlar ben ateşimi girdimn de bu ayın 16 sında bi koyuluk var niye oyle:44:
şimdi baktım canım seninkine adet olmazsan test yap diyo sana
canım nasılsın ya özledim be sizi gizlice odada giriyorum netegünaydın kızlarr
pofuduğummm kız sen 14. gün yumurtlamışsın gibi
kuzu nasılsın bakalım he birde bugün için yeşil çizgi vardı neydi acaba o:26:soayalişm bende 14. diye düşünüyorum yarın belli olur
evt canım o kısmı sormustum sağol
canım sosyalim bakmış ona bende o ney diyecektiminşallah canım
günaydın kızlar ben ateşimi girdimn de bu ayın 16 sında bi koyuluk var niye oyle:44:
canım nasılsın ya özledim be sizi gizlice odada giriyorum netebende öyle düşünüyorum canım baksana ateşi girdim çizgi mizgi yok ve ateşim bugün biraz düştü bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın canım
kuzu nasılsın bakalım he birde bugün için yeşil çizgi vardı neydi acaba o:26:
canım hakkında hayırlısı olsun stres yapma sende benim gibi sakınnnnnnnnn
canım nasılsın ya özledim be sizi gizlice odada giriyorum netebende öyle düşünüyorum canım baksana ateşi girdim çizgi mizgi yok ve ateşim bugün biraz düştü bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın canım
kuzu nasılsın bakalım he birde bugün için yeşil çizgi vardı neydi acaba o:26:
canım hakkında hayırlısı olsun stres yapma sende benim gibi sakınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?