Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kuzum benim bu millet değil mi bizi böyle strese sokan akrabalar dursa iş yerindekiler durmuyor
ben hamile olduğumu daha kv lere iş yerindekilere demedim korkumdan 3-5 arkadaş bide sizler biliyorsunuz

düşmüş evet pofuduğum sen ölçmeye devam et bakalım nasıl olacak, yeşil çizgide yumurtlama günlerini gösteriyor ilişkiyi elden bırakma canım

ağızları kopsun diyeceğim şimdi günah olacağım tövbe tövbeeeeeeeeebizde de çalışma yok bu ayda regl gelir sanırım bakalım ne olacağım canım kvde stres yapma diyor ama elimde olan birşey değil dedim artık...rabbim yardımcımız olsun canım ya
düşmüş evet pofuduğum sen ölçmeye devam et bakalım nasıl olacak, yeşil çizgide yumurtlama günlerini gösteriyor ilişkiyi elden bırakma canım
canım ilişki filan yok yaaaaaaadün hast aradım sperm testi randevusu için cuma tekrar arayın dediler randevu için bende bu ay soğan kürü yapıyorum k.babam ona bile karıştı düşünün yani ev soğan kokuyor vs bilmem neşaka gibi evimde bile rahat kür yapamıyorum ya hiç cevap bile vermedim bende
kuzum benim bu millet değil mi bizi böyle strese sokan akrabalar dursa iş yerindekiler durmuyor
ben hamile olduğumu daha kv lere iş yerindekilere demedim korkumdan 3-5 arkadaş bide sizler biliyorsunuz

canım söylemediğin iyi olmuş enazından kalp atışını duyana kadar söyleme

kız siz çalışmıyorsunuz ki bebek gelsinnn hay oo k. babanı ona nee yaaa

kuzum kim ne derse desin boşver senin bebişin olacak sadace bu sesi içten içe kendine söyle başka bütün dış seslere kulağını kapa

bende öyle düşünüyorum canım
kp de ne karışıyor herşeye sinir sey
sosyalimin dediği gibi çalışamadınız ki olsun kuzu ama bu işler hiç belli olmaz Rabbim nasip etsin inşşalahhhh
kız siz çalışmıyorsunuz ki bebek gelsinnn hay oo k. babanı ona nee yaaa
sosyalim balım nasılsınnnnnn start verdiniz mi çalışmalara
evlimutlu kuzum sen nasılsın

YUSRAMM iyiyim canım sen ne yapıyorsun başladık dün bugün ateşim yükseldi biraz ama akıntım olmadı demek ki normal ateşim bi de uçuk çıktı ya 2 yerde

YUSRAMM iyiyim canım sen ne yapıyorsun başladık dün bugün ateşim yükseldi biraz ama akıntım olmadı demek ki normal ateşim bi de uçuk çıktı ya 2 yerde

canım izinli çok yoğun bi şekilde çalışıyoruz
uçuk neden çıktı acaba :26:
siz gün aşırı çalışın canım saçlarda uzun zor olur sana ya

canım izinli çok yoğun bi şekilde çalışıyoruz
uçuk neden çıktı acaba :26:
siz gün aşırı çalışın canım saçlarda uzun zor olur sana ya

bende yoğunum kuzu, uçukta geçen bi tartıştık ondan çıktı sanırım üzüntüye hiç dayanamıyorum, zor ama ne yapalım du bi bebek gelsin adamı yanımda bile yatırmam

yok kuzu çalışma filan sıfırzaten yumurtladığım filan yok kız kafayı yedi ateşimde

dur daha kız ne yaptın yumurtlarsın bugün yarın çalışma olmayınca bişey diyemiyorum tabii

bazen bende öyle diyorum canım direk eşime bebiş olsun beni çok görürsün diyorum

pofuduğum burnundan getirecem var yyaaa o görür beni çok üzüyor saçma sapan şeylerden

bence de söyleme canım emin olana kadar

kuzum kim ne derse desin boşver senin bebişin olacak sadace bu sesi içten içe kendine söyle başka bütün dış seslere kulağını kapa

öyle yapacağım canım artık.

benim fsh sınırdaymış 10 u geçmemesi lazımmış benim 8-9 arası.

geçen kayınvalide ile oturmamak için halama gttim oturmaya kafa dağıtmaya.

benim hala kızı 4 yıl kadın doğumcuda çalıştı söylemişimdir.

bana birinciyi yaparsan hemen arkasından ikinciyi de yapman lazım geç kalmaman lazım dedi.

gelinleri orda olduğu için konu çok uzamasın diye soramadım da.

eve geldim ağladım biraz güya moral bulmaya gttim dedim ablama. sen ne bakıyorsun herkesin dediğine dedi.

eşim de sormadı babam için ağlıyorum sandı garibim ses etmedi.

geçen bana ben üzülüyorum bebek olmayınca ama senin üzüldüğünü görünce daha çok üzülüyorum kahroluyorum dedi.

artık her duyduğumu eşime de anlatmayacağım adamcağızı da strese soktum

psikolojini o kadar iyi anlıyorum ki sana hak veriyorum da ama elimizden bi şey gelmiyor maalesef, canım fsh acaba ilaçla falan düşürülmüyor mu :26:

bende artık eşime anlatmıyorum hiç bir şey ben çocuk falan istemiyorum dedi kendini yıpratma dedi ama elimde değil tabii, bak burada güzel bi ortamımız var herkes aynı şeyleri yaşıyor çok bunalırsan bizleri ara bizimle sohbet et ama kendini yıprartma dediğim gibi bütün dış seslere kulağını kapat o ne demiş bu ne demiş umurunda olmasın inşallah gelecek bebeklerin kendini üzdüğüne kızacaksın sonra

bende yoğunum kuzu, uçukta geçen bi tartıştık ondan çıktı sanırım üzüntüye hiç dayanamıyorum, zor ama ne yapalım du bi bebek gelsin adamı yanımda bile yatırmam
olabilir canım stresten korkudan üzüntüden çıkıyor
bu kocalar adamı deli eder benimki gözüme kötü görünüyor konuşmak falan istemiyorum
yok kuzu çalışma filan sıfırzaten yumurtladığım filan yok kız kafayı yedi ateşimdekayınbaba deli ediyor zaten beniiiiiii ne diyeyim canım rabbim görüyor
kuzum dur ya daha erken çalışabilsen bi iki bari iyi olur ondan sonrada 25. çocuğu isteyene kadar yüzlerine bakmayacan bu erkeklerin

evet canım kalp atşına kadar bekliyorum
kuzum sen daralma üzülme sosyalimin dediği gibi telefonlarımız var konuşuruz ne zaman istersen bi ara gelirsen yine buluşalım RaBBİM BAKSIN YÜZÜNÜZE SAĞLIKLI HAYIRLI BİR hatta 2 evlat nasip etsin inşallahhhhhh

seninki seni üzmesin artık hamilesin, sende çok yıpratma kendini kocan ne söylerse söylesin
25. çocuk ne kızzz

yok canım sanırım yumurtalık kalitesini gösteriyo fsh.

aslanperçemi düşürüyormus fsh yı diğer ay da onu denyeyım diyorum.

yusram inşallah bi ara geleyım de görüşelim

canlar benim yumurtlamanın olduğu tarih var ya tablo da çizgi çekilmiş ya ateşin o çizginin altına düşmemesi mi lazım hamilelik için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…