yok canım sanırım yumurtalık kalitesini gösteriyo fsh.
aslanperçemi düşürüyormus fsh yı diğer ay da onu denyeyım diyorum.
yusram inşallah bi ara geleyım de görüşelim
canlar benim yumurtlamanın olduğu tarih var ya tablo da çizgi çekilmiş ya ateşin o çizginin altına düşmemesi mi lazım hamilelik için?
canım 25 i istesekte yapamayız
yok canım sanırım yumurtalık kalitesini gösteriyo fsh.
aslanperçemi düşürüyormus fsh yı diğer ay da onu denyeyım diyorum.
yusram inşallah bi ara geleyım de görüşelim
canlar benim yumurtlamanın olduğu tarih var ya tablo da çizgi çekilmiş ya ateşin o çizginin altına düşmemesi mi lazım hamilelik için?
zor olur tabii 12 yaşında evlenseydik bi ihtimal
çaresi varsa sorun değil canım bitki yada ilaçlarla düşürülebilir o zaman
senin ilk tablon canım o yüzden yorum yapamayız ama yusramın dediği gibi hamilelik varsa ateş yüksek devam ederi
canım senin ateş böyle giderse tarihinin en erken yumurlamasını mı yapacan
canlar selamlar,
yusram,sosyalım,pofuduğum nasılsınz?
kızlar benm ateş bugüm 36.4 çıktı ama tabloya ateşi giremedim. sıkıntı mı var?
sosyalım şifrem aynı bi bakabilir mısın,?
kızlar napıyorsunuz nasılsınız yusracım nasıl gidiyor hamilelik iyisindir umarım sosyal_sorumsuz kız sen nasılsın ne zamandır bakamıyorum iyisinzdr umarım
selam canım iyiyiz bitanem sen nasılsınnncanlar selamlar,
yusram,sosyalım,pofuduğum nasılsınz?
kızlar benm ateş bugüm 36.4 çıktı ama tabloya ateşi giremedim. sıkıntı mı var?
sosyalım şifrem aynı bi bakabilir mısın,?
merhaba canım iyyim bitanem iyi gidiyor galiba yarın 11 de nasip olursa kesemizi göreceğiz siz nasılsınızkızlar napıyorsunuz nasılsınız yusracım nasıl gidiyor hamilelik iyisindir umarım sosyal_sorumsuz kız sen nasılsın ne zamandır bakamıyorum iyisinzdr umarım
belki yarın geri düşer 2 gün yükseliş görünce çalışma olmadıysa az daha beklisınkız çalışma olmadı ki erken yumurtladıysam gitti bitti bu ayda
hemen bakıyorum canım
canım yaptım vıp üyelik istiyordu ben normal yaptım artık girebilirsin ateşini, kız bu arada ateşin ne garip hal aldı öyle :26:
selam canım iyiyiz bitanem sen nasılsınnn
merhaba canım iyyim bitanem iyi gidiyor galiba yarın 11 de nasip olursa kesemizi göreceğiz siz nasılsınız
belki yarın geri düşer 2 gün yükseliş görünce çalışma olmadıysa az daha beklisın
canım zik zak çizen taplolarda sonunda güzel olduğunu söylüyordu ateşteki kızlar :26:
kız gün aşırıyı bırakmamama henüz akıntım olmadı o yüzden yumurtlamam olmamıştır düşer yarına
ayy inşallah 2 hamiş ne güzel olur burada
Düşsün düşsün gün aşırı çalışmalara devam bu ay erken olacak yum yum
canım 4 hamiş olsunnnnnnnn
evlimutlunu yakın tarih ya o yüzden dedim arkanızdan pofuduk en arkasından benAyy inşallah canım benimm
canım yaptım vıp üyelik istiyordu ben normal yaptım artık girebilirsin ateşini, kız bu arada ateşin ne garip hal aldı öyle :26:
selam canım iyiyiz bitanem sen nasılsınnn
merhaba canım iyyim bitanem iyi gidiyor galiba yarın 11 de nasip olursa kesemizi göreceğiz siz nasılsınız
belki yarın geri düşer 2 gün yükseliş görünce çalışma olmadıysa az daha beklisın
canım zik zak çizen taplolarda sonunda güzel olduğunu söylüyordu ateşteki kızlar :26:
Katılım başlama tarihi : 03 Şubat 2014
En son başvuru tarihi : 23 Şubat 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Şubat 2014
Oylama bitiş tarihi : 02 Mart 2014 / 23:00 Pazar
sağol canım sen de olmasanEvet ya acaba ateş ölçer de mi bi sıkıntı var:44:
Bi de ben bugün uyanamadım ya saati kapatmışım bu ateşi saat 9 da ölçtüm
iyiyim canım bende . Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelırsın fiziksel olarak bi şikayetin var mı canım ?
Inşallah canım ya prk umutlu değilim ama bakalm hayırlısı
şekerler nasılsınız bakalımmmmmmmodama kaçtım soğan suyunu içmek için buarada da sizlere bakayım dedimmmmm
yusram güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmmmmm
evlimutlu kuzum inşallah sende güzel haber verirsin bize yaaaaaa tablona bakıyorum hep
sosyalim sen nasılsın canımmmmmmmmmm
canım pek bı degısıklık yok kasıklarımda ve karnımın alt tarafına bazen agrı gırıyor ama hafıfledı ılk defa bu aksam dustan sonra bıraz mıdem bulandı baska bısey yok
atesının sonunu gorelım canım hayırlısı ıle olur ınsallah
sağol canım sen de olmasanevet ya acaba ateş ölçer de mi bi sıkıntı var:44:
bi de ben bugün uyanamadım ya saati kapatmışım bu ateşi saat 9 da ölçtüm
iyiyim canım bende . hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelırsın fiziksel olarak bi şikayetin var mı canım ?
inşallah canım ya prk umutlu değilim ama bakalm hayırlısı
şekerler nasılsınız bakalımmmmmmmodama kaçtım soğan suyunu içmek için buarada da sizlere bakayım dedimmmmm
yusram güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmmmmm
evlimutlu kuzum inşallah sende güzel haber verirsin bize yaaaaaa tablona bakıyorum hep
sosyalim sen nasılsın canımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?