Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım fsh içün kurleri mutlaka yap
görüşelim tabi kuzum
canım çizginin altına düşmesi önemli değil önemli olan dpo 12 den sonra yükselişin devam etmesi yada aynı kalması bide ateş çizginin altına dusmeden adet görenler senin ilk tablo olduğu için yorum yapılmaz

canım 25 i istesekte yapamayız

zor olur tabii 12 yaşında evlenseydik bi ihtimal

çaresi varsa sorun değil canım bitki yada ilaçlarla düşürülebilir o zaman

senin ilk tablon canım o yüzden yorum yapamayız ama yusramın dediği gibi hamilelik varsa ateş yüksek devam ederi

canım senin ateş böyle giderse tarihinin en erken yumurlamasını mı yapacan

canlar selamlar,

yusram,sosyalım,pofuduğum nasılsınz?

kızlar benm ateş bugüm 36.4 çıktı ama tabloya ateşi giremedim. sıkıntı mı var?

sosyalım şifrem aynı bi bakabilir mısın,?

kızlar napıyorsunuz nasılsınız yusracım nasıl gidiyor hamilelik iyisindir umarım sosyal_sorumsuz kız sen nasılsın ne zamandır bakamıyorum iyisinzdr umarım

canım senin ateş böyle giderse tarihinin en erken yumurlamasını mı yapacan

kız çalışma olmadı ki erken yumurtladıysam gitti bitti bu ayda

canlar selamlar,

hemen bakıyorum canım

canım yaptım vıp üyelik istiyordu ben normal yaptım artık girebilirsin ateşini, kız bu arada ateşin ne garip hal aldı öyle :26:

canlar selamlar,

selam canım iyiyiz bitanem sen nasılsınnn
kızlar napıyorsunuz nasılsınız yusracım nasıl gidiyor hamilelik iyisindir umarım sosyal_sorumsuz kız sen nasılsın ne zamandır bakamıyorum iyisinzdr umarım
merhaba canım iyyim bitanem iyi gidiyor galiba yarın 11 de nasip olursa kesemizi göreceğiz siz nasılsınız
kız çalışma olmadı ki erken yumurtladıysam gitti bitti bu ayda

hemen bakıyorum canım
belki yarın geri düşer 2 gün yükseliş görünce çalışma olmadıysa az daha beklisın

kız gün aşırıyı bırakmam ama henüz akıntım olmadı o yüzden yumurtlamam olmamıştır düşer yarına
canım zik zak çizen taplolarda sonunda güzel olduğunu söylüyordu ateşteki kızlar :26:

ayy inşallah 2 hamiş ne güzel olur burada

canım yaptım vıp üyelik istiyordu ben normal yaptım artık girebilirsin ateşini, kız bu arada ateşin ne garip hal aldı öyle :26:

sağol canım sen de olmasan evet ya acaba ateş ölçer de mi bi sıkıntı var:44:

bi de ben bugün uyanamadım ya saati kapatmışım bu ateşi saat 9 da ölçtüm

iyiyim canım bende . hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelırsın fiziksel olarak bi şikayetin var mı canım ?

canım zik zak çizen taplolarda sonunda güzel olduğunu söylüyordu ateşteki kızlar :26:

inşallah canım ya prk umutlu değilim ama bakalm hayırlısı

canım pek bı degısıklık yok kasıklarımda ve karnımın alt tarafına bazen agrı gırıyor ama hafıfledı ılk defa bu aksam dustan sonra bıraz mıdem bulandı baska bısey yok
atesının sonunu gorelım canım hayırlısı ıle olur ınsallah

şekerler nasılsınız bakalımmmmmmmodama kaçtım soğan suyunu içmek için buarada da sizlere bakayım dedimmmmm

yusram güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmmmmm

evlimutlu kuzum inşallah sende güzel haber verirsin bize yaaaaaa tablona bakıyorum hep

sosyalim sen nasılsın canımmmmmmmmmm

inşallah canım ben de hep yusranınkıne bakıyorum tablomuz benzerlik gösteriyo mu diye

anladım canım inşallah sıkıntısız geçer

9 da ölçtüysen ben ona göre bi ayarlama yapayım çünkü hergün aynı saatte olmazsa bizi yanıltır ateşölçerde sıkıntı yok bence çünkü olsaydı hergün aynı değerleri gösterirdi

iyiyim kuzum sen nasılsın sevgili misafirlerin ne zaman gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…