Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım nasılsın ne zman gidiyor seninkiler özledik seni ya
canım inşallah 11 de gidecem bakalım neler olacak :26:
inşallah canım ben de hep yusranınkıne bakıyorum tablomuz benzerlik gösteriyo mu diye

Anladım canım inşallah sıkıntısız geçer
canım nasılsın canım şu ahli benzemşyor ama benimde sürekli inişli çıkışlıydı
ama inşalahhh senşinde güzel mutlu haberin gelecekkkkkk
sosayl canım nasılsınnnnn

kızlar biz geldik son adet tarihini girdi önce ultrasona kesemizi gördük şükürler olsun artık hamilesin diyebiliriz dedi 17sine randevu verdi. ama ben 17 sine araştırma hastanesindeki nöroloji doktoruma gidecem orda kadın doğuma giderim herhalde.
ultrsonda yazılanlara göre
kese boyutu :0,96 cm
gebelik haftası :5 hafta 0 gün
beklenen doğuö :17/10/2014

Allah'ım sizlerede nasip etsin en kısa zamanda

canım çok sevindim gözün aydın. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

canım çok sevindim gözün aydın. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

sağol bitanem en kısa zamanda sendende böyle güzel haberler alırız inşalahhhhhhh
ismail evreni hiç sevmedim rutin kontroller için bile kan tahlili istemedi kalp atışından sonra dedi sonra epilepsi ialcım içinde masum bi ilaç değil vs vs vs bi sürü şey saydı bende nöröroloji doktorum öyle ayarladı dedim daha gitmeyecem ismaile 17 sine araştırmaya nörolojı doktoruma gidecem gitmişkende orda kadın doğuma gideyim diyorum ismaili istemiyorm

hadi gözün aydın kuzu darısı kalp atışına

ona gitmek zorunda değilsin ki canım yaa , güzel bi doktor bul onunla devam et neden strese girdin ki hemen sen

takvimini neden yapmıyorsun , koysana artık bizde miniğin büyüdüğünü gün be gün görelim

iyiyim ya bende ne yapim valla ev hali işte uğraş dur bitmez :))))berra ile takılıyoruz bu ara hamilelik derken geçiyor işte vakit özledim sizi

hadi gözün aydın kuzu darısı kalp atışına ona gitmek zorunda değilsin ki canım yaa , güzel bi doktor bul onunla devam et neden strese girdin ki hemen sen
sağol bitanem darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah canım kalp atislari başka doktora gideceğim zaten bide 17 sinde nöroloji doktorum gidecem bakalım neler diyecek ısmail evren sürekli kullandigini ilaç hiçte masum değil deyip durdu. Allah'im sana emanet inşallah sorun olmayacak Allah'in izni ile
iyiyim ya bende ne yapim valla ev hali işte uğraş dur bitmez :))))berra ile takılıyoruz bu ara hamilelik derken geçiyor işte vakit özledim sizi
cangul bizde seni özledik prenses ve küçük yavruya iyi bak bu arada bebeğin cinsiyeti belli oldu mu

Canım seni burda görünce yazmak istedim teyzem epilepsi hastası ağır nöbetleri olur bayılır bebek çok istiyordu ve rabbim nasip etti kullandığı ilaç depakin diye hatırlıyorum ama emin deilim paşa gibi bir oğlan doğurdu gönlün ferah olsun

ne zaman gidecekleri belli değil kuzu yaateşi girip bir size bakayım dedim ve ben 18ine yumurtlamışımbugün çalışabilirsek çalışalım bari yaaaaaaaa 21.günüm geçmiştir belki ama olsun

gözün aydın kuzum ya çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkdarısı da bizlere inşallahhhhhhhhhhhh

ismaili bende pek sevmemiştim ozamanlar gıcık şey hamile kadına öyle konuşulur mu sen hiç canını sıkma canımmmmmmbence de araştırmaya git bakalım canım onlar ne diyecek:26:

canım ilgine çok teşekkür ederim hamd olsun nobetlerim kasılma şeklinde bayılıyorum kenara kullanıyorum deakin göre daha masum. Allah'in izni ile sağlıklı olacak Rabbim e emanet
gözün aydın kuzum ya çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkdarısı da bizlere inşallahhhhhhhhhhhh
sağol bitamemmmmmmm Rabbim en kısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin
ismaili bende pek sevmemiştim ozamanlar gıcık şey hamile kadına öyle konuşulur mu sen hiç canını sıkma canımmmmmmbence de araştırmaya git bakalım canım onlar ne diyecek:26:
canım bende öyle yapacam nöroloji pazartesi bakıyor o gün izin almışken kalp atislari içinde kadın doğuma gidecem ama içim Rahat sorun olmayacak insallahhhhh
Calisin bakalim pofudugum belli mi olur bu isler

sosyalim günaydın canım nasılsın
Evlimutlu nasılsın kuzum

Canım teyzem çok ağır nöbetler geçiriyordu ben seni rahatlatmak için söyledim canım benim

yusracım saol bakarım canım bakarım sende iyi bak ya bebeğin cinsiyetini bi türlü öğrenemedim deli olucam valla okumadığım yöntem kalmadı çok inanasım da gelmiyo ama yok işte :) ilk erkek dendi sonra kız sonra erkek şimdi yine kız pazartesi burada doktora gidicem bakalım artık şansıma :))sağlıklı olsun ama bi öğrenseydim ona odaklanıırdm (((((

hayirli saglikli eksizsiz noksansiz olur insallah ama insan meraklaniyor
doktordan gelince yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…