- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi BeyazPatik35
-
Kendisi 4 yaşındayken annesini kaybetmiş oyuzden evlatlarım için sürdürüyorum diyormuşben sahsen hic karismasazdim böyle carpik iliskiler benim enerjimi emer. Kavusamazligin verdigi bir hazmidir nedir artik. Sahsen sadece arkadasca konustuklarinada pek inanmadim. Peki erkek kisisi evliligini cocuklari icin sürdürüyormus ya hani sevmiyormus ya peki o cocuklarida mecburiyeten yapmis acaba?
Bende diyorum canım ama nafile aklımdan çıkmıyor diyoronlar vazgeçmek istemedikten sonra senin yapbileceğin bişey yok
yazık günah nasıl bi durum böle
bence içinde bulunduğu hayata baksın ikisi de hem hayatlarındki insanların hemde çocuklarının ahını alıyorlar
Diyorum canım herseyde arkadaşımı düşünüyormuş inanıyor arkadaşımdaben sahsen hic karismasazdim böyle carpik iliskiler benim enerjimi emer. Kavusamazligin verdigi bir hazmidir nedir artik. Sahsen sadece arkadasca konustuklarinada pek inanmadim. Peki erkek kisisi evliligini cocuklari icin sürdürüyormus ya hani sevmiyormus ya peki o cocuklarida mecburiyeten yapmis acaba?
o zmn senin yapabileceğin bişey yok bunlar yasak aşk yaşamaya devm etcek benceDiyorum canım herseyde arkadaşımı düşünüyormuş inanıyor arkadaşımda
Evet ya o erkek seni sözleriyle kandırır kanma diyorum benimle konuşmak için eve gitmiyor mutlu olsam eve koşarak giderim seninle konuşmam diyormuşsevmiyorlar ama cocukta yapmıslar akıllarında baska biri varken nasıl aynı yataga girip o isi yaparlar hic anlam veremiyorum yazık gunah onlarla evlenenlere inat ugruna baska insanların hayatlarınıda yakmıslar
Aynen canim ya belki ikna olur diye buraya yazdım okutacağımo zmn senin yapabileceğin bişey yok bunlar yasak aşk yaşamaya devm etcek bence
nasıl ikna oalcak boşansın onla evlensin o zmn naısl bişey buAynen canim ya belki ikna olur diye buraya yazdım okutacağım
Bende diyorum canım ama nafile aklımdan çıkmıyor diyor
Kendisi 4 yaşındayken annesini kaybetmiş oyuzden evlatlarım için sürdürüyorum diyormuş
Söylüyorum eşi hiçbir şekilde görevini yapmıyormuş evi sadece otel olarak kullanıyormuş çok uğraşmış ama eşi çabalamıyormuş oyuzden erkek olan arkadaş vicdanen rahat olduğunu söylüyormuşonun karısının ya da onun kocasının suçu neydi peki?
zamanında kendi hayatına sahip çıkmamış zorla nişanlanmış şimdi mi anlamış?
zamanında ailesine yapamamış bunu demiş ya. ee şimdi kendine yakıştırıyomuymuş evli erkekle görüşmeyi.
kim ne derse desin; bana göre bu aldatmaktan başka bişey değil. sadece dert paylaşmak olabilir ama hisler var bunuda unutmasın.
Aynı arkadaşın gibi canim...sadece tlf görüşüyorlar ikiside farklı şehirde yani erkek arkadaş gitti gidiş o gidişbiz ne desek, sen ne desende bos. Ama yazik degilmi o eslere o masum yavrulara. Görüsüyorlardami? Gerci ne fark ederki aldatma, aldatmadir. Ya benimde bir arkadasimin arkadasi esiyle mutlu degil adam ilgisiz ama esinde bulamadigi ilgiyi baska erkeklerde ariyor malesef. Cok ama cok kötü ve inanilir gibi degil ama cocuklari icin bosanmiyormus. Bu düsünce bana bencilce gelir. Bosta kalma hissi yada ya aradigimi bulamasam korkusundan. Insan en cok kendini kandirirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?