Malesef Aldatmak

BeyazPatik35

Carpe Diem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
2.607
2.843
133
Hayırlı akşamlar kk hatunları konu iki eski iş arkadaşımla alakalı bayan olan kk kullanmadığı için benden rica etti...

10 yıl önce aynı iş yerinde tanıştılar.
Kız arkadaşım sonradan girmişti işe çok samimi olduk.
Ailesinin baskısıyla nişanlayacaklardi,hem üniv okuyor hemde part time çalışıyordu...

Erkek iş arkadaşımla çok sevdiler birbirlerini o kadar ailene söyle nisanlını sevmediğini dediysemde,aileme bunu yapamam onları birde bu şekilde yıkamam dedi...
Erkek arkadaşım kaçalım senden ayrılamam seni bırakmam dediysede kız arkadaşım yapamam dedi...
Erkek arkadaşım okuduğu şehire gitti işi bıraktı belki unuturum diye ama tlf konusmaya devam etmisler ve kopamamışlar(kız arkadaşım kızacağımı bildiği için benden saklamış).

Arkadaşım evlendi işi bıraktı...
Erkek arkadaşım da ona inat sevmediği yeni tanıdığı biriyle 10 gün sonra evlendi...

Bu arada ikisiyle hala görüşüyorum..
Evliliklerinin birinci yılında oglan kıza faceden yazıyor çok mutsuzum evlenmekle hata ettim diye...
Bunlar ara ara faceden görüşüyorlar normal arkadaş gibi taaki bu zamana kadar...
Kız arkadaşımın 1 çocuğu,diğerinin 2.çocuğu olacak...oğlan senden başka kimseyi sevmedim esimle mecburiyetten evliligimi sürdürüyorum çocuklar için diyor...Arkadaşım eşiyle arada sorunlari oluyor,onu unutamadığını keşke onunla evlenseydim diyor...
Hem konuşuyor hemde vicdanen çok rahatsızım diyor...
Fazla ayrıntı varda uzun yazmak istemedim...
Ikna etmeye çalışıyorum unut boşver diyorum ama unutsam çoktan unuturdum sadece tlf yazısiyoruz o bana derdini anlatıyor bende ona diyor...

Kizceler bana akıl verin bunları nasıl bu sevdadan vazgecireyim...
Yazdıklarınızı okutacağım şimdiden çok teşekkür ederim

ben sahsen hic karismasazdim böyle carpik iliskiler benim enerjimi emer. Kavusamazligin verdigi bir hazmidir nedir artik. Sahsen sadece arkadasca konustuklarinada pek inanmadim. Peki erkek kisisi evliligini cocuklari icin sürdürüyormus ya hani sevmiyormus ya peki o cocuklarida mecburiyeten yapmis acaba?

onlar vazgeçmek istemedikten sonra senin yapbileceğin bişey yok
yazık günah nasıl bi durum böle
bence içinde bulunduğu hayata baksın ikisi de hem hayatlarındki insanların hemde çocuklarının ahını alıyorlar

Kendisi 4 yaşındayken annesini kaybetmiş oyuzden evlatlarım için sürdürüyorum diyormuş

Bende diyorum canım ama nafile aklımdan çıkmıyor diyor

Diyorum canım herseyde arkadaşımı düşünüyormuş inanıyor arkadaşımda

onun karısının ya da onun kocasının suçu neydi peki?

zamanında kendi hayatına sahip çıkmamış zorla nişanlanmış şimdi mi anlamış?
zamanında ailesine yapamamış bunu demiş ya. ee şimdi kendine yakıştırıyomuymuş evli erkekle görüşmeyi.

kim ne derse desin; bana göre bu aldatmaktan başka bişey değil. sadece dert paylaşmak olabilir ama hisler var bunuda unutmasın.

sevmiyorlar ama cocukta yapmıslar akıllarında baska biri varken nasıl aynı yataga girip o isi yaparlar hic anlam veremiyorum yazık gunah onlarla evlenenlere inat ugruna baska insanların hayatlarınıda yakmıslar
Evet ya o erkek seni sözleriyle kandırır kanma diyorum benimle konuşmak için eve gitmiyor mutlu olsam eve koşarak giderim seninle konuşmam diyormuş

Bende diyorum canım ama nafile aklımdan çıkmıyor diyor

biz ne desek, sen ne desende bos. Ama yazik degilmi o eslere o masum yavrulara. Görüsüyorlardami? Gerci ne fark ederki aldatma, aldatmadir. Ya benimde bir arkadasimin arkadasi esiyle mutlu degil adam ilgisiz ama esinde bulamadigi ilgiyi baska erkeklerde ariyor malesef. Cok ama cok kötü ve inanilir gibi degil ama cocuklari icin bosanmiyormus. Bu düsünce bana bencilce gelir. Bosta kalma hissi yada ya aradigimi bulamasam korkusundan. Insan en cok kendini kandirirmis.

Kendisi 4 yaşındayken annesini kaybetmiş oyuzden evlatlarım için sürdürüyorum diyormuş

Söylüyorum eşi hiçbir şekilde görevini yapmıyormuş evi sadece otel olarak kullanıyormuş çok uğraşmış ama eşi çabalamıyormuş oyuzden erkek olan arkadaş vicdanen rahat olduğunu söylüyormuş

Aynı arkadaşın gibi canim...sadece tlf görüşüyorlar ikiside farklı şehirde yani erkek arkadaş gitti gidiş o gidiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…