Malesef Aldatmak

Bu iş bir yerde muhakkak patlak verir. Siz ne yaparsanız yapın vazgeçmezler. Nikah, çocuk vazgeçirememiş siz mi geçireceksiniz. Ben ikisiylede ilişkmi keserdim.
Erkek arkadaşla bayram vs tlf görüşüyorum...
Kız arkadaşımla aram iyi ikna etmeye devam ediyorum ama

Aynı arkadaşın gibi canim...sadece tlf görüşüyorlar ikiside farklı şehirde yani erkek arkadaş gitti gidiş o gidiş

acikcasi arkadasina cok sinir oldum. Hicmi düsünmüyor cocugunu. Tamam esini sevmiyor olabilir ama yazik degilmi o yavruya sevgisiz bir yuvada büyüyecek. Ya esi ögrenirse ne yapicak. Ben sanmiyorumki karsi taraftaki erkek esinden bosansin adam ikinci cocugu yapmis "mecburiyeten".

hiç karışmayın koskocaman yetişkin insanlar, kendi kararlarını verirler. siz ne deseniz nafile, yarım kalmış, içlerinde kalmış, bir şekilde bitirecekler.
Kız arkadaşımda pek mutlu değil eşiyle arada sorunları oluyor....
Eşim biraz beni anlasa belki bir nebze unutmaya çalışırım diyor...bende durumun kötüye gitmesinden korkuyorum

Arkadaşım onuda sormuş evlat sonuçta atamam demiş ne alakaysa gıcık..
Sonuçta oda yemek içmek gibi ihtiyacmis

basit 2 seçenek
öyle cocugum var falan demeyecekler boşanıp beraber olacaklar
yada herkes okunmuş mektubu tekrar okumaya çalışmayacak susacak içine atacak hayatına bakacak
yani yorumlardan destek aranıyor olabilir ama bu iki seçenekten başka birşey yok, tabi eşlerini aldatabilirler lakin hem ahlaki olmaz hem konuyla hiç alakası olmayan eşlere ve cocuklara ayıptır yazıktır.

Söylüyorum dilimde tüy bitti sadece konuşuyoruz diyor hey Allahim

Kız arkadaşımda pek mutlu değil eşiyle arada sorunları oluyor....
Eşim biraz beni anlasa belki bir nebze unutmaya çalışırım diyor...bende durumun kötüye gitmesinden korkuyorum

unutmak istese unuturdu zaten, macera arıyorlar ikisi de, bağlasanız tutamazsınız artık.

Büyük aşk diyolardır kendilerine sorsan.. Madem aşıktın vazgeçmiceklerdi. Hadi vazgeçtiler 2 kişinin ve 3 çocuğun hayatını yakmıcaklardı.. Birbirlerini seviyolar ama eşleriyle aynı yatağa girip sevişebiliyolar, benim aşk anlayışım bu değil kimse kusura bakmasın! Ve düpedüz aldatıyolar eşlerini ve o çocukların günahına giriyolar. Yazık..

[QUOTarkadaşını MM, post: 48802443, member: 238247"]Erkek arkadaşla bayram vs tlf görüşüyorum...
Kız arkadaşımla aram iyi ikna etmeye devam ediyorum ama[/QUOTE]
Bana arkadasini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var. Sonra sizin de başınız yanmasın dikkat edin.

Söylüyorum dilimde tüy bitti sadece konuşuyoruz diyor hey Allahim

en iyisi siz aradan çekilin ne halleri varsa görsünler, herkes kararlarında özgür ama aradan çekilin arkadaşlıgınızı koruyun ama bu konuya dahil olmayın, 2 gün sonra bunlar bir noktada yakalanır falan arada sizin isminizin geçmesi muhtemeldir sizde arada zan altında kalmayın.

Evet ondanda korkmuyor değilim aslında arada çocuklar var ne halleri varsa görsünler diyemiyorum oyuzden ikna etmeye calisiyorum

Evet ondanda korkmuyor değilim aslında arada çocuklar var ne halleri varsa görsünler diyemiyorum oyuzden ikna etmeye calisiyorum

ya boşverin arkadaş ve dostsunuz anlıyorum ama boşverin o zarar görecek bu zarar görecek derken telef olmayın. herkes yaptıgının yanlış oldugunun farkında onlar düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. onlar iknada olmaz iflada olmaz bir heveslerini alsalar zaten herkes soguyup çekilir köşesinede amannn konuşmayım en iyisi :)

Aynen canim haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…