- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi BeyazPatik35
-
Erkek onuda diyormuş yuva yıkanın yuvası olmaz esimi nereye kadar taşırım bilmiyorum ama gün gelir yollarımız birleşir demişSevmeden evlenmek nasıl oluyor anlamıyorum resmen midesizlik bu
Eşlerinden boşanıp evlenlensinler o zaman ne diyim
Erkek arkadaşla bayram vs tlf görüşüyorum...Bu iş bir yerde muhakkak patlak verir. Siz ne yaparsanız yapın vazgeçmezler. Nikah, çocuk vazgeçirememiş siz mi geçireceksiniz. Ben ikisiylede ilişkmi keserdim.
Aynı arkadaşın gibi canim...sadece tlf görüşüyorlar ikiside farklı şehirde yani erkek arkadaş gitti gidiş o gidiş
Kız arkadaşımda pek mutlu değil eşiyle arada sorunları oluyor....hiç karışmayın koskocaman yetişkin insanlar, kendi kararlarını verirler. siz ne deseniz nafile, yarım kalmış, içlerinde kalmış, bir şekilde bitirecekler.
Arkadaşım onuda sormuş evlat sonuçta atamam demiş ne alakaysa gıcık..acikcasi arkadasina cok sinir oldum. Hicmi düsünmüyor cocugunu. Tamam esini sevmiyor olabilir ama yazik degilmi o yavruya sevgisiz bir yuvada büyüyecek. Ya esi ögrenirse ne yapicak. Ben sanmiyorumki karsi taraftaki erkek esinden bosansin adam ikinci cocugu yapmis "mecburiyeten".
Ah bir anlatabilsem içim içimi yiyorYa bi gitsinler...küfür edicem şimdi olmiycak...
başka hayatlara karış içine et
yeni hayatların (çocuk) günahını al
sonra da ama bis untmadk çukk siviyrız
Olduuu bi siz varsınız bu dünyada embesiller
Arkadaşım onuda sormuş evlat sonuçta atamam demiş ne alakaysa gıcık..
Sonuçta oda yemek içmek gibi ihtiyacmis
Söylüyorum dilimde tüy bitti sadece konuşuyoruz diyor hey Allahimbasit 2 seçenek
öyle cocugum var falan demeyecekler boşanıp beraber olacaklar
yada herkes okunmuş mektubu tekrar okumaya çalışmayacak susacak içine atacak hayatına bakacak
yani yorumlardan destek aranıyor olabilir ama bu iki seçenekten başka birşey yok, tabi eşlerini aldatabilirler lakin hem ahlaki olmaz hem konuyla hiç alakası olmayan eşlere ve cocuklara ayıptır yazıktır.
Kız arkadaşımda pek mutlu değil eşiyle arada sorunları oluyor....
Eşim biraz beni anlasa belki bir nebze unutmaya çalışırım diyor...bende durumun kötüye gitmesinden korkuyorum
Arkadaşımın evliliği mahvolmasın evladı var diyesimdi bisi derdimde banlanabilirim :)
Sen niye bu kadar ugrasiyorsun?
Söylüyorum dilimde tüy bitti sadece konuşuyoruz diyor hey Allahim
Evet ondanda korkmuyor değilim aslında arada çocuklar var ne halleri varsa görsünler diyemiyorum oyuzden ikna etmeye calisiyorumen iyisi siz aradan çekilin ne halleri varsa görsünler, herkes kararlarında özgür ama aradan çekilin arkadaşlıgınızı koruyun ama bu konuya dahil olmayın, 2 gün sonra bunlar bir noktada yakalanır falan arada sizin isminizin geçmesi muhtemeldir sizde arada zan altında kalmayın.
Söylüyorum eşi hiçbir şekilde görevini yapmıyormuş evi sadece otel olarak kullanıyormuş çok uğraşmış ama eşi çabalamıyormuş oyuzden erkek olan arkadaş vicdanen rahat olduğunu söylüyormuş
Evet ondanda korkmuyor değilim aslında arada çocuklar var ne halleri varsa görsünler diyemiyorum oyuzden ikna etmeye calisiyorum
Aynen canim haklısınya boşverin arkadaş ve dostsunuz anlıyorum ama boşverin o zarar görecek bu zarar görecek derken telef olmayın. herkes yaptıgının yanlış oldugunun farkında onlar düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. onlar iknada olmaz iflada olmaz bir heveslerini alsalar zaten herkes soguyup çekilir köşesinede amannn konuşmayım en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?