Malesef sorun bende...

Hayır ne yapmanız gerekiyormuş ki??
Adam kapıya gelmiş.Aval aval adamı mı dinleyecektiniz?
Kapiyi acmamami bekliyodu heralde.
Su son bir senedir kocamada asiri sabir tolerans alttan alma herseyi gosteriyorum halada sabir sabir diyorum sirada onuda bosayacam o olcak :KK55:.

Kapiyi acmamami bekliyodu heralde.
Su son bir senedir kocamada asiri sabir tolerans alttan alma herseyi gosteriyorum halada sabir sabir diyorum sirada onuda bosayacam o olcak :KK55:.

Ya sakin adamları bulmuşsunuz boşayacağım deyip duruyorsunuz.
Ne etti kız bu adamlar size?:eek:

Benim esimmi sakin emin ol onda sakinligin s 'si bile yoktur.
aksine fazlasiyla sinirli.cocuk gibi ne isterse yapilcak erkek cocugu:)
Yapmazsan kuser.
Nazi afrasi tafrasi da cabasi.

Kasten Adam yaralamakla mahkemelik olmakta övünüyor musunuz bana mı öyle geldi
Tabii ki övünmüyorum. Bununla övünen her kim olursa olsun salaktir bence. Arkadaş başını belaya sokar mazlumu oynarsına gelen bir yorum yapmış. Ben hic bir zaman mazlumu oynamadım. Oynamam. Yaptığımın iyi bir sey olduğunu asla savunamam. Hataliysam hataliyimdir ama bir şeyi yaptıysam arkasinda dururum masum rolü yapmam demeye calisiyorum. Kendimi kontrol edememekten yana muzdaribim ben. Hatamı da kabul ediyorum.Konumda da bunu açık yüreklilikle belirtmeme rağmen insanlarin bana iki yüzlü muamelesi yapmasına kızıyorum haklı olarak. Ben oraya sorun bende demişim. Bunu anlamanın nesi zor bunu anlayamıyorum. Yok sen söylesindir, yok efendim boylesindir. Başını belaya sokar buraya konuyu açar mazlumu oynarsınlar falan. Bunlar küçük şeyler... Yani karşındakini tanimadan atip tutmak. Yapmadığı bir şeyle itham etmek... Kimsenin benim problemim üzerinden egosunu tatmin etmesine müsade edemem. Bu yüzden belirttim bunu. Yapmasaydım daha iyi olurdu ama yaptım. Neden mazlumu oynayayım.

Tabii ki övünmüyorum. Bununla övünen her kim olursa olsun salaktir bence. Arkadaş başını belaya sokar mazlumu oynarsına gelen bir yorum yapmış. Ben hic bir zaman mazlumu oynamadım. Oynamam. Yaptığımın iyi bir sey olduğunu asla savunamam. Hataliysam hataliyimdir ama bir şeyi yaptıysam arkasinda dururum masum rolü yapmam demeye calisiyorum. Kendimi kontrol edememekten yana muzdaribim ben. Hatamı da kabul ediyorum.Konumda da bunu açık yüreklilikle belirtmeme rağmen insanlarin bana iki yüzlü muamelesi yapmasına kızıyorum haklı olarak. Ben oraya sorun bende demişim. Bunu anlamanın nesi zor bunu anlayamıyorum. Yok sen söylesindir, yok efendim boylesindir. Başını belaya sokar buraya konuyu açar mazlumu oynarsınlar falan. Bunlar küçük şeyler... Yani karşındakini tanimadan atip tutmak. Yapmadığı bir şeyle itham etmek... Kimsenin benim problemim üzerinden egosunu tatmin etmesine müsade edemem. Bu yüzden belirttim bunu. Yapmasaydım daha iyi olurdu ama yaptım. Neden mazlumu oynayayım.
Asla mazlumu oynamayı savunmam açıklamanız bence aslında kendinizi ne kadar güzel ifade ve kontrol ettiğinizi haksız yere sinirlenen bir insan olmadığınızı gösterdi aksine net ve açık sözlüsünüz

Mesajım eksik yayınlanmış silinmiş mi me olmuşsa farketmemişim. sözün özü çok sevdim mesajınızı ve mesajda sergilediğiniz kişiliği, sevgiler..

Bazen olmuyor iste. Insan arkasinda duran, güçlü birine ihtiyaç duyuyor. Erkeğin ağır bir duruşu olmalı. Yani sanki ben kocayim o da evin hanımı gibi hissediyorum bazen. Kararlarımı sorgulamadan edemiyorum

Asla mazlumu oynamayı savunmam açıklamanız bence aslında kendinizi ne kadar güzel ifade ve kontrol ettiğinizi haksız yere sinirlenen bir insan olmadığınızı gösterdi aksine net ve açık sözlüsünüz
Çok şükür biri bunu anladı sonunda. Ben arkadaşa bu yüzden kızdım. Konumu açmışım. Karşımdaki insan bana bunu yaptı, ben de bunu yaptım ama yaptığım yanlış, bu huyumu sevmiyorum demişim. Bunu anlamanın nesi zor ki? Ben komsuyu değil kendimi suclamisim zaten. Ama yaptığım şey yanlış da olsa bu yuzden yapmışım, sebepsiz değil demişim. Millet oradan gelmiş beni asılsız suçlamalarla itham ediyor. Koskoca insanlarız. Bir şeyleri paylaşıp rahatlamak derdindeyiz. Baziları da sağ olsun milleti pislikleyip, ego şişirme peşinde. Ben kendimle barışık biriyim. Hataliysam hata bende derim, suçumu kabul ederim ama yanlış da yapsam sebepsiz yapmam bu yanlışı...

Mesajım eksik yayınlanmış silinmiş mi me olmuşsa farketmemişim. sözün özü çok sevdim mesajınızı ve mesajda sergilediğiniz kişiliği, sevgiler..
Çok teşekkür ederim. İnanın, ifade etmek istediğim şeyi anlamanız beni cok mutlu etti. Benim de buna ihtiyacım vardı. Saygılar...

Bazen olmuyor iste. Insan arkasinda duran, güçlü birine ihtiyaç duyuyor. Erkeğin ağır bir duruşu olmalı. Yani sanki ben kocayim o da evin hanımı gibi hissediyorum bazen. Kararlarımı sorgulamadan edemiyorum

Ya ben konu dağılsın diye espri bağlamında söyledim onu.
Ama fikirlerine katılmıyorum.
Ben çok baskın bir tipim erkek arkadaşım da benden daha baskın bir tip.Hadi bakalım nasıl olacak bu iş?
Kendi hakkımı savunabiliyorum.Bir erkeğin arkamda durmasına ihtiyacım yok.
Emin olun öyle bir adamla da her gün tedirgin olursunuz.
Biz bir yere gidince ben tutuyorum erkek arkadaşımı.
Maşallah boylu poslu da bir adam işi gereği de hazır hemen öyle şeylere.

Ya ben konu dağılsın diye espri bağlamında söyledim onu.
Ama fikirlerine katılmıyorum.
Ben çok baskın bir tipim erkek arkadaşım da benden daha baskın bir tip.Hadi bakalım nasıl olacak bu iş?
Kendi hakkımı savunabiliyorum.Bir erkeğin arkamda durmasına ihtiyacım yok.
Emin olun öyle bir adamla da her gün tedirgin olursunuz.
Biz bir yere gidince ben tutuyorum erkek arkadaşımı.
Maşallah boylu poslu da bir adam işi gereği de hazır hemen öyle şeylere.
Ben çok gamsızım o konuda. Babamdan alışkınım çünkü. Bi bakıyorum hop, kavgadayız. Hiç endişelenmiyorum. Çünkü biliyorum, babam kendini savunabilir. Benim bu şekilde düşünmem de hep birilerinin hakkını savunmak zorunda kalmamdan geliyor. Bıktım artık... Ailemizden birinin başkasıyla sorunu olur, ceyda git hallet. Bir mal alırlar ayıplı çıkar, mağdur olurlar, Ceyda hallet. Babam davalık olur, arar, Ceyda dava dilekçesini yaz. Bıktım artık... Insanların avukatı gibi hissediyorum kendimi. Ben tüketici hakları temsilcisi ya da aile avukatı mıyım? Bana ne, herkes kendi işini kendi halletsin. Ya da ailenin bodyguard ı mıyım? Kimin ne sorunu olsa bana koşuyor. Herkesin sorununu hallettim. Kendimin de. Bir bu komşu meselesini halledemedim. Aslında onu da hallederim de, bıktım artık. Insanlarla yüz göz olmaktan, erkeğin yapması gerekeni yapmaktan bıktım. Babam bile herşeyi bilen biridir. Sırf usendiginden resmi işlerini bana yaptırıyor. Vergi Mahkemesiyle benim ne isim olur, ben kaç sene dolandırıcılık, zimmet, tazminat davalarıyla ilgilenmisim. Adamlar bana milletin boşanma davası dilekçesini, vergi mahkemesine açılacak dava dilekçesini yazdırıyor. Eşim de böyle. Bir erkeğin yapması gereken ne varsa benden bekliyor. Olmaz ki bu böyle, ben de insanım. Annem bir akrabasına misafirliğe gidecek misal, onun için bile Ceyda sen arayıp söyler misin diyor. Babaanneme bir şey diyecek, ceyda sen söylesene diyor. Bıktım insanların her işini bana yaptırmasına...
O da erkek canım. Arada höt demesini bilsin yani ...

Hakkınızda hayırlısı olsun.Biraz daha sabredin.İsstediğiniz yere atanırsınız umarım.
Insallah. Bu sene esimin tayininin çıkmama ihtimali de var. Ama benim de atanma ihtimalim var. Allah yardım ederse bir daha böyle şeylerle karsilasmayacağım insallah. Ya da karşılaşsam bile parama gücüm yeter deyip istediğim an tasinabilecegim. Uc bes densiz yüzünden eşimi masrafa sokmak istemedim, aslinda en başından gitmek istedim. Daha yeni geldiğimizde de vardı bu sorunlar. O zaman belki sabrederim diye düşünmüştüm. Lakin insan bir noktadan sonra patlıyor. Eşimle de konustum zaten bu konuyu. Kirasi ne kadar olursa olsun tayinimiz çıkmazsa gidiyoruz bu apartmandan dedim. Burada ev bulmak da çok zor. Yabancıya ev vermiyorlar. Çok da göç aldık bu terör operasyonu sonrasinda. Apartmanda 4 daire boştu. Operasyonlar başlayınca bütün evler doldu. Dolmayanlarin kirasi da cok yuksek 1+1 daireye 900 1000 lira kira istiyorlar. Sanki İstanbul. :KK12:

Kızlar bakın, son gelişmeyi yazıyorum. Balkonuma ısırılmış elma, bos sigara paketi ve terlik atmışlar :KK48:
Bu her zamanki yaptıkları şey. Alıştığım için sesimi çıkarmiyorum. Terligi alıp aşağı atacağım. Hiç sinirlenmedim. Aksine bayağı güldüm yani. Ne ilginç insanlar. Allah onlara da bana da akıl fikir versin. :KK51:

Kızlar bakın, son gelişmeyi yazıyorum. Balkonuma ısırılmış elma, bos sigara paketi ve terlik atmışlar :KK48:
Bu her zamanki yaptıkları şey. Alıştığım için sesimi çıkarmiyorum. Terligi alıp aşağı atacağım. Hiç sinirlenmedim. Aksine bayağı güldüm yani. Ne ilginç insanlar. Allah onlara da bana da akıl fikir versin. :KK51:
Bilincli yapiyolar ozmn sizi sinirlendirmek icin.hic umursamayin ozmn belki yapmazlar.

kız sakın herifi boşama çok pişman olursun. bi deliye bi akıllı lazım derler. adam da sen gibi heyheyli olsa yapamazsınız. adam sakin olucak ki seni dengelesin frenlesin. sen cesur gözü kara olucan adamı harekete geçirecen yeri geldiğinde. bak tahmin ettiğim gibi ateş burcusun kızkardeşimsin yani burç olarak. seni ben anlarım az sakin az relax sakın boşuycam falan deme bi da.

Back
X