Malesef sorun bende...

canım sakin ol. bulunduğun ortam nedeniyle böyle olabilirsin. bol bol dua et ve ben iyyim sakinim de. komşularınla arayı fazla bozma. sürekli ben iyyim de canım bol bol dua et
Zaten dua edip disimi sıkmaktan baska bir sey yapamiyorum ki. Her gün aynilar. Günah sahibi olduk sayelerinde

Evi değiştirin, Müstakil bir ev bulun.. Kimsenin gürültüsünü de , pisliğini de afrasını da tafrasını da cekmezsiniz.. En temizi..
Eftelyacığım, bulabilsem başka apartmana çıkacağım da yok ki :) Sorun gürültü değil, illaki her yerde gürültü olacak. Burada haftasonu düğünler oluyor. 2 gun kafamız patlıyor ama kesin su gürültüyü diyemiyoruz. Cunku onlar yabanci. Ama bu okuzler bizim komsumuz. Insanca defalarca uyarmamiza ragmen hayvan gibi yaşamaya devam ediyorlar. El alem görgüsüz diye müstakil evde de yaşayamam ki. Ben hayatımda hic sobali evde yaşamadım. Bu kekolar yüzünden niye yorayim kendimi. Kör mü ogrensinler insan gibi yaşamayı... Ben parayı verip onlarin evinde yasiyorsam onlar da insan gibi davranacak bana. Bu benim hakkım. Zaten ben, altimda oturan komsu, ve onun altindaki komsu temmuzda çıkacağız bu apartmandan. Benim esim ogretmen, alt komsu ve onun altindaki de ogretmen. Her gelen kaçıyor bu apartmandan. Ha buralilari haric tutuyorum tabi. Onlar boyle yasamaya alışmış çünkü.

Öyle kadınların eşleri anlar mı sizce??
Adama pısırık deyip durmayın.
Biz kavgacıyız.
O tarz insanlar uzlaşmacı.
Umarım en kısa sürede taşınırsınız da rahatlarsınız.
Anlaması lazım. Din adami, o anlamayacak da kim anlayacak diyerek gidiyorum ama ne bileyim. Allah amcaya da hidayet versin. Gözünü para hırsı bürümüş, değişik bir tip....

Yaptim yaptim.
onlar ses yapincada ben vurdum daha ilk vurmada cikti:KK62:niye vuruyomusum bende dedim siz niye en ufak biseyde vuruyosunuz dedim gurultu geliyor vurdum dedim.iste basladi konusmaya
Cocuklari kac saat oynatcama cocuklari nasil oturtcagima dair ogutler verdi:)
Bende dedim bidaha kapimada gelmeyin vurmayinda dedim.en son ozurdiledi gitti.
Esim sehir disindaydi ondan sonra o aradiydi bende boyle boyle dedim.
elin adamiyla ne konusuyosun deyip suratima telefonu kapatti:mad:.sagdan soldan geliyolar.
Elin adamı kapina gelmis. Konusmasan ne yapacaksin. Benim esim de böyle. Elin adamiyla ne konusuyon der. Ben de adam olsaydın da sen konussaydın, belki bana gerek kalmazdı diyorum. Ağzını dahi açamıyor.Sıkıyorsa açsın... :KK55:

Arkadaşlar canım çok sıkkın. Birileriyle paylaşıp rahatlamak istiyorum, artık dayanamıyorum...
Forumda ara sıra yazıyorum, ilişkiler konusunda tecrübeliyim. Lakin kendimi bir türlü düzeltemiyorum. Psikoloğa da gittim. Buralarda dinlemeden gönderiyorlar maalesef. Özel hastane falan da yok. İlaç kullanamam, bebeğim küçük, emziriyorum.
Sorunum şu; kendimden hiç memnun değilim. Sakin, normal biri olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. En ufak bir olayda bile aniden öfkelenip, bütün gemileri yakıyorum...
Doğu'da küçük bir ilde görev yapıyor eşim. Ben de haliyle buradayım. Tayinimizin çıkmasına iki ay kaldı ama ben bu şehirde çok boğuldum. Evden dışarı çıkamıyorum, komşuların gürültüsünden patırtısından bıktım. Bebeğimin uykusu çok hafif, çıt sesine uyanıyor. Apartmanda sürekli bir gürültü... Komşularla muhabbetim yok, kavga dışında tabii... Ben kızıyorum, onlar Türkçe bilmediği için cevap vermiyorlar.
En son bugün, camdan bakıyordum... Kafamdan patır patır bir şeyler döküldü. Bağırdım kızdım ama cevap vermeyip içeri girdi komşu. Sofra bezi çırptı kadın. Ben de bağırdım, yeter artık defalarca uyardım, elimde kalacaksınız dedim. O içeri girdi ama ben halen sakinleşmedim. 2 Senedir hep böyle, eşlerine de söyledim, belki defalarca kibarca uyardım. Ama artık dayanamıyorum. Bıçağı alıp, boğazlarını kesesim geliyor... Sinirim de halen geçmedi. Ne yapacağım bilemiyorum. Bıktım artık. Bıktım...
öncelikle yetişin komşulaaaarı bir silelim o klavyeyide sakince yerine bırakalım değil mi...başından aşağı sofra bezi çırpılması normal değil tabiki ha ben bursadayım salonumda kahvaltı yaparken camımdan içeri tamda babamın kel başının üstüne yanan izmarit atıldı,o aynı dili konuşmadığın insanlara farklı bir bilenikliğin var gibi geldi bana ..madem iki ayın kaldı bas git annenin babanın ya da bir akrabanın evine eşin tayin olunca git yanına çok mu zor...boğazlarını bıçakla kesmeyi hayal ettiğine göre olası bir cinnet kapıda..

Yaptim yaptim.
onlar ses yapincada ben vurdum daha ilk vurmada cikti:KK62:niye vuruyomusum bende dedim siz niye en ufak biseyde vuruyosunuz dedim gurultu geliyor vurdum dedim.iste basladi konusmaya
Cocuklari kac saat oynatcama cocuklari nasil oturtcagima dair ogutler verdi:)
Bende dedim bidaha kapimada gelmeyin vurmayinda dedim.en son ozurdiledi gitti.
Esim sehir disindaydi ondan sonra o aradiydi bende boyle boyle dedim.
elin adamiyla ne konusuyosun deyip suratima telefonu kapatti:mad:.sagdan soldan geliyolar.

Kapatsın.Arar yine boşverin.
İyi yapmışsınız.
Nasıl özür dilemiş görüyorsunuz.
Çünkü haksız.
Toplum içinde yaşıyorsanız bazı şeylere hazırlıklı olacaksınız.
Kusura bakmasın kimse de 3 yaşındaki çocuğun gürültüsünden rahatsız olan birisi de toplum içinde yaşamasın.:stop:

öncelikle yetişin komşulaaaarı bir silelim o klavyeyide sakince yerine bırakalım değil mi...başından aşağı sofra bezi çırpılması normal değil tabiki ha ben bursadayım salonumda kahvaltı yaparken camımdan içeri tamda babamın kel başının üstüne yanan izmarit atıldı,o aynı dili konuşmadığın insanlara farklı bir bilenikliğin var gibi geldi bana ..madem iki ayın kaldı bas git annenin babanın ya da bir akrabanın evine eşin tayin olunca git yanına çok mu zor...boğazlarını bıçakla kesmeyi hayal ettiğine göre olası bir cinnet kapıda..
Onu silemem çünkü komşuların yetişmesi için değil, en yakın arkadaşlarımla aramda yaşanmış bir olaydan ve muhabbetten gelen komik bir söz. Başımıza sinir bozucu ama aynı zamanda komik bir olay geldiğinde, hep yetişin komşulaaaar diyerek guleriz anlatırken. Espri mahiyetinde yazılmış bir şey yani. Arkadaş grubumda bunu sık sık söyleriz yani. Grubumuzu temsil ediyor. Konunun devamında da belirttim zaten. Senenin yarısından fazlasını memleketimde geçiriyorum zaten. Geleli 2 ay olmadı geri gideceğim. Göçebe gibi yaşıyoruz.Eşim de beni göndermek istemiyor. Buna rağmen ben yine gideceğim. Bu arada sinirim de geçti. Mune a söyleyeyim de konuyu kapatsın bari. Evim göçüyor iki gündür. Yakında belediyeden adam gönderecekler çöp ev diye :KK48:

Elin adamı kapina gelmis. Konusmasan ne yapacaksin. Benim esim de böyle. Elin adamiyla ne konusuyon der. Ben de adam olsaydın da sen konussaydın, belki bana gerek kalmazdı diyorum. Ağzını dahi açamıyor.Sıkıyorsa açsın... :KK55:
Gelsin hele bi onada biliyorum diyecegi:KK14:

Arkadaşlar, sorunumu dinleyip derdime ortak olduğunuz için hepinize minnettarım. Yapmam gereken 2 ay daha dişimi sıkmak. Ben de bunun farkındayım. Sadece anlatıp rahatlamak, kafa dagıtmak istedim. Hepinize teşekkür ederim.
Sevgili Mune Mune konum kapanabilir.

Anlaması lazım. Din adami, o anlamayacak da kim anlayacak diyerek gidiyorum ama ne bileyim. Allah amcaya da hidayet versin. Gözünü para hırsı bürümüş, değişik bir tip....

Tatlım bu tarz şeylerin dinle eğitimle alakası yok.
Görgü meselesi.:eek:

Kapatsın.Arar yine boşverin.
İyi yapmışsınız.
Nasıl özür dilemiş görüyorsunuz.
Çünkü haksız.
Toplum içinde yaşıyorsanız bazı şeylere hazırlıklı olacaksınız.
Kusura bakmasın kimse de 3 yaşındaki çocuğun gürültüsünden rahatsız olan birisi de toplum içinde yaşamasın.:stop:
Napiyim yani.evde olsa onla konusacakti.
Ben de gerekeni soyledim.sanki bagira cagira kavga ettim.
yani biraz yuksek sesle konustum ama sinirden elim ayagim titriyodu kalbim deli gibi carpiyodu.bazen hayat ne kadar zor geliyor.sanki cok buyuk dertmis gibi.surekli aklima geliyor.kendi kendime konusup duruyorum.bi diyorum keske sussaydin bindiyorum aman iyi oldu.
imkanim olsa aksamina tasinmak istiyorum.

Napiyim yani.evde olsa onla konusacakti.
Ben de gerekeni soyledim.sanki bagira cagira kavga ettim.
yani biraz yuksek sesle konustum ama sinirden elim ayagim titriyodu kalbim deli gibi carpiyodu.bazen hayat ne kadar zor geliyor.sanki cok buyuk dertmis gibi.surekli aklima geliyor.kendi kendime konusup duruyorum.bi diyorum keske sussaydin bindiyorum aman iyi oldu.
imkanim olsa aksamina tasinmak istiyorum.

Neden susacaksınız ki?
Haketmiş onlar çoktan.
Sustukça hakkınızı gasp ederler.
Bazen ani çıkışlar gerekir ;)

Onu silemem çünkü komşuların yetişmesi için değil, en yakın arkadaşlarımla aramda yaşanmış bir olaydan ve muhabbetten gelen komik bir söz. Başımıza sinir bozucu ama aynı zamanda komik bir olay geldiğinde, hep yetişin komşulaaaar diyerek guleriz anlatırken. Espri mahiyetinde yazılmış bir şey yani. Arkadaş grubumda bunu sık sık söyleriz yani. Grubumuzu temsil ediyor. Konunun devamında da belirttim zaten. Senenin yarısından fazlasını memleketimde geçiriyorum zaten. Geleli 2 ay olmadı geri gideceğim. Göçebe gibi yaşıyoruz.Eşim de beni göndermek istemiyor. Buna rağmen ben yine gideceğim. Bu arada sinirim de geçti. Mune a söyleyeyim de konuyu kapatsın bari. Evim göçüyor iki gündür. Yakında belediyeden adam gönderecekler çöp ev diye :KK48:
git git boşver yoksa sonu feci :D

Kasten Adam yaralamakla mahkemelik olmakta övünüyor musunuz bana mı öyle geldi

Ben de size gaz veriyormuşum gibi oldu ama hayat böyle maalesef.
Yok oyle dusunme:)
Hayat iste illa biyerden bisey cikiyor.
Hayir yani kocaya ne oldu anlamadim
napiyon dedi bende iyiyim sonra boyle boyle dedim.sen elin adamiyla ne konusuyosun diyo.
bende dedimki kapiya gelmis demeye kalmadi telf kapatti.

Yok oyle dusunme:)
Hayat iste illa biyerden bisey cikiyor.
Hayir yani kocaya ne oldu anlamadim
napiyon dedi bende iyiyim sonra boyle boyle dedim.sen elin adamiyla ne konusuyosun diyo.
bende dedimki kapiya gelmis demeye kalmadi telf kapatti.

Hayır ne yapmanız gerekiyormuş ki??
Adam kapıya gelmiş.Aval aval adamı mı dinleyecektiniz?

Back
X