Tatlım kusura bakma çenem o kadar düşük ki, konunun bir kısmına daldı mı, uzuyor da uzuyor. Malum konu, hayatımın en berbat günleri olunca; yarım bir aklım var, o da gidiveriyor.
Garip huylarıma gelince, bunlar daha buz dağının görünen yüzü. Dışarıdaki insanlara karşı nezaketli davranırım ama siz beni ailemden sorun... Zaten iş arkadaşlarım bile deli ceyda derdi bana. Kafamda bir iki çatlak vardı sanırım önceden, aşırı kuduruk bir tiptim. Hayatım hep gırgır şamatayla, gülmeyle, eğlenmeyle geçti.
Bir gün arkadaşımın biri beni rüyasında görmüş. O rüyayı dinledikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı zaten. Huyum bir nebze değişti ama öfke kontrolü halen sıfır. Ama o da değişirse ben ne yaparım. İyilik perisi mi olcam yahu, bu da böyle kalıversin. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.