Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tenim çok soluk özellikle yüzüm makyajsız olduğumda herkes hasta olduğumu düşünüyor kuaförüm bile bugün makyaj yapsana yüzün ne soluk dedi ne önerirsiniz
benim de öyle, bıktım hasta mısın lafından.
bb krem kullanıyorum her gün.
en azından biraz daha iyi görünüyor, nemlendirici de olduğundan çok zararlı değil cilde.
Malesef ki benim tenim de öyle. Beyaz tenliyim ve makyajsız soluk duruyorum.
Ona rağmen de makyaj yapan bir bayan değilim. Arada bir hafif makyaj yaparım o kadar.
Bana da çok diyorlar makyaj yap yap diye. Ama önemsemiyorum artık.
Sende ya sürekli makyaj yapacaksın, ya da yapmayıp bu halini görmeye insanları alıştıracaksın. Doğal halin olduğunu kavrayıp soluk soluk diyemeyecekler. :)
tenim çok soluk özellikle yüzüm makyajsız olduğumda herkes hasta olduğumu düşünüyor kuaförüm bile bugün makyaj yapsana yüzün ne soluk dedi ne önerirsiniz
cilt maskelerinin bu konuda işe yaradığını düşünüyorum. özellikle kil maskesi çok iyi geliyor. birde sanırım vücut susuz kalınca da bet beniz gidiyor. içerden ve dışardan cildi beslemeni öneririm.