malesef tenim çok soluk :(

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
tenim çok soluk özellikle yüzüm :( makyajsız olduğumda herkes hasta olduğumu düşünüyor kuaförüm bile bugün makyaj yapsana yüzün ne soluk dedi :( ne önerirsiniz :(

benim de öyle, bıktım hasta mısın lafından.
bb krem kullanıyorum her gün.
en azından biraz daha iyi görünüyor, nemlendirici de olduğundan çok zararlı değil cilde.

Benim de gözler mosmor. Yüzüm sarı. Çaresi makyaj cidden :))

Bu arada kan değerlerine de baktır. Onla da alakalı olabilir ama bende problem çıkmadı :)

Malesef ki benim tenim de öyle. Beyaz tenliyim ve makyajsız soluk duruyorum.
Ona rağmen de makyaj yapan bir bayan değilim. Arada bir hafif makyaj yaparım o kadar.
Bana da çok diyorlar makyaj yap yap diye. Ama önemsemiyorum artık.

Sende ya sürekli makyaj yapacaksın, ya da yapmayıp bu halini görmeye insanları alıştıracaksın. Doğal halin olduğunu kavrayıp soluk soluk diyemeyecekler. :)

Son düzenleme:
Aynen benımde öyle yıllardır,esmer olmama rağmen yüzüm hem daha beyaz hemde soluk fondötenler saolsun napalım :) solaryum bıraz canlandırıyo rengi.

tenim çok soluk özellikle yüzüm :( makyajsız olduğumda herkes hasta olduğumu düşünüyor kuaförüm bile bugün makyaj yapsana yüzün ne soluk dedi :( ne önerirsiniz :(
Soluk benizliyiz :/ kendine günlük makyajsız kullanabilmek için kaliteli cildine zarar vermicek ve doğal renkte bir allık al derim.

cilt maskelerinin bu konuda işe yaradığını düşünüyorum. özellikle kil maskesi çok iyi geliyor. birde sanırım vücut susuz kalınca da bet beniz gidiyor. içerden ve dışardan cildi beslemeni öneririm.

Saçlarını koyu renk tonlara boyatabilirsin beyaz tene çok iyi gidiyo ben mavi siyah boyadım vampir gibi oldum :27:

Bir de makyajı doğru kullanırsan beyaz ten çok güzel bir şey

:27:benim gibi kara çalı olmaktan daha iyidir canım:27:

Back
X