Banada rahmimin cok dar oldugu soylendi spiral takamadilar. Ama bilmiyorum ki ondan mi dusuk yasiyoruz. Cunku teyzeminde rahmi cok dar hatta dogumundann sonra onada spiral takilamamis. 2 cocugu var. ve 5,5 aylik ikizlerini dusurdu.Evet canim doktor da oyle soyledi yani kesinlikle bir sorun var bazi insanlarin rahimleri gec gelisirmis . bir ebeye gitmistim beni muayne etmisti bana rahmin cocuk rahmi gibi demisti simdi bakalim ne olacak rahim filmindende cok korkuyorum
Banada rahmimin cok dar oldugu soylendi spiral takamadilar. Ama bilmiyorum ki ondan mi dusuk yasiyoruz. Cunku teyzeminde rahmi cok dar hatta dogumundann sonra onada spiral takilamamis. 2 cocugu var. ve 5,5 aylik ikizlerini dusurdu.
İnsallah canim benim insallahSeni cok iyi anliyorum cnm 2 dusuk bi kimyasal gebeligim var. Bu aciyi Rabbim kimseye yasatmasin. İnsAllah bizimde saglikli hayirli evlatlarimiz olur.
İnsallah Rabbim hayirli saglikli hamilelik nasip etsin boylesi cok zor gercekten heves edip sonra hayal kirikligi baya zorRabbim şifa versin kızlar benimde eşim de problem var ameliyat oldu rabbim inşallah olur hepinizin bebiş i
Hamile degilim cnm.2 dusuk 1 kimyasal gebeligim var. Bende genetik testlerimi yaptirdim ama hersey normal cikti bi dahada doktora gitmedimHadi ya gercektenmi demekki rahim darligi cok onemli . sen suan hamilemisin kac dusuk yaptin
Rahim filmi cektirdinmi peki canim . sonucun ne cikti merak ettimHamile degilim cnm.2 dusuk 1 kimyasal gebeligim var. Bende genetik testlerimi yaptirdim ama hersey normal cikti bi dahada doktora gitmedim
Yok cnm onu cektirmedim cektirsem iyi olir ama ben az bucuk dusuklerimin sebebini biliyorum o yuzden simdilik sadece genetik test yaptirdimRahim filmi cektirdinmi peki canim . sonucun ne cikti merak ettim
Tahminin ne canim merak ettim . ben yaptiricam ne kadar korkum olursa olsun canim..Yok cnm onu cektirmedim cektirsem iyi olir ama ben az bucuk dusuklerimin sebebini biliyorum o yuzden simdilik sadece genetik test yaptirdim
Tahminin ne canim merak ettim . ben yaptiricam ne kadar korkum olursa olsun canim..
canım rahim filmi bende çektirdim. sakın anestezi almadan yaptırma. özellikle araştır gerekirse tek tek bütün çevre hastanelere telefon aç. ben özelde çektirdim hiç ağrı sızı vs olmadan sıkıntısız aldım cd mi. çok tatlı bir uykudan uyanıyorsun her şey bitmiş oluyor o zaman. korkulcak bişey olmuyor. rahim filmini anestezisiz çektirenler kimi zaman yarısında dahi çıkabiliyormuş.Evet canim doktor da oyle soyledi yani kesinlikle bir sorun var bazi insanlarin rahimleri gec gelisirmis . bir ebeye gitmistim beni muayne etmisti bana rahmin cocuk rahmi gibi demisti simdi bakalim ne olacak rahim filmindende cok korkuyorum
Ben zaten ona cesaret edemem canim devlet hastanesi beni canli canli kurtaja soktu ben o yuzden cok korkuyorum . tup bebek merkezi buldum 600e bayiltarak yapiyorlar 500 ude normal yapiyorlar orda ben tabikide anestezi olarak istiyorum .canım rahim filmi bende çektirdim. sakın anestezi almadan yaptırma. özellikle araştır gerekirse tek tek bütün çevre hastanelere telefon aç. ben özelde çektirdim hiç ağrı sızı vs olmadan sıkıntısız aldım cd mi. çok tatlı bir uykudan uyanıyorsun her şey bitmiş oluyor o zaman. korkulcak bişey olmuyor. rahim filmini anestezisiz çektirenler kimi zaman yarısında dahi çıkabiliyormuş.
Bu arada sonucu hemen alabiliyormuyuzcanım rahim filmi bende çektirdim. sakın anestezi almadan yaptırma. özellikle araştır gerekirse tek tek bütün çevre hastanelere telefon aç. ben özelde çektirdim hiç ağrı sızı vs olmadan sıkıntısız aldım cd mi. çok tatlı bir uykudan uyanıyorsun her şey bitmiş oluyor o zaman. korkulcak bişey olmuyor. rahim filmini anestezisiz çektirenler kimi zaman yarısında dahi çıkabiliyormuş.
Canim baska bir yerde kesinlikle beta yaptir progestani kullandim kanamami kesti suan betam dusmesine ragmen kanamam yok agrim cok bosu bosuna kullanma hemen baska bir yerde yaptirkızlar merhaba ben 2 aşılamamı oldum.pazartesi günü kan değeri 4,21 çıktı iki gün sonra 19,81 çıktı doktor da şok oldu ama o gün lab da makina arızalı tamir olcak dediler bekledik bugunde değer 17 ye düşmüş.doktor düşük olabilir dedi çok morelim bozuldu pazar bidaha tahlil yapılcak lab deki makinada sorun olabilirmisoktor ikinci tahlilde de 5 kat yükselmesine şaşırmıştı zaten ben de doktoruma değeri korıcak bi ilaç yokmu dedim progestan 200 verdi şuan kanamam yok.sizce düşük mü yaptım kızlar o gün makinadaan dolayı birden 19 çıkmış olablirmi?birde progestan bu saatten sonra işe yararmı ne olur yardım edin
Sagol canim benim . evet Rabbim buyuktur vardir bundada bir hayir kanamam baslasaydi cok agrim varGeçmiş olsun.Rabbim büyüktür
Stres yaptıysanız da kanama gecikebilir stres yapmanız da normal neden söktürücü vermediler o ilginçSagol canim benim . evet Rabbim buyuktur vardir bundada bir hayir kanamam baslasaydi cok agrim var
Cnm ilki iliskiden dustu ikincisi merdivenden dustum ondan dustu.Tahminin ne canim merak ettim . ben yaptiricam ne kadar korkum olursa olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?