- 6 Ekim 2016
- 27
- 4
- 1
- 38
Aynen 4 kez dusuk yaptim deyince hemen yapiyolar ben arastirma hastanesinde ucretsiz yaptirdim hepsini ama temiz ciktiDevlet hastanelerinde ucretsiz yapiliyo bu testler özelde gereksiz pahali olur istersen düsük yaptiktan 1 ay sonra git 4 düsügün oldugu için sorgulamadan yaparlar testleri.baktır mutlaka dr unu gerçekten anlamadim neden bu testleri yaptirmadi.sen ihmal etme bence mutlaka yaptr geçmş olsun.
Allah razı olsun canım. Inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder. Bence ilk sırada yapılması gereken histeroskopi. Ben 3 sene boşuna zaman kaybettim ama her nasip vaktine esir işte.Ayy ne guzel insallah canim benim sag salim al kucagina tamam ben bunu bi kagida yazayim en azindan bunuda yaptirmak istiyorum derim . tesekkur ettim canm
Temizde cıksa gebe kalir kalmaz igne ve asprn kullanmannlazım önlem olsun diyeAynen 4 kez dusuk yaptim deyince hemen yapiyolar ben arastirma hastanesinde ucretsiz yaptirdim hepsini ama temiz cikti
Kullandim zaten ben gunde iki kez kan sulandirici igne ve coraspirin kullandim adet gunumu beklemeden adetten 4 gun once hemen kan testiyle ogrenip basladik ama genede olmadiTemizde cıksa gebe kalir kalmaz igne ve asprn kullanmannlazım önlem olsun diye
Amin canim benim insallahAllah razı olsun canım. Inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder. Bence ilk sırada yapılması gereken histeroskopi. Ben 3 sene boşuna zaman kaybettim ama her nasip vaktine esir işte.
İsallah canim rabbim isallah bizede nasip eder bende rahim filmi filan cektiricem sonuca gore acaba asilama yaptirsammi diye dusunuyorum spermlere yikama islemi filan yapiyolarmis ya doktorumu degistiricem ben randevu aldim bakalim bu doktpr nasil bi yol izlicekÇok geçmiş olsun benim de 3 kaybım var ve son 1.5 senedir hamile de kalamadım. Pıhtılaşma testleri yapıldı normal, eşimin sperm değerleri bakıldı varikosel vardı ameliyat oldu son 1 senedir değerleri gayet iyi, sperm dna hasar testi yaptırdık o da normal , genetiklerimize baktırdıko da normal, düşüğe neden olabilecek enfeksiyonlara bakıldı toxo gibi onlarda temiz çıktı. En son geçen sene rahim filmi çekildim. Yapışıklık varmış çeken doktor önemsiz birşey dedi ama başka neden kalmadı onun için bir sonraki adetle Histereskopi olucam. Tüp bebeği sona saklıyorum ben. İnşallah gerek kalmadan gelir bebeklerimiz
O zaman gebelik saģlikli degildi canm bebek tutunamadi.kalirsin inşallah tekrar ve saglikla dogurursun inşallhKullandim zaten ben gunde iki kez kan sulandirici igne ve coraspirin kullandim adet gunumu beklemeden adetten 4 gun once hemen kan testiyle ogrenip basladik ama genede olmadi
İnsallah canim benim Allah gonlune gore hayirlisini nasip etsin ben 3.dusugumden sonra 16 ay sonra hamile kaldim Allah tan umit kesilmez onemli olan hamile kalmak degil ki saglikli hayirli olmasi . bizim de yasayacaklarimiz varmis olsun iyi dusunelim iyi olsunÇok geçmiş olsun benim de 3 kaybım var ve son 1.5 senedir hamile de kalamadım. Pıhtılaşma testleri yapıldı normal, eşimin sperm değerleri bakıldı varikosel vardı ameliyat oldu son 1 senedir değerleri gayet iyi, sperm dna hasar testi yaptırdık o da normal , genetiklerimize baktırdıko da normal, düşüğe neden olabilecek enfeksiyonlara bakıldı toxo gibi onlarda temiz çıktı. En son geçen sene rahim filmi çekildim. Yapışıklık varmış çeken doktor önemsiz birşey dedi ama başka neden kalmadı onun için bir sonraki adetle Histereskopi olucam. Tüp bebeği sona saklıyorum ben. İnşallah gerek kalmadan gelir bebeklerimiz
Evet benim 4 gebeligimde sagliksizliktan gitti canim ya benim yumurtaliklarimda bi sorun var zaten senede sadece uc kere calisiyor yada esimin sperminde bi sikinti var ama sorunun bende oldugunu dusunuyorum . rahim duvari cok onemli benim rahim duvarim kalinlasmadigi icin cocuk tutunamiyor malesef . bakalim belki butun sorunlari halledip tup bebekle kalabilirim hic umutsuz degilim Rabbim guc veriyor bu bana yeterO zaman gebelik saģlikli degildi canm bebek tutunamadi.kalirsin inşallah tekrar ve saglikla dogurursun inşallh
İsallah canim rabbim isallah bizede nasip eder bende rahim filmi filan cektiricem sonuca gore acaba asilama yaptirsammi diye dusunuyorum spermlere yikama islemi filan yapiyolarmis ya doktorumu degistiricem ben randevu aldim bakalim bu doktpr nasil bi yol izlicek
Ben tup bebek.merkezine adimimi aticam eti sizin kemigi benim hesabi yapicam ne isterlerse yapicam hic itiraz etmeden . bence asilama yaptiralim neden dersen benim teyzem de yaptirmis tutmamis ama ayina hamile kaldi dogurdu cocuk simdi 7 yaslarinda 7 sene oncesiyle simdiki teknolojide daha cok gelisme varİsallah canim rabbim isallah bizede nasip eder bende rahim filmi filan cektiricem sonuca gore acaba asilama yaptirsammi diye dusunuyorum spermlere yikama islemi filan yapiyolarmis ya doktorumu degistiricem ben randevu aldim bakalim bu doktpr nasil bi yol izlicek
Yani dogru diyosun canim yapisiklikda cok onemli sanirim gebe kalmak bile onda zorlasiyorRahimde yapışıklık olması da düşüğe neden oluyormuş. Ben onun için Histereskopi olup önce yapışıklık açılsın istiyorum tüp falan olacaksa da yapışıklık açıldıktan sonra olsun.
Benim de randevum bu ayın 29 unda . Bakalım bu doktor ne diyecek
Sagol Allah razi olsun canim benim insallah tutturana kadar hayirlisiyla devam edicez . kendimi yipratmadan yola devam :)Allahım şifanı versin tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlım moralini bozma. Anne rahmine düşen bebeği bir gün kucağına da verir rabbim sıkıntı etme dua et sabırlı ol.
Yok ya gercekten nasip kismet ne yaparsak yapalim onu veren Rabbim yasatmasinida bilir . belki bizim de sinavimiz budur sabretmek lazimKullandim zaten ben gunde iki kez kan sulandirici igne ve coraspirin kullandim adet gunumu beklemeden adetten 4 gun once hemen kan testiyle ogrenip basladik ama genede olmadi
Ben 2.dusugumde capaya gittim arastirmak icin capaninda masallahi var tamam cok iyi bir hastane ama cok karisik kanini veriyosun tupunu sen goturuyosun bir iki saat doktoru aramakla geciyor omrumuz o yuzden oraya gitmeyi hic dusunmuyorum en fazla testler filan 8milyari buluyormus zaten bileziklerimi bozdurcam 10 milyara kadr bize yeter Allah in izniyleDevlet hastanelerinde ucretsiz yapiliyo bu testler özelde gereksiz pahali olur istersen düsük yaptiktan 1 ay sonra git 4 düsügün oldugu için sorgulamadan yaparlar testleri.baktır mutlaka dr unu gerçekten anlamadim neden bu testleri yaptirmadi.sen ihmal etme bence mutlaka yaptr geçmş olsun.
Başka hastane yokmu canm anladmda o kadar para verip yaptiricaksin ama pıhtilaşman varsa yada rahimde yapısal bi bozukluk varsa allah korusun o bebegide kaybedersen ya bu tetkikler daha basit önce bunlari yaptir sonra tüp bebege git bence.Ben 2.dusugumde capaya gittim arastirmak icin capaninda masallahi var tamam cok iyi bir hastane ama cok karisik kanini veriyosun tupunu sen goturuyosun bir iki saat doktoru aramakla geciyor omrumuz o yuzden oraya gitmeyi hic dusunmuyorum en fazla testler filan 8milyari buluyormus zaten bileziklerimi bozdurcam 10 milyara kadr bize yeter Allah in izniyle
Yani ben zaten hemen tup bebegi hemn yaptirmak istemiyorum ama testlerimin orda yapilmasni istiyorum . kafam rahat olsun diye ne bilim bakalim bi arastirmam lazim canmBaşka hastane yokmu canm anladmda o kadar para verip yaptiricaksin ama pıhtilaşman varsa yada rahimde yapısal bi bozukluk varsa allah korusun o bebegide kaybedersen ya bu tetkikler daha basit önce bunlari yaptir sonra tüp bebege git bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?