Malesef yine dusuk yaptim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm ilki iliskiden dustu ikincisi merdivenden dustum ondan dustu.
Ben ilk ve ikinci hamileligimi senin dedigin gibi iliskiden kaybettim ama zaten sagliksiz oldugu belliydi yoksa ne kadr iliskiye girersen gir bence dusmezdi merdiven olayi tabi dusureblr cocugu ben hamile kalinca sagolsun annemler apartmandakiler hep isimi gucumu yaptilar ben hic kalkmadm ki sadece wc ye kalktm ama yne dustu yani Rabbim bu kadarina musade etmis demekki demek lazim onumuze bakalim artik gecmise takilmak istemiyrm hersy gonlumuzce olsun:)

Stres yaptıysanız da kanama gecikebilir stres yapmanız da normal neden söktürücü vermediler o ilginç
Bende anlamadim canim strest yapmiyorum gayet iyyim simdi peceteyi bastirinca kanamam geliyo canm belki yarin sokulebilr . hayir benim kan uyusmazligim var ignemide yapmadilar kanaman baslasin oyle yapalim dediler insan bi bakar parca varmi niye dusmuyo diye saf bu okmeydani hastanesinin calisanlari ya hele kadin dogum acil aman aman Allah kimseyi onlarin eline dusurmesin

Menmun degilsen hastaneni degistirdim baska bi doktora git cnm hem uyusmazlik varsa dusukten sonra da olsa igne yapiliyor diye biliyorumm.

kızlar ama bende gebelik belirtileri uyku ve yorgunluk hali devam ediyor.ağrı da kanamam da yok

Histeroskopi yaptırıp rahimde bebeğin yerleştiği yere baktırdınız mı? Ben de dört düşük yaptım ikisi kürtaj. Meğer polip varmış histeroskopide belli oldu. Onu aldırdıktan sonra çok şükür devam etti gebeliğim.

Histeroskopi ne demek ki canim ben hic birsey yaptimadim tup bebek merkezinde yapilmiyormu

Menmun degilsen hastaneni degistirdim baska bi doktora git cnm hem uyusmazlik varsa dusukten sonra da olsa igne yapiliyor diye biliyorumm.
Yok benim ozel doktorum cok iyide igne orda pahali diye devlete gittim onlarda kanaman olunca gel dedi hepsi bi gicik

İnsallah hamilesindir canim ya.benimde beta dustu ama suan benimde kanamam yok ama yarina sokulurum ben insallah senin iyi cikar sonucun
kızlar ama bende gebelik belirtileri uyku ve yorgunluk hali devam ediyor.ağrı da kanamam da yok

İnsallah hamilesindir canim ya.benimde beta dustu ama suan benimde kanamam yok ama yarina sokulurum ben insallah senin iyi cikar sonucun

Geçmis olsun canim pıhtilasmayla eşine ve sana genetik test yaptirin belkide pihtilasma ver ve boşuna kaybediysun bebeklerini.pihtilaşmada günluk igne yapiliyor ve coraspirn kullanlyo tek basina yetersizdir belkide.nasil dr un bu testleri yapmadi sana

Histeroskopi ne demek ki canim ben hic birsey yaptimadim tup bebek merkezinde yapilmiyormu
Yapılıyor canım. Bence rahim filmi yerine git direk histeroskopi yaptır. Ben rahim filmi de çektirdim ama sorun görünmüyordu meğer rahim dokusuyla aynı renkmiş polip o yüzden tespit edilememiş. Histeroskopi rahime kamerayla bakmak ve sorun varsa o an müdahale etmek. Zaten sen rahim filmi çektirince bir sorun varsa yine histeroskopi yapacaklar düzeltmek için. O yüzden kesinlikle histeroskopi öneririm. Ben çok şükür önce Rabbim sonra histeroskopi sayesinde anne olacağım Inşallah 3 ay sonra.

Ayy ne guzel insallah canim benim sag salim al kucagina tamam ben bunu bi kagida yazayim en azindan bunuda yaptirmak istiyorum derim . tesekkur ettim canm

canım belki geri yükselir değerlerimiz
Hic sanmiyorum canim bugun telefon hep elimde bekledim hastane ararda laboratuvar yanlis cikarmis sonucu demelerini ama yok yani mumkun degil dedi doktor. Progestan yuzunden sanirim kanamam kesildi . bugun hic kullanmadim yarin gelir insallah benim

Bende sizinle ayni durumdayim suan okadar saskinim ki benimle ayni durumu yasayan birini buldum bende 5 senelik evliyim 4 kere hamile kaldim hepsi kimyasal oldu degerlerim 700lere kadar cikiyo kese olusacakken tam dusuyo genetik test hormon testi pihtilasma testi hepsini yaptirdim ensonki hamileligimde kan sulandirici igne bagisikligim bebegi kabul etsin diye ilac falan filan herseyi kullandim ama yok yine olmadi ve yine dusuk yaptim ne yapsam olmadi yani rahim filmi ve sperm testi vermedik hic bizde simdi onlari yaptiricaz bakalim ne cikcak

Bilmemki canim benim doktorum cok guler yuzlu cok konuskan biri ama hormon testi bile yaptirmadi ben 6 aydir klomen tedavisi gordum hic sozunu etmedi . bugunde hatta hemen tup bebege gidin hic beklemeyin dedi . demekki onunda elinden bu kadari geliyor

Kader arkadasim :) olsun uzulmeyelim en azindan hamile kalabiliyoruz bence rahim filminde hersey cikar eminim sen en sonki dusugunu ne zaman yaptin canim

Kader arkadasim :) olsun uzulmeyelim en azindan hamile kalabiliyoruz bence rahim filminde hersey cikar eminim sen en sonki dusugunu ne zaman yaptin canim
daha yeni eylul ayinda yaptim canim benim cok.siddetli sanxim basliyo degerlerim dusmeye baslayinca herseferinde hastanelik oluyorum ve hersefeeindeki uzuntu hayal.kirikligi tam seviniyosun bu sefer oldu diye ama olmuyo

Kan pihtilasmasi icin hamile oldugumu ogrendikten sonra coraspirin icmeye basladim . ama faydasi olmadi malesef . tup bebek merkezine gidip orda ne gerekiyorsa yaptirmak istiyorum . cok sagol cevap yazdigin icin canm benim
Bende de var pıhtılaşma canim sma ben hem hap hem iğne kullanıyorum. İstersen doktorunda bir değişiklik yap.

Devlet hastanelerinde ucretsiz yapiliyo bu testler özelde gereksiz pahali olur istersen düsük yaptiktan 1 ay sonra git 4 düsügün oldugu için sorgulamadan yaparlar testleri.baktır mutlaka dr unu gerçekten anlamadim neden bu testleri yaptirmadi.sen ihmal etme bence mutlaka yaptr geçmş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…