Malesef yine dusuk yaptim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benim benim hala agrilarim devam ediyor bugun baska doktordan aldik randevu bakalim ne dicek bi gelse kanamam cok rahatlicam
Neden bu kadar umutsuzsun cnm sen. Kanamam gelse rahtlicam diyorsun belki tutunma kanamasiydi. Lutfen progestana devam et. Kanamanin gelmesini bekleme. Ben 1 hafta hastanede yattim haplar serumlar igneler fayda etmedi dusuk yaptim. Diyecegim o ki progestan gelicek kani kesmez eger dusucekse duser. Progestani kesip dusuk yapmayi bekleme

tahlil yapıldım canım betam düşmüş adette oldum normalde progestanı aşılama sonrası hemen içsem olmazmı

Canim benim beta dustu 650den 500 e dusmus hani yapilcak birsey yok artik . simdi yine kan vercem.kanamam biraz var hani senin dedigin gibi degerlerim iki katina ciksada kanamam gelse ben zaten progestani kullanirim

Dusmus mu betan uzulme canm olsn bi daha olur . progestani bilmiyrm canm sen doktoruna sor istersen cok bilgim yok bu konuda
tahlil yapıldım canım betam düşmüş adette oldum normalde progestanı aşılama sonrası hemen içsem olmazmı

Kizlar size birsey sormak istiyorum cuma gunu kan tahlilim 500lerde cikti bugun yaptirdim 588.9 cikti sizce nedencikmis olabilir kanamam basladi yani kimsede bi inince daha da yukselme olmaz bendemi sorun var

Arkadasim dis gebelik yaşıyor olabilirsin benimde basimda su an degerim bi iniyo bi çıkıyor degerim 450 ydi bugun 510 çıkmış doktor dis gebelik dedi görün mutlaka aksatma insallah degilsindir tabi

Bende malesef düşük yaptım diyorum ki bu kader mi yada yanlış birsey söyledim de başıma bu mu geldi 6haftalikti elbette bir bağ için erken ama kendimi sorunsuz hamilelik geçirenler i gördüğümde eksik hissediyorum bir boşluğa düştüm çok kötü bir durum ALLAH kimsenin başına vermesin sevinemwdik bile

Arkadasim dis gebelik yaşıyor olabilirsin benimde basimda su an degerim bi iniyo bi çıkıyor degerim 450 ydi bugun 510 çıkmış doktor dis gebelik dedi görün mutlaka aksatma insallah degilsindir tabi
İnsallah canim.suan zeynep kamile gidiyorum bakalim ne diyecekler

O bosluga dusmeyi cok iyi bilirim canim ama ondan sonra dayaniyosun unutuyosun bile sende sabret bende 4 tane dusurdum yani beterin beteri var

Doktora gidicektin canim sen noldu nasil gecti ne dediler nasil bi yol izlicekler
Bakmadilar canm ya hic cocugu olmayanlara bakiyoruz dedi bos bos konustular ordan oraya gonderiyorlar calisanlarin bile hic bi yerden haberi yok yarin kavacik medistate ozel hastanesine.gidicem rahim filmi orda cekilcem 600tl neye vermiyoruz ki bunada verrim

Aynen ole canim ellerine dusmeye gor benimde cumartesi randevum var eger tatil diye iptal olmazsa isallah bakalim nolucak ben baska doktora gidicem bu sefer merak edeiyorum acaba o dicek hos hepsi aynida gitmedigim doktor kalmadi ozel muayenelerine varana kadar bakalim bide buna gidicem bende allah yardimcimiz olsun isallah tez zamanda kavusalim evlatlarimiza ..

İnsallah canm benim hayirlisi olsun hakkimizda valla cok yoruldum kac gundur hastanelerdeyiz evde ne temizlik yapiyrm ne yemek hic birseye halim kalmiyor butun duzenim alt ust oldu biraz ara vermek en iyisi

İnsallah canm benim hayirlisi olsun hakkimizda valla cok yoruldum kac gundur hastanelerdeyiz evde ne temizlik yapiyrm ne yemek hic birseye halim kalmiyor butun duzenim alt ust oldu biraz ara vermek en iyisi
canim merhaba naptin napiyosun ikimizde ayni durumdayiz birbirimize derman olalim gittinmi doktora neler yaptin ne dediller ben baska bi doktora daha gittim gene ayni seyler hatta bana doktor yapcak bisi yok tutana kadar deniyceksin dedi cok moralim bozuk tekrar dusuk yapman %60 ihtimal dedi psikolojimi hepten bozdu benim

Canm ben hormon testlerimi yaptirdim yarin doktora gidicem adet duzenleyici ilac vericek biraz adetlerik duzenli olsunda ondan sonrasi Allah kerim . senin kacinci dusuktu canm

Canm ben hormon testlerimi yaptirdim yarin doktora gidicem adet duzenleyici ilac vericek biraz adetlerik duzenli olsunda ondan sonrasi Allah kerim . senin kacinci dusuktu canm
benim 4.dusugum canim aderim duzenli.oluyo benim bi sorun yok ama anlamiyorum ya siz sperm.testi yaptirdinizmi biz.hic yaptirmadik bu ay esime kurler filan dinicem ilk kez vitamin filan bide ole deniyim diyorum ne yapicami sasirdim artik ben (

benim 4.dusugum canim aderim duzenli.oluyo benim bi sorun yok ama anlamiyorum ya siz sperm.testi yaptirdinizmi biz.hic yaptirmadik bu ay esime kurler filan dinicem ilk kez vitamin filan bide ole deniyim diyorum ne yapicami sasirdim artik ben (
Adetlerin duzenliyse tutana kadar devam et canim esimin sperm testi yapildi iyi cikti cok sukur . bana doktor diane 35 ilacini verdi icmicem ama nette hic iyi seyler yazmamislar. Hic ilac icmeden deneyelim dedik esimle hayirlisi en azindan kafam rahat suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…