Malesef yine dusuk yaptim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canim sagol haklisiniz aslinda ya aslinda capa arastirmada cok iyi ama histeroskopiyi filan yapmiyor rahim filmi de cekmiyor git baska hastanede cekil diyor arastirmam lazim nerde cekildigini daha bilmiyorum
Baska hastane arastir cnm. Hakkimizda hayirlisi olsun

Yok kanamam baslasa canim bu kadar dert etmem agriyi daha baslamadi

OTE="E-E, post: 48548081, member: 779076"]Yavrum sende niye agir kaldiriyosun hastaneden donerken ekmek aldik inanki arabadan inerken annem vermek istemedi o kadar uzerime titrediler . ama gercekten ne yaparsak yapalim bak o kadar yatmama yine gitti Rabbim bu kadarina musade etmis suan yataktan cikasim bile yok o kadar hayal kirikligi icindeyim tabikide Rabbimden gelene boyun bukmek lazim[/QUOTE]
Aynen canım ya Allah ne nasip ederse o olacak. Nasip diyorum. Şükür ki Allah'a Müslüman'ım. Yoksa çok zor dayanırdım bu duruma.

Yok kanamam baslasa canim bu kadar dert etmem agriyi daha baslamadi

UOTE="E-E, post: 48548130, member: 779076"]Yok kanamam baslasa canim bu kadar dert etmem agriyi daha baslamadi[/QUOTE]
Canım bu ikinci gebeliğindi değil mi? Gidip değerlerini tekrar ölçtürsen aslında. Tekrar yükselmeye mi başladı acaba? ?

Aynen canım ya Allah ne nasip ederse o olacak. Nasip diyorum. Şükür ki Allah'a Müslüman'ım. Yoksa çok zor dayanırdım bu duruma.[/QUOTE]
Bu lafi kac kere kullanmisimdir biliyormusun cok sukur muslumaniz simdi.kilicam.namazimi okucam kuranimi Rabbim.buyuktur bi kapi acar insallah bize

UOTE="E-E, post: 48548130, member: 779076"]Yok kanamam baslasa canim bu kadar dert etmem agriyi daha baslamadi
Canım bu ikinci gebeliğindi değil mi? Gidip değerlerini tekrar ölçtürsen aslında. Tekrar yükselmeye mi başladı acaba? ?[/QUOTE]
Yok canim benim 4.gebeligimdi bu pazartesi randevu alcam canim bakalim gelmezse kanama dis gebelikte olabilir dis gebelikte deger cikiyormuydu acaba

Baska hastane arastir cnm. Hakkimizda hayirlisi olsun
Tamam canim.kanamam baslamadigi icin annem randevu al dedi kolay gidebilcegim bi hastane bulmam lazim . hep dua ediyoduk Allah im bu cocuk dusmesin diye yarim dua mi ettik anlamadim

Aynen canım ya Allah ne nasip ederse o olacak. Nasip diyorum. Şükür ki Allah'a Müslüman'ım. Yoksa çok zor dayanırdım bu duruma.
Bu lafi kac kere kullanmisimdir biliyormusun cok sukur muslumaniz simdi.kilicam.namazimi okucam kuranimi Rabbim.buyuktur bi kapi acar insallah bize[/QUOTE]
Amin canım inşallah inşallah :)

Tamam canim.kanamam baslamadigi icin annem randevu al dedi kolay gidebilcegim bi hastane bulmam lazim . hep dua ediyoduk Allah im bu cocuk dusmesin diye yarim dua mi ettik anlamadim
Canım bende şu an çok korkuyorum. Ama Rabbim belkide kaldıramayacağımız bi derdi alıyordur bizden böyle. Allah'ım bize merhamet etsin inşallah

Canım bu ikinci gebeliğindi değil mi? Gidip değerlerini tekrar ölçtürsen aslında. Tekrar yükselmeye mi başladı acaba? ?
Yok canim benim 4.gebeligimdi bu pazartesi randevu alcam canim bakalim gelmezse kanama dis gebelikte olabilir dis gebelikte deger cikiyormuydu acaba[/QUOTE]
Canım söyleyip korkutmak istemediğim için söylemedim ama evet yükselebiliyor dış gebelikte. Ama içini ferah tut değerlerin çok yüksek değil eğer dış gebelikse ilaçla sıkıntı yaşamadan sonlandırılır Allah'ın izniyle. Rabbim önce sana sonrada eşine sağlık versin inşallah. Rabbim inşallah evlatta nasip edecek bizlere.

Cnm yarim dua ettik diye dusunup kendini hirpalama birde yumurtaliklarim tembel falan diye kendinide suclama. İnan bana herseyde bi hayir var. Ve Allah ne zaman dilerse o zaman nasip eder. Rabbimin isteyipte yapamayacagi sey yok. Sadece zaman ve sabir.

Hic sanmiyorum canim bugun telefon hep elimde bekledim hastane ararda laboratuvar yanlis cikarmis sonucu demelerini ama yok yani mumkun degil dedi doktor. Progestan yuzunden sanirim kanamam kesildi . bugun hic kullanmadim yarin gelir insallah benim
canım sen progestanı kestinmi

Dogru soyluyosun canim vardir bundada bir hayir

Yok canim benim 4.gebeligimdi bu pazartesi randevu alcam canim bakalim gelmezse kanama dis gebelikte olabilir dis gebelikte deger cikiyormuydu acaba
Canım söyleyip korkutmak istemediğim için söylemedim ama evet yükselebiliyor dış gebelikte. Ama içini ferah tut değerlerin çok yüksek değil eğer dış gebelikse ilaçla sıkıntı yaşamadan sonlandırılır Allah'ın izniyle. Rabbim önce sana sonrada eşine sağlık versin inşallah. Rabbim inşallah evlatta nasip edecek bizlere.[/QUOTE]
Benim degerlerim yukselmiyor canim dusuyor kanamamda basladi cok sukur sanirim yoluna girdi pazartesi tup bebek merkezindeyiz insallah

Al
Benim degerlerim yukselmiyor canim dusuyor kanamamda basladi cok sukur sanirim yoluna girdi pazartesi tup bebek merkezindeyiz insallah[/QUOTE]
Allah yardımcımız olsun inşallah canım ya. Allah'a şükürler olsun ki dış gebelik değil.

Allah yardımcımız olsun inşallah canım ya. Allah'a şükürler olsun ki dış gebelik değil.[/QUOTE .!.:
Amin canim benim guzel bir surec olacak benim icin cok heyecanliyim

Belki rahminde polip falan var tutunamıyor bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…