Olabilir canim insallah pazartesi tup bebek merkezine gdicez orda hersey ortaya cikar hayirlisi bakalimBelki rahminde polip falan var tutunamıyor bebek
Bu arada rahimde perdenin polip in miyomun cagresi var mi yani ben anne olabilirim dimi onlardan biri ciksaBelki rahminde polip falan var tutunamıyor bebek
İyi bir dr a gidersen niye olmasın nerdesin kiBu arada rahimde perdenin polip in miyomun cagresi var mi yani ben anne olabilirim dimi onlardan biri ciksa
Tüp bebek merkezinde çok para harcama iyi tavsiye üzerine iyi bir dr a gitOlabilir canim insallah pazartesi tup bebek merkezine gdicez orda hersey ortaya cikar hayirlisi bakalim
İstanbul canim kavacik medistate hastanesini cok ovduler ve bende netten baktigim kadariyla bir tek icime o sindi tabi gittigim.zaman oradan memnun kalmazsam memorial a da bakmayi dusunuyorumİyi bir dr a gidersen niye olmasın nerdesin ki
İnş iyi gelir canımİstanbul canim kavacik medistate hastanesini cok ovduler ve bende netten baktigim kadariyla bir tek icime o sindi tabi gittigim.zaman oradan memnun kalmazsam memorial a da bakmayi dusunuyorum
8 milyar tutuyormus insallah hayirlsiiyla Rabbimin izniyle beni bir anne yapabilirlerse 8 milyar helal olsun cnmTüp bebek merkezinde çok para harcama iyi tavsiye üzerine iyi bir dr a git
İnsallah canim benim .İnş iyi gelir canım
Canim sen dusuk mu yapiyodunkızlar progestan dan dolayı ağrı var ama kanama yok olabilirmi
sanırım gece çok az leke şuan çok ağrım varCanim sen dusuk mu yapiyodun
Progestani kanamn varsa onermiyorum eger beta hcg yaptirip yuksek cikarsa o zaman progestani kullan ben kanamam baslayinca gitmedim doktora progestani kullandim sabah aksam kanamayi kesti beta hcg dustu ve benim hala kanamam yok agrim var . sana tavsiyem busanrı
sanırım gece çok az leke şuan çok ağrım var
Cok geçmiş olsun cnm benimde 2 kaybim var suan 3.hamilelik düşük ihtimalim yüksek korkuyorim...Allah bir an önce sana sağlıklı evlat nasip etsin benimde ins düşmezKizlar merhaba bugun kan degerim 652 den 500 e dusmus doktor dusecek dedi iki uc gun icinde kanaman baslar dedi . cok uzgunum kizlar bu 4.dusugum doktorum sen hamile kalabiliyorsun rahim bebegi kabuk etmiyor hic beklemeden tup bebek merkezine gidin dedi insallah pazartesi gidip ne yapilmasi gerekiyorsa yapicam . kizlar cok mutsuzum sanki icimden birseyler kopup gitti Rabbim herkese hayirlisiyla hamilelik gecirmeyi nasip etsin . Ne isterseniz saglikli hayirli isteyin .:-(
ya hamileysem düşük tehlikem varsa o zaman progestanı bırakırsam bebek daha çok riske girmezmi canımProgestani kanamn varsa onermiyorum eger beta hcg yaptirip yuksek cikarsa o zaman progestani kullan ben kanamam baslayinca gitmedim doktora progestani kullandim sabah aksam kanamayi kesti beta hcg dustu ve benim hala kanamam yok agrim var . sana tavsiyem bu
Tamam zaten ben sana diyorum ki simdi kanaman mi var hemen git doktora bhcg ye.baktir eger cikmissa hemen progestani koy . benim kanamam baslayinca doktora gitmedim progestani kullandim sonra kanamami kesti doktora gittik beta dusmus sagliksiz gebelik icimde kaldi ilac yuzunden sen bilirsin yinedeya hamileysem düşük tehlikem varsa o zaman progestanı bırakırsam bebek daha çok riske girmezmi canım
İnsallah dusmez canimda sag salim evladini kucagina alirsin . surekli yat kalkma canm kanaman mi varCok geçmiş olsun cnm benimde 2 kaybim var suan 3.hamilelik düşük ihtimalim yüksek korkuyorim...Allah bir an önce sana sağlıklı evlat nasip etsin benimde ins düşmez
Kanamam yok bana jel vermiş düşük önleyici dr düşük ihtimalin yüksek dedi alttan baktı...yat dedi ve 2 düştükten sonra ihtimal biraz daha fazla oluyor allahim yardim etsinİnsallah dusmez canimda sag salim evladini kucagina alirsin . surekli yat kalkma canm kanaman mi var
Ben kanamam var deyince muayne bile etmdi .bugun gidicem bakalim baska doktora bakalim de diyeceKanamam yok bana jel vermiş düşük önleyici dr düşük ihtimalin yüksek dedi alttan baktı...yat dedi ve 2 düştükten sonra ihtimal biraz daha fazla oluyor allahim yardim etsin
Canim benim benim hala agrilarim devam ediyor bugun baska doktordan aldik randevu bakalim ne dicek bi gelse kanamam cok rahatlicam@E-E nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?