Malesef yine dusuk yaptim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada rahimde perdenin polip in miyomun cagresi var mi yani ben anne olabilirim dimi onlardan biri ciksa
İyi bir dr a gidersen niye olmasın nerdesin ki

Olabilir canim insallah pazartesi tup bebek merkezine gdicez orda hersey ortaya cikar hayirlisi bakalim
Tüp bebek merkezinde çok para harcama iyi tavsiye üzerine iyi bir dr a git

İyi bir dr a gidersen niye olmasın nerdesin ki
İstanbul canim kavacik medistate hastanesini cok ovduler ve bende netten baktigim kadariyla bir tek icime o sindi tabi gittigim.zaman oradan memnun kalmazsam memorial a da bakmayi dusunuyorum

İstanbul canim kavacik medistate hastanesini cok ovduler ve bende netten baktigim kadariyla bir tek icime o sindi tabi gittigim.zaman oradan memnun kalmazsam memorial a da bakmayi dusunuyorum
İnş iyi gelir canım

Tüp bebek merkezinde çok para harcama iyi tavsiye üzerine iyi bir dr a git
8 milyar tutuyormus insallah hayirlsiiyla Rabbimin izniyle beni bir anne yapabilirlerse 8 milyar helal olsun cnm

sanrı

sanırım gece çok az leke şuan çok ağrım var
Progestani kanamn varsa onermiyorum eger beta hcg yaptirip yuksek cikarsa o zaman progestani kullan ben kanamam baslayinca gitmedim doktora progestani kullandim sabah aksam kanamayi kesti beta hcg dustu ve benim hala kanamam yok agrim var . sana tavsiyem bu

Cok geçmiş olsun cnm benimde 2 kaybim var suan 3.hamilelik düşük ihtimalim yüksek korkuyorim...Allah bir an önce sana sağlıklı evlat nasip etsin benimde ins düşmez

ya hamileysem düşük tehlikem varsa o zaman progestanı bırakırsam bebek daha çok riske girmezmi canım

ya hamileysem düşük tehlikem varsa o zaman progestanı bırakırsam bebek daha çok riske girmezmi canım
Tamam zaten ben sana diyorum ki simdi kanaman mi var hemen git doktora bhcg ye.baktir eger cikmissa hemen progestani koy . benim kanamam baslayinca doktora gitmedim progestani kullandim sonra kanamami kesti doktora gittik beta dusmus sagliksiz gebelik icimde kaldi ilac yuzunden sen bilirsin yinede

Cok geçmiş olsun cnm benimde 2 kaybim var suan 3.hamilelik düşük ihtimalim yüksek korkuyorim...Allah bir an önce sana sağlıklı evlat nasip etsin benimde ins düşmez
İnsallah dusmez canimda sag salim evladini kucagina alirsin . surekli yat kalkma canm kanaman mi var

İnsallah dusmez canimda sag salim evladini kucagina alirsin . surekli yat kalkma canm kanaman mi var
Kanamam yok bana jel vermiş düşük önleyici dr düşük ihtimalin yüksek dedi alttan baktı...yat dedi ve 2 düştükten sonra ihtimal biraz daha fazla oluyor allahim yardim etsin

Kanamam yok bana jel vermiş düşük önleyici dr düşük ihtimalin yüksek dedi alttan baktı...yat dedi ve 2 düştükten sonra ihtimal biraz daha fazla oluyor allahim yardim etsin
Ben kanamam var deyince muayne bile etmdi .bugun gidicem bakalim baska doktora bakalim de diyece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…