böyle hesapla kitabla çocuk yapılmaz canım dünya hali batarsın çıkarsın bilemezsin.. eşimde azcık para biriktirelim her istediğimizi ona alalım diye yapmadı bir yıl, noldu ben 3 yıllık evliyim... 2 yıldan beri kullanmadığım ilaç iğne kalmadı 3 başarısız aşılamam var paranın yarısından fazlası maaşlarıda dahil bu harcamalara gitti daha da gidermi gitmez mi bilemem.. bi insanın çaresizliği yıpranışlıgı hayal kırıklıklarıda cabası tabi... eger hiç bir sorun yoksa ve hemen olucagına inanıyosan yap derim... ALLAH rızkını verir elbet.. kimse dört dörtlük büyümedi...
böyle düşünürsen sonu gelmez ki bu düşüncenin...
Allaha çok şükür aç değilsen açıkta değilsen bi bebeğin de karnı doyar elbet...
istediği şeyleri alamazsam üzülürüm gibi bi ifade kullanmışsınız..
anneannem hep çocuğun yediği helal giydiği haram der..
sanmıorum ki çocuğunuz yiyecek bişey istediğinde alamayasınız..
her istediğini de almayın zaten..
bütcenize göre hareket edin.. çocuğunuza pahalı markalardan değilde, uygun fiyatlı kıyafetlerden giydirin..
küçücük bi oyuncağa 30 lira isteyen bi oyuncakcıdan değil de daha hesaplı bi yerden alın oyuncağını..
eğer çok zor durumda değilseniz, bebek için kendinizi bu kadar kasmanıza gerek yok..
böyle düşünme canım,
her bebek dünyaya kendi rızkıyla gelir.
mesala ben biişim yoktu işimin olması cok zordu zor bir sınavdan geçmem gerekiyordu 4 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde atandım ve 365 gün sonra eş durumundan tayın oldum arabam oldu oğlum suna 3 bucuk yasında allha şükür herseyımız var
sonra pişman olursun yaş gectikce keşke dahA önce yapsaydım dersin. bence senın için en uygun zamnda yap
( cevap bildirimi neden gelmiyorsa )
mantıklı ama bu bizim fikrimiz , dünyaya gelen bunu isteyecekmi,
derdim marka şaşaha değil , onu yetiştirmek için hem ona hem kendime sıkıntı çektirip , sonra bununla övünecekmiyim :/ bazen anne olmanın bencillik olduğunu düşünüyorum..
konu sahibi çok iyi düşünüyorsun maddi durumun düzelmeden asla çocuk yapma..
bebek rızkıyla gelir saçmalığıyla kadınları kandırmayın dünyada milyonlarca aç çocuk var, nerede onların rızıkları?
türkiyede bile nice sefalat çeken çocuklar var onlar neden rızıklanamıyorlar?
Çocuğun geleceği , kimin umurundaki , annelik çok güzel illa tat , her sıkıntıyı yaşat
sonra yemedim yedirdim , içmedim içirdim uykusuz kaldım altını aldım diye birde başına kalk,
konu sahibi çok iyi düşünüyorsun maddi durumun düzelmeden asla çocuk yapma..
bebek rızkıyla gelir saçmalığıyla kadınları kandırmayın dünyada milyonlarca aç çocuk var, nerede onların rızıkları?
türkiyede bile nice sefalat çeken çocuklar var onlar neden rızıklanamıyorlar?
beğenilirsen yada alıntın yapılırsa bildirim gelir canım... kendin fikrin kendi düşüncen saygı duyarım...RABBİM isteyen herkese bende dahil tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin...dikkat et kendine..cevap bildirimi gelmedi , yeni üye oldum :/
Elbet aç ölen yok , ama ben aynı fikirle dünyaya getirildiğim için mutsuzum. keşke beni hiç yapmasalarmış...
diye içimden ailemin bencilliğine kızıyorum :/ şimdi aynı şeyi yapıp kendi mutluluğum için dünyaya geleni sıkmak haksızlık değilmi,
ben anne olmak için nasıl kıyayım.. insan öylede böylede büyüyor ama herkes kendi çektiğini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?