mali durumdan dolayı çocuk yapmıyorum

Kime fedakarlık bu ? Zahmetide kendine lezzetide , kimse kimseye bir fedakarlık yapmıyor doğurunca, sadece kendi isteklerini tatmin ediyor . İçgüdülerini tatmin ediyor . .Dünyada 3,5 milyar insan nufüsu var , savaş açlık ve yoksulluktan kırılan dünyada , bir nüfus daha eklemek değil eklememek insanlığa fedakarlık olur .

Arkadasim seni çok iyi anliyorum allah kolaylık ve en kisa zamanda bi bebek versin bende ayni durumdaim 1 yil esimde bende istemedim biz istedigimzdede allh vermedi Esim asgari ücretle calisiyor DİE analik babalik duygusunu tatmayalim mi konu sahibi arkadaş maddiyat için yapmuosan hemen yap tedaviye giden paralar çocuğa bakacagndn daha çok oluyor..

sagol canım inş tez zamanda hayırlısıyla sağlıklısıyla kavuşuruz yavrularımıza inş.. ben istedim aslında aramızda büyür gider dedim eşim istemedi,,, şimdi çok çok pişman.. para pul hikaye bence...mesela çok zenginsin hemde çok, bir bakmışsın batmışsın yada yanmış gitmiş yada deprem olmuş yerle bir olmuşuz... yarına çıkacağımızı garantisi zaten yok..Bebek insanın evine neşe katıyor hayatın anlamlı oluyo, yaşama sebebin sevincin oluyo... evlat cennet kokusu diyolar.. arkadaş istemiyosa zorlamanın yararı yok kendi kararı bişey diyemem.. k.i.bak canım

8 yaşlarındaydım abimle aramız 1,5 yaş . Kurban kesilmedi evde. Bayram günü komşu çocuklarla evlerinin önünde oynamaya başladık , baktık yemek hazırlanıyor , canımız istedi çocukluk sofra hazır olana kadar bekledik , tam sofrayı kurdular , bekliyoruz abimle bizde yiyeceZ . Ev tamtakır kurubakır. Hiçte huyumuz değildir öyle arsızda değildik , niye öyle beklediysek , sofra kuruldu herkes oturdu bize buyur gel otur diyen olmadı . Bizde eve döndük ... Kafimi .

siz kendinizi kul olarak görebilirsiniz ben kul değilim bireyim ben ve kendi değerlerim var.

sorgulamam gereken şeyler varsa sorgularım elbette ne demek kafama göre çocuk yapmak sizmi bakacaksınız o çocuğa da başkalarına doğur doğur diye ahkam kesiyorsunuz?
maddi durum düzelmeden çocuk yapılmamalı. sonra ruhsal sorunlar da başgösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…