Malım kıymetli 😑

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.021
398
Cuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?

Mal tabi ki kıymetli kim ne derse desin. Arayın isteyin isim var bugün lazım falan deyin. İnsanlardaki yüzsüzlük beni çok rahatsız ediyor

Dert etmeyin kendinize, hemen geri isteyin. Kimse size alınmaz ya da malı kıymetliymis diyemez. Süpürge her gün ihtiyaç duyulabilecek bir esya. Belki o gün çok acil bir işi oldu tamir ettiremedi, yenisini alamadı ödünç istedi ama 3 günde çözüm bulabilirdi.

Nefret ederim. Ne ben alıyım ne de benden istesinler. Evi süpüreceğim diyip isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…