Malım kıymetli 😑

Vereceğin var bir de verirken tembihleyeceğin var.. Bazısına verirsin bir eşyayı 1 saate getirir bazısına verirken bile tembihlersin işim var 2 saate getirebilir misin? diye.. Söylemekten çekinmeyin siz yardımcı oluyorsanız onlar da olmalı..

kendı supurgenızı ıstemekten cekınmeyın bellıkı o supurgenın basına bır ıs gelmıs kac gundur kullanıyor zaten sımdı arayıp supurgemı getırır mısın deyın yarın derse hayır bana bugun lazım ılk gunden berı beklıyorum supurup hemen getırırsın dıye yarına kadar bıle bekleyemem acelesı var deyın hemen sımdı getırsın

Alt katta annen olur kayınvalide kardeş olur çok zor bi durum olur istersin ani misafir falan yada cam kırığı ama hemen götürürsün.. sizin ona hediye etmenizi bekliyor galiba

Süpürgenizi geri istemek ne kadar zor olabilir ki?
Kendi akıl edip getirmemesi de pek enteresan.

Valla benim malim kiymetli degildir ama bu tarz esya alisverislerinden hoslanmiyorum. Kimseden birsey almam da.. Benim bir esyam bozulduysa gider yenisini alirim. Geriyor beni nedense. Arayip isteyin getirsinler. Siz gitmeyin almaya bir de.

Bizim de geçen gün bozuldu süpürge, aynı gün servise verdik ertesi gün aldık. Annemle aynı sitede oturuyoruz onlarınkini almak bile aklıma gelmedi. Nereye kadar başkasından alıp idare edebilir ki insan?
bir de pislik toplanan bişey, her evin pisliği kendinr göre . pis bir alet yani temelde, alıp kendi evine sokuyorsun. Sonra kendi evinin pisliğini diğer eve götürüyorsun. Çok saçma değil mi ? Vileda istememiş iyi ki

Supurgemi vermem. Baskasin saci takılacak ucuna falan oyyy yok bi de pis pis verecek geri...

Versem de verirken "pts temizlik gunum, o güne kadar geri getirirsin" derdim ki gecistirmesin uzatmasin. Net bir yere baglayin temiz olur.

Şimdi arayıp incelip kıvrılmadan süpürge lazım diyim dimi kızlar ? Rica minnet eder gibi değil dimi 🙈
Süpürge sizin kendi malınız. Niye istemekten cekinesiniz? O günlerdir vermiyor utanmıyor siz isterken niye cekingensiniz :olamaz:
"Süpürge sende diye günlerdir evi süpüremedim. Yarım saat içinde getirmeni bekliyorum."
Öyle insana da anca bu tavır yakışır.

Ben de emanet vermeyi ve almayı sevmem. Aklım kalır. Bazen emanet alıp haftalarca vermeyen olur.

ben bir arkadaşıma saç düzleştiricimi verdim ödünç diye sanırım 5 ay onda kaldı . pandemi döneminde de evine götürmüş geri istedim. nasıl vereyim falan diyor bi de yüzsüzlük resmen.Ya gönder ya da yenisini al dedim artık ne yapayım.Sonra kargoya verdi ama o kadar kötü kullanmış ki mahvolmuş. bu son oldu bir daha da kimseye asla eşyamı ödünç vermem. Yani sizin de kulağınıza küpe olsun kimseye bir şey vermeyin,geri alınmıyor.

Filtresini tam kurutmadan çalıştırmış hayatında ilk defa toz filtreli süpürge gördü galiba süpürge çekmiyormuş çıkartıp kurutmuş ama eski randımanı vermemiş çözüm üretmeye çalıştım ama üretemedim ay başında tamir ücretini vereceğim diyor deli olmamak işten değil

Cuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?
Ya kendi düşünmezse? Hep orda kalırsa. Bir arkadaşım sandalye almıştı benden. Aylarca vermedi. Balkonda bırakmış rengi solmuş. İstemeye gittim ve o halde görünce Aldım gözünün önünde çöpe attım. Bozuldu hatta çok bozuldu. Özür dileyip parasını verdi ondan sonra. Ben de bir güzel aldım.

Back
X