- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Temizlik yapicam supurgemi getirebilir misin.Bu kadar.Şimdi arayıp incelip kıvrılmadan süpürge lazım diyim dimi kızlar ? Rica minnet eder gibi değil dimi
Ne kadar dert ettiniz içinizde. Evi süpüreceğim, lazım, demek neden zor?Şimdi arayıp incelip kıvrılmadan süpürge lazım diyim dimi kızlar ? Rica minnet eder gibi değil dimi
bir de pislik toplanan bişey, her evin pisliği kendinr göre . pis bir alet yani temelde, alıp kendi evine sokuyorsun. Sonra kendi evinin pisliğini diğer eve götürüyorsun. Çok saçma değil mi ? Vileda istememiş iyi kiBizim de geçen gün bozuldu süpürge, aynı gün servise verdik ertesi gün aldık. Annemle aynı sitede oturuyoruz onlarınkini almak bile aklıma gelmedi. Nereye kadar başkasından alıp idare edebilir ki insan?
acil detoks yapacaksa demek kisüpürge istenir mi yahu..
bunu da unutmam artık. çubuk tarçın isteyen komşu 1 sizinki 2 numara..
Süpürge sizin kendi malınız. Niye istemekten cekinesiniz? O günlerdir vermiyor utanmıyor siz isterken niye cekingensinizŞimdi arayıp incelip kıvrılmadan süpürge lazım diyim dimi kızlar ? Rica minnet eder gibi değil dimi
Şimdi arayıp incelip kıvrılmadan süpürge lazım diyim dimi kızlar ? Rica minnet eder gibi değil dimi
Ya kendi düşünmezse? Hep orda kalırsa. Bir arkadaşım sandalye almıştı benden. Aylarca vermedi. Balkonda bırakmış rengi solmuş. İstemeye gittim ve o halde görünce Aldım gözünün önünde çöpe attım. Bozuldu hatta çok bozuldu. Özür dileyip parasını verdi ondan sonra. Ben de bir güzel aldım.Cuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?