Malım kıymetli 😑

Filtresini tam kurutmadan çalıştırmış hayatında ilk defa toz filtreli süpürge gördü galiba süpürge çekmiyormuş çıkartıp kurutmuş ama eski randımanı vermemiş çözüm üretmeye çalıştım ama üretemedim ay başında tamir ücretini vereceğim diyor deli olmamak işten değil
Sizinkini de mi bozdu?

Filtresini tam kurutmadan çalıştırmış hayatında ilk defa toz filtreli süpürge gördü galiba süpürge çekmiyormuş çıkartıp kurutmuş ama eski randımanı vermemiş çözüm üretmeye çalıştım ama üretemedim ay başında tamir ücretini vereceğim diyor deli olmamak işten değil

Yuh yani, iyilikten maraz doğuyor hakikaten. İnsanların rahatlığı yüzünden emanet vermekten tiksinir olduk.

süpürge istenir mi yahu..
bunu da unutmam artık. çubuk tarçın isteyen komşu 1 sizinki 2 numara..
Ben alüminyum folyo istemiştim bir kere, bunu da unutmayın😂 bir tarife başlamıştır, sonra bir bakmıştır ki dolapta yok çubuk tarçın... olabilir yani 🤷🏽‍♀️

Cuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?
Kullansın versin haklısınız isterken uğraş veriyor idae ermek için ayagın mı bekliyor

Supurgem bozuldu gıttım supurge aldım, eskıydı mıyadı dolmuş dedım. bırınden istemek aklımın ucundan gecmedı. İnsanlardaki bu rahatlık benı öldürüyor, elektronik ev aleti istenmez, vermeyin.

Tarcin olayini okuyunca aklima geldi, bir komşumuz sabah kahvaltısında yumurta yok diye yumurta istemeye gelmişti hiç unutmam.
E yani madem yumurta kalmamış bugün de yumurtasız kahvaltı yapıver değil mi?
Yumurta var ama biz de kahvaltıda onu yemeyi düşünüyorduk kusura bakmayın dedim bir daha da gelmedi.

Seneler once supurgem bozulmus tamire gitmisti. Birkac gun bekledim baktim gelmeyecek ucuzundan dik supurge aldim. Oteki de 1 ay sonra geldi zaten.
Supurge de mi istenirmis sasirdim

Süpürgem bozulursa gider süpürge alırım,başkasından istenir mi yahu. Hadi istedin geri versene 3 gündür o insan ne yapıyor diye düşünmez misin.
Bir de üstüne filtreyi bozmuş.
Hiç şaşmaz ki böyle insanlar emanet mala zarar vermesin illaki verirler.

Eskisi gibi çekmiyormuş getirecek bakıcaz birazdan

Gerizekalı sanırım. Başka türlü iki süpürgeyi üst üstr bozmak zor. Üstelik ay başındayız daha Temmuzun 6sı. Ağustosa kadar 1 ay keyfini mi bekleyeceksiniz? Hemen 3 güne yaptırıp getirsin ya da yenisini alsın.

Benden de komşum blendır istedi verdim. 10 gün vermedi kendisinde 2 tane varmış bozulmuş. Tam isteyecektim, verdi.

Tabii bu bana ders oldu, baya da pisti temizledim kaldırdım. 2 gün sonra yine istedi, vermedim.

İşini gördün ver artık ama yok babasının malı gibi davranıyorlar.
alsın ala alla çok lazimsa bende sinir olurum böle durumlara. sarji aletimi istiyor veriyorum vermiyolar.. sonra bi daha götürmedim sarji aletimi işyerine

alsın ala alla çok lazimsa bende sinir olurum böle durumlara. sarji aletimi istiyor veriyorum vermiyolar.. sonra bi daha götürmedim sarji aletimi işyerine
Şarj aletimi de biri geldikçe kullanıyordu şimdi temassızlık yapmaya başladı ben şarja koyarım dokunmam alan kişi kabloyla oynuyordu büküyordu falan hep beni bulur böyle şeyler sinirden gülüyorum ya ben de artık şarj aletimi o gelince dolu olsa bile takıyorum telefona isteyemiyor😄

Back
X