Malım kıymetli 😑

Gerizekalı sanırım. Başka türlü iki süpürgeyi üst üstr bozmak zor. Üstelik ay başındayız daha Temmuzun 6sı. Ağustosa kadar 1 ay keyfini mi bekleyeceksiniz? Hemen 3 güne yaptırıp getirsin ya da yenisini alsın.
Kayınvalideye de yap et getir denmiyor ki azizim 😑 maaş alınca dedi o zamana kadar ne yapıcaz dedim ben (eltisinin kızı) X i yollarım el süpürgesiyle yapar temizliğini dedi filtre orjinaldi yine orjinal istiyorum ama o süpürge alana kadar almayacağım yine istemesin

Kayınvalideye de yap et getir denmiyor ki azizim 😑 maaş alınca dedi o zamana kadar ne yapıcaz dedim ben (eltisinin kızı) X i yollarım el süpürgesiyle yapar temizliğini dedi filtre orjinaldi yine orjinal istiyorum ama o süpürge alana kadar almayacağım yine istemesin

Yuh, kayınvalide mi bir de... Ben o detayı atlamışım. O zaman hiç çekinme, evim pis de gelsin süpürsün eli ile. Ay başında da işte orijinal olanı

Şarj aletimi de biri geldikçe kullanıyordu şimdi temassızlık yapmaya başladı ben şarja koyarım dokunmam alan kişi kabloyla oynuyordu büküyordu falan hep beni bulur böyle şeyler sinirden gülüyorum ya ben de artık şarj aletimi o gelince dolu olsa bile takıyorum telefona isteyemiyor😄
hala sorarlar sarji aletin varmiiiiiiii:)
bende yok derim :) yanina almiştir belki diye düşüncesinde..:)
evde takıyorum akşamlari .:)
sabah % 100 olarak işe gidiyorum.
eve döndüğümde % 5 olarak :D
eh yetiyor işte :D

Nefret ederim elektronik eşyaları isteyenlerden. Ha istedin hemen kullan getir madem. İsteyin beklemeniz hata.

Genel temizlik mi yapıyorsun kaç gün oldu deyin

Kayınvalideymiș bir de ayyyy git valla git sinir insanlar

Ben alüminyum folyo istemiştim bir kere, bunu da unutmayın😂 bir tarife başlamıştır, sonra bir bakmıştır ki dolapta yok çubuk tarçın... olabilir yani 🤷🏽‍♀️
Benim de komşum pandeminin ortasinda hem de haftasonu (sokaga cikma yasagi vardi) krem santi istemeye gelmis :) benim evde de hiç olmayan bir seydir ya...
Olabilir sekerdir undur da, krem santiyi nerden bulayim ablacim :KK70:
Bizim komşu kızına en sevdiğim kitapları verdim okusun diye.(Durumları iyi) Doğum günümde ailemin aldığı kitap bile vardı içinde. 8 yıl oldu vermediler. Nefret ediyorum.
Kitaplar genelde geri gelmez ben de cok deger verdiğim kitaplarımı vermiştim erkek arkadaşıma, üstünden aylar gecti biz ayrildik ben kitapları istedim, kaybetmis! Kitapligina atmis birileri de almis ama haberi yok bir de üste cikip onceden isteseydin ya dedi saka gibi!
O gun bugündür kitaplarimi ödünç vermem, onlar benim bebeklerim :)

Süpürge bozuksa halı gırgırlanır kenarlar da silinir yani sanki önceden hep süpürge vardı hayret bişey.

başkasının evinin tüyünü tozunu makineme çektirtmem açıkcası malım evet çok kıymetli. Süpürge öyle100 liralık bişey değil ki ha deyince veresin.

Sizin "bir yakın" diye bahsettiğiniz kayinvalideniz miydi ? Öyleyse yapacak birşey yok:KK25:

A be ablacım hiç mi ev süpürmüyorsun. Oklava ya da kahve makinesi değil ki bu evin en olmazsa olmazı isteyemeyecek ne var. Evi süpürcem getir diyeceksin. Ay hiç sevmiyorum komşuculuk olayını ya iyi ki apartta kimseyle tanışmadım.

Süpürgem bozulur da alacak param yoksa eski tip çalı süpürgesi alır onla supururum heralde halıları. Fayanslari da faraşla alirim. Niye elden isteyeyim.

Filtresini tam kurutmadan çalıştırmış hayatında ilk defa toz filtreli süpürge gördü galiba süpürge çekmiyormuş çıkartıp kurutmuş ama eski randımanı vermemiş çözüm üretmeye çalıştım ama üretemedim ay başında tamir ücretini vereceğim diyor deli olmamak işten değil

Bozmuş mu?

Sizin "bir yakın" diye bahsettiğiniz kayinvalideniz miydi ? Öyleyse yapacak birşey yok:KK25:
Evet bir kaç konu açmıştım sen de hep kv ve ailesinden şikayetçisin üff 🙄 tarzı yorumlar gelince bu konumda bari zikretmeyeyim kim olduğunu demiştim 🙈

Vermezdim, malım kıymetlidir. Arayıp isteyin, 3 gün olmuş yaz günü kapı baca açık toz oluyor ev.
Güncelleme: tam da düşündüğüm gibi bozmuşlar. Geçmiş olsun, artık iflah olmaz yenisini alsın.

süpürge istenir mi yahu..
bunu da unutmam artık. çubuk tarçın isteyen komşu 1 sizinki 2 numara..

Çubuk tarçın istenebilir yakınlık varsa. Yiyecek türü her şey istenebilir benden ki istiyorlar seve seve veriyorum.

O an alamiyordur ya da acildir. Sonra getirenler oluyor geri kabul etmiyorum , bir tabak yemek vermiş gibi istem

Belki o an bir şey yapacaktır ve o eksiktir , olabilir neden olmasın ki ?

Ancak elektronik eşyalar riskli ;cabuk bozuluyor ve geri dönüşünde hijyen riski yaşanabilir.

.....

Bir komşum anlatmıştı ; mutfak robotunu istemiş komşusu vermiş ve geri gelmiş. Ertesi gün fişe takip takmaz ateşler çıktı içinden dedi, elini yakmisti. Daha kötü sonuçlar da olabilirdi.

Belki komşunun hatası belki değil ama sonuçta aklında kalmış hep suçlamış ister istemez. Onun evinde de olabilirdi, bir çocuğa da zarar gelebilirdi.

Ayrıca süpürgemi kayınvalideme verdim demek çok mu zor ki yakınıma verdim demişsiniz. Garipsiniz gerçekten.
Kendisiyle ilgili daha önce konu açmıştım adını zikredince de ne kadar sorunlarınız var bıktık baydın tarzı yorumlar gelince bu konuda bari bahsetmeyeyim kim olduğundan demiştim

Benim de komşum pandeminin ortasinda hem de haftasonu (sokaga cikma yasagi vardi) krem santi istemeye gelmis :) benim evde de hiç olmayan bir seydir ya...
Olabilir sekerdir undur da, krem santiyi nerden bulayim ablacim :KK70:

Kitaplar genelde geri gelmez ben de cok deger verdiğim kitaplarımı vermiştim erkek arkadaşıma, üstünden aylar gecti biz ayrildik ben kitapları istedim, kaybetmis! Kitapligina atmis birileri de almis ama haberi yok bir de üste cikip onceden isteseydin ya dedi saka gibi!
O gun bugündür kitaplarimi ödünç vermem, onlar benim bebeklerim :)
Ben de akıllandım tabi :)

Cuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?
Benim de malım çok kıymetlidir valla insanlar özenli davranmıyorlar başkasının eşyalarına arayın isteyin süpürgenizi

Bir ara karşı komşum abartmıştı.
Blenderini verir misin? Oğlana muzlu süt yapacağım.
Varsa iki yumurta rica ediyorum eşim diyet yapıyor kahvaltı edip işe gidecek.
Misâfir geldi içme suyunuz varsa sürahileri doldursak?
Bizim arabayı kardeşim aldı, eşin evdeyse onun arabasını rica edecektik, seninki yok garajda, baktık.
Başka bir sebeple ilişkiyi kestik bu tip taleplerinden de kurtulmuş olduk.
İsteyin süpürgenizi, getirsin...

Back
X