Konu sahibine yazılan yorumların çoğu benim yorumunda dahil duygusalliķla yazılmış yorumlar.Yahu kadının yazdığı ilk mesajı daha dikkatli okuyun. Allah korusun kendisine bişey olabilir, birine vurur kaza olur falan filan yazmış. Babasına birşey olma ihtimalini de söylemiş siz hala burada gelip neler diyorsunuz. Gerçekten bu sitedeki bazı kişilerin okuması ve anlaması sıkıntılı. Bu kadın sadece "kaza yapar, birine vurur, ruhsat benim uğraşmak zorunda kalırım" yazmamış ki. Hayret bişeysiniz, mesele saldırmak olsun canınıza minnet. :) bin tane ihtimal var, kendisine bişey olur, başkasına bişey olur, maddi kaza yapar vs. Önemli olan elbette can ama demek ki o da babasını biliyor ki alkollü falan kullanmış daha önce. Ha sadece malı da kıymetli olabilir, ona da yapacak bişey yok. Bence yanlış bişey yapmamış ama babasına durumu daha detaylı söyleyerek gönlünü almaya çalışsa fena olmaz.
Bi motor kavgasi da esinle yapmistin sanki? Yanlis mi hatirliyorum?
Allah korusun kendisine bisey olabilir, kaza yapar, birine vurur ruhsat sahibi benim.
Kaza yapar,birine vurur ruhsat benim adima....Bu sozlerden once dusunmeniz gereken can guvenligi olmali ruhsat sahibi olusunuz değil...Kaza yaparsa babanizin sagligi tehlikeye girebilir ya da karsidakinin...
Bunu soylemişseniz sebebi vardır muhakkak. Yoksa esirgemezsiniz diye düşünüyorum..
Birde bazı insanların malı kıymetli olur gerçekten. Mesela bir klasik arabası olur , ya da sevdiği model, toz konsa içi gider. Sevda gibi :)
Babanızla iletisiminiz nasıl bilmiyorum ama gönlünü alsanız iyi olur.
Benim de malim kiymetlidir hele ki delicesine sevdali oldugum bir esyamsa kimselere dokundurtmam ama sanirim anneme babama laf soyleyrmezdim , gerci su anda 39 yasimdayim da bunu soyluyorum , 20 li yaslarda onlara da vermezdim yada elletmezdim sanirim
Iciniz nasil rahat ediyorsa oyle yapin , ben sizi anliyorum , babanizin da gonlunu alirsiniz olur biter :)Malim kiymetli olmadi hic ama şu hayatta bi zevkim, sevgim var o da motor 24 yaşındayim 17 yaşından beri hayalini kurduğum bir model şuan ki motorum.
:) kimselere vermek istemem elbette ama babamda gonul rahatligiyla al anahtari git dencek biri degil. Kendide motor kullaniyordu onceden ama agir kazalari oldu ve dikkatli özenli kullanmaz. Alkolde alabiliyor.
Hem kendine hem bana zarar ne gerek var. Zaten ihtitacta birakmis degilim kendisinin arabasi var. Keyfi olarak istedi benim motoru.
Iciniz nasil rahat ediyorsa oyle yapin , ben sizi anliyorum , babanizin da gonlunu alirsiniz olur biter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?