Araştırmama lüzum yok. Zaten net şekilde biliyorum çünkü sizi bağlamayacağınıBaglar yakinimin basina geldi gayette bagladi. Emsalleride var biraz arastirirsaniz gorursunuz
Araştırmama lüzum yok. Zaten net şekilde biliyorum çünkü sizi bağlamayacağınıama şu an he cnm he deyip geçiyorum ki konunuzun daha fazla prim yapmasında payım olmasın :) tekrar mutluluklar size.
Konu ilgi görsün de öyle ilave yapayım diye düşüneceğine bu kadar mühim bir detayı başta verirdi asıl derdi o olsa. Zaten baba hali hazırda araba kullanıyor. Ayrıca ilk yorumda şöyle yazmış "satmasaydın motorunu dedim." Yani kendi arabasıyla motoruyla naparsa yapsın diyor özetle.. Bakın sizin babanıza bakış açınızla arada çok büyük fark var. Siz baba yolu beklemişsiniz, motor yahut araba değil... benim babam iş için haftada en az bir iki kez İstanbuldan Denizliye gitti geldi mesela yıllarca. Bazen döner biz göremeden akşam tekrar giderdi... Alkol vs kullanmadığı halde ben cep telefonu vs de daha çıkmadığı için vardım diye arayana kadar uyumazdım o zamanlar. Sonra derste uyurdum, öğretmenlerim bile anlar laf etmezdi. İkisi aynı şey değil... konu sahibini kendinizle bir tutmak size de haksızlık olur bence.
Olay o değil bak. Konu sahibi ile ilgili düşünebilirsin bunları bu beni ilgilendirmiyor. Niye başta yazmadı niye sonda yazdı olayına girersek bir başka görüşte kalkar hassas olduğu için başta dile getirmedi diyebilir. Ya da başta "ya kaza olursa" diye yazdığı kaygısı hayırsız evlat etiketini çürütüyor bunu görmüyor musunuz diyebilir. Hatta daha ileri gidip burada eleştiren herkesi fitne fesatlıkla suçlayabilir. Ben şuna takıldım direk alkolle ilgili yaptığı açıklamayı alıntılayıp mazaret demişsiniz. Sizin yaptığınızda burdan konuyu baştan görmeyen biri için ki herkes okumak istemeyebilir "trafikte alkol makuldür" izlenimini yansıtıyor bana göre.
cok haklısın. baban, kendini suclu hıssetmen için laf soylemiş :) suclu -yanlış yapmış hissedersen ii tamam al motoru, yeter ki uzulme dıyecegını dusunmuştur.Bayram dolayisiyla aileme geldik. Ilk kez kendi motorumuda getirdim. Anahtari oturma odasinda unutmusum tabiki babamin sabahin körunde kalkip motoru kaciracagi aklima gelmezdi. Uyandim filan derken bir bakayim dedim motor yok.
Aradim babami, gezmeye cikmis neyse birsey demedim cok gecmeden getirdi. Bugunde diyor motoru iki uc gun ben sureyim surda işim var filan diye israr etti. Kendisinin arabasi var buarada, dedim madem binceksin neden kendininkini sattin. Olmaz dedim. Babamda "Malinda ne kiymetli" dedi.
Arkadaslar motor araba degil ki riskli, emanet motor mu verilir Allah askina. Malimi sakinmam ama ne kimsenin motorunu alirim ne veririm. Esim emanet araba dahi kullanmaz mumkunse. Yanlis miydi yaptigim? Allah korusun kendisine bisey olabilir, kaza yapar, birine vurur ruhsat sahibi benim. Ben nasil diyim al anahtari takil 2-3 gun diye okadar rahat bi insan degilim beni yanlis anliyor Bozuldu biraz ama ne yapayim ki.
verme!! en dogru cevabı vermişsin.Babamin canindan onemli degil ama alkollu sekilde cok kez araba ve motosiklet kullandigi icin ona güvenmiyorum acikcasi evet gidip birine carpsa ben ugrascam birde. Evet vicdan yaptim adam ilk kez bisey istedi diye ama versem icim rahat etmeyecek. Beni yanlis anliyor. En sevmedigim seyi istiyor. Esimin motorunuda onun yakinlari isteyip duruyordu onlarada verdirtmedim. Sevmiyorum emanet alip, emanet vermeyi.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kaza-yaptim.999904/page-3
Su konudaki sivri yorumlarından hatırlıyorum seni. Yine de babana tavrina şaşırdım. Evet bence de malın kıymetli. Bunu verdiğim konudaki mesajlarında kendin de söyledin. Ayrıca kendini açıklarken kullandığın doneler de bende geçersiz, kaza yapar ruhsat benim üstüme ugasirim gibi şeyler de itici. Neticede babanın motoru almaması yani senin vermemen, onun için iyi olmuş.
cok haklısın. baban, kendini suclu hıssetmen için laf soylemiş :) suclu -yanlış yapmış hissedersen ii tamam al motoru, yeter ki uzulme dıyecegını dusunmuştur.
turk ailesi klasik cocuk yetiştirme ve cocukların ailelerini kullanma yöntemleri kitapcıgı bölüm 366
motırsiklet artcısı olarak motorsiklet kimseye verilmez. asla!
emin degilsen, tecrube etmemişsen ve eğitimini almamışsan arkana bile kimseyi almazsın!!
verme!! en dogru cevabı vermişsin.
lafı uzatmıcam. kaza yapsa carpsa ve carpılsa her 2 durumdada feci ölüm riski olan bir alet. işin içine güvensizlikte varsa gene cok iyi yapmışsın. sakın verme!
Ne cins insanlar var ya 2 günlüğüne babasına kıymetli motorunu veremiyor
Not: sonradan kıvırmışsın aman ona bişey olmasın diye ama inandırıcı değil
İstenilen zaman da işim yoksa verirdim
Araba ödünç oluyor da motor niye olmasın?
Yahu he he sen kaza yapar diye hayıflandın ondan konu açtın... senin gibi evlat düşman başına...
Ne de güzel yayık ayran gibi dönmüşsün. Kıvırma bence, kıvırma bizi boşver sen aynadaki aksine dön döneceksen....
Yazık ki ne yazık...
Bir de laf arasında ben emanetçiliği sevmiyorum diyorsun ya aynadaki aksin bile sana gölüyordur...
Sabrina hayran kaldım
Herkese hala cevap veriyorsun sakin sakin. .
Bi üzüm bağ gidiyor bende eklicem
Maksat üzüm yemek değil bagciyi dövmek
Herkesin kendi kararı veren verir vermeyen vermez.
Diyip uzaklasiyorum
Konunun kapanmasini talep ettim ama mune musait degil heraldeBabamdan duymadigim laflari duydum yahu evde bukadar olay olmadi motoru vermemem. :)
Valla ben çocuğuma bile en önemli olan eşyami vermiyorum. Hatırası var anısı var biliyorum ki zarar verecek neden vereyim bile bile
Babanizda alkol aliyormus. Motoru aldı gitti o sırada çarşı da birini gördü diyelim.
Oooo x abi gel ya 2 dublede sen at dedi ve babanız da gitti içti.
Sonra da motora bindi başına bişey geldi ne olacak. Önce siz keşke vermeseydim keşke bana kirilsaydi diyeceksiniz.
Öyle değil mi ?
Konu da gayet açık neyi anlamadilar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?