Malım ne kıymetliymiş.

Baglar yakinimin basina geldi gayette bagladi. Emsalleride var biraz arastirirsaniz gorursunuz
Araştırmama lüzum yok. Zaten net şekilde biliyorum çünkü sizi bağlamayacağını ama şu an he cnm he deyip geçiyorum ki konunuzun daha fazla prim yapmasında payım olmasın :) tekrar mutluluklar size.

Araştırmama lüzum yok. Zaten net şekilde biliyorum çünkü sizi bağlamayacağını ama şu an he cnm he deyip geçiyorum ki konunuzun daha fazla prim yapmasında payım olmasın :) tekrar mutluluklar size.

Tabi sizin verdiginiz primlerle geciniyoruz ya biz zaten lafa bak. Durdugun ka

Olay o değil bak. Konu sahibi ile ilgili düşünebilirsin bunları bu beni ilgilendirmiyor. Niye başta yazmadı niye sonda yazdı olayına girersek bir başka görüşte kalkar hassas olduğu için başta dile getirmedi diyebilir. Ya da başta "ya kaza olursa" diye yazdığı kaygısı hayırsız evlat etiketini çürütüyor bunu görmüyor musunuz diyebilir. Hatta daha ileri gidip burada eleştiren herkesi fitne fesatlıkla suçlayabilir. Ben şuna takıldım direk alkolle ilgili yaptığı açıklamayı alıntılayıp mazaret demişsiniz. Sizin yaptığınızda burdan konuyu baştan görmeyen biri için ki herkes okumak istemeyebilir "trafikte alkol makuldür" izlenimini yansıtıyor bana göre.

Babasinin canini dusunmeyecek insan babasinin kirilmasinida dusunmez. Canini dusunmedigim adamin gonlunu dusunuyorum konu aciyorum dimi ? Oturup gonlunu nasil alsam diye konu acmazdim pisman olup. Sacmalayip duruyosunuz

Ben konuyu ilk gördüğümde sert bir evlat izlenimi hissettim. Genelden bakarsak birçoğuna göre babasını düşünmeyen bir evlat gibi görünen konunun detayında "Allah korusun başına birşey gelseydi" diye bir kaygıda vardı. Diğer yandan babaya bu kadar sert çıkışmış olması geçmişte birşey yaşadığı hissi de uyandırdı bende, ateş olmayan yerden duman da çıkmazdı çünkü. O yüzden ilk yorumumda görüşümü dile getirip, net birşey yazmadım. Eldeki veriler keskin bir yargılamayı gerektirmiyordu.

Bir babanın sağlığını önemsemek ayrı bir konudur...bende babamla çok ağır konuşan biriyim. O halde bende hayırsız evladım burdakilere göre. Dışardan bilmeyen için "aa ne ayıp tüh kaka" dense de bağırmalarım hudutu aşmalarım, detayı bilen için az yapmışsın denir her daim. Sonradan konuya baktığımda alkol açıklaması vs görünce sakındığı malı buna bağladım mesela, mal hırsızı ilan ettiğiniz kişiyi hayırsız evlat diye yargılamak son derece anlayış kıtlığı barındırıyor.
Herkes konuya hassas olduğu noktadan bakıyor. Herkesin baba kız iletişimi farklı çünkü. Bunlar hassas konular. O yüzden birini bu kadar derin yargılarken eldeki verilere detaylı bakmak lazım. Konu başlığından "hayırsız evlat, babasının sağlığını hiç umursamıyor" etiketi çıkarmak kahin Vanga lığa soyunmaktır. Hatta inanç timsali varsa burada açık açık şirk koşmaktır bu kadar ileri gitmek... Şöyle bir küre getirip bende ne görüyorsunuz diyesim geldi yani bu kahinliklere o derece komik görünenler var

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kaza-yaptim.999904/page-3

Su konudaki sivri yorumlarından hatırlıyorum seni. Yine de babana tavrina şaşırdım. Evet bence de malın kıymetli. Bunu verdiğim konudaki mesajlarında kendin de söyledin. Ayrıca kendini açıklarken kullandığın doneler de bende geçersiz, kaza yapar ruhsat benim üstüme ugasirim gibi şeyler de itici. Neticede babanın motoru almaması yani senin vermemen, onun için iyi olmuş.

Son düzenleme:

Eğer "arabası olduğu halde motorumu aldı" diyorsa evet alkollü olması falan umurunda bile değil demektir. Boşuna uzatmayalım bence, çünkü konu sahibi hakkındaki fikrim sabit. Ayrıca "trafikte alkol makuldür" izlenimini yansıtan hiçbir cümlem yok. babam alkol kullanıyo ne yapsam da herhangi bi şekilde trafiğe çıkmasına engel olsam kaygısı falan da yok. Kendi arabasıyla motoruyla vs çıksın , beni maddi zarara yahut vicdan azabına süreklemesin yeter kaygısı var sadece. Bu yüzden "bunlar mazeret değil" dedim, bırakın da trafiğe alkollü çıksın diye değil... herneyse, zaten şu an nasıl oldu da bu kadar boş bi mevzunun içine yorum kattım diye çok şaşkınım kendime :) o yüzden size de iyi geceler...

cok haklısın. baban, kendini suclu hıssetmen için laf soylemiş :) suclu -yanlış yapmış hissedersen ii tamam al motoru, yeter ki uzulme dıyecegını dusunmuştur.
turk ailesi klasik cocuk yetiştirme ve cocukların ailelerini kullanma yöntemleri kitapcıgı bölüm 366
motırsiklet artcısı olarak motorsiklet kimseye verilmez. asla!
emin degilsen, tecrube etmemişsen ve eğitimini almamışsan arkana bile kimseyi almazsın!!

verme!! en dogru cevabı vermişsin.
lafı uzatmıcam. kaza yapsa carpsa ve carpılsa her 2 durumdada feci ölüm riski olan bir alet. işin içine güvensizlikte varsa gene cok iyi yapmışsın. sakın verme!

Ne cins insanlar var ya 2 günlüğüne babasına kıymetli motorunu veremiyor

Not: sonradan kıvırmışsın aman ona bişey olmasın diye ama inandırıcı değil

Motorum niye kiymetli olmasin yahu suc mu? Hayattaki bitane zevkim tutkum bu alet benim neden deger vermeyeyim? Liseden beri kac gece hayalini kurmusum ben onun niye deger vermeyeyim neden? Ama konu bir tek o degil babam guvenilcek biri degil icim rahat anahtar teslim edemem. Senin icin sebepler gecersiz olabilir benim icin gecerli ve bu yeterli.

verme!! en dogru cevabı vermişsin.
lafı uzatmıcam. kaza yapsa carpsa ve carpılsa her 2 durumdada feci ölüm riski olan bir alet. işin içine güvensizlikte varsa gene cok iyi yapmışsın. sakın verme!

Vermedim zaten sadece uslubum sertti onuda babamla tekrar konusup halettim zaten annemde dedi sen verseydin ben izin vermezdim diye.

Ne cins insanlar var ya 2 günlüğüne babasına kıymetli motorunu veremiyor

Not: sonradan kıvırmışsın aman ona bişey olmasın diye ama inandırıcı değil

Kivircak olsam, pohpohlancak olsam bastan motor onemli degilde cana gelmesin yazardim zor bisey degil. Ben aklimdan gecen her ihtimali belirttim kendisinin kaza yapip kendisine bisey olma ihtimalinide konuyu acarken belirttim zaten ama siz ruhsata taktiniz.

Yok babam kendi arabasina binseymis umrumda olmucakmista, uzulmuyomusumda. Kendi arabasina binsin evet cunku kendi mali benim soz hakkim yok beni dinlemiyor engelleme sansim yok napcam kendi aracina mi bindirmicem? Anahtar mi saklicam napcam? . Uzulsem nolur ama motoru vermemek benim elimde.

Yahu he he sen kaza yapar diye hayıflandın ondan konu açtın... senin gibi evlat düşman başına...

Ne de güzel yayık ayran gibi dönmüşsün. Kıvırma bence, kıvırma bizi boşver sen aynadaki aksine dön döneceksen....

Yazık ki ne yazık...

Bir de laf arasında ben emanetçiliği sevmiyorum diyorsun ya aynadaki aksin bile sana gölüyordur...

Mal onemli DEGIL diyip malina bisey olcak diye ici icini yiyenleride biliyoruz. Emanetciligi sevmiyorum, malima deger veriyorum diye babamin ölmesini mi istemem gerekiyor illa? Umursamiyor mu oluyorum ? Babamin gonlunu almayi dusunmesem niye konu acayim? Size hesap vermek icin acmadim herhalde konuyu.

Sabrina hayran kaldım
Herkese hala cevap veriyorsun sakin sakin. .
Bi üzüm bağ gidiyor bende eklicem

Maksat üzüm yemek değil bagciyi dövmek

Herkesin kendi kararı veren verir vermeyen vermez.

Diyip uzaklasiyorum

Sabrina hayran kaldım
Herkese hala cevap veriyorsun sakin sakin. .
Bi üzüm bağ gidiyor bende eklicem

Maksat üzüm yemek değil bagciyi dövmek

Herkesin kendi kararı veren verir vermeyen vermez.

Diyip uzaklasiyorum

Konunun kapanmasini talep ettim ama mune musait degil heralde Babamdan duymadigim laflari duydum yahu evde bukadar olay olmadi motoru vermemem. :)

Konunun kapanmasini talep ettim ama mune musait degil heralde Babamdan duymadigim laflari duydum yahu evde bukadar olay olmadi motoru vermemem. :)

Valla ben çocuğuma bile en önemli olan eşyami vermiyorum. Hatırası var anısı var biliyorum ki zarar verecek neden vereyim bile bile
Babanizda alkol aliyormus. Motoru aldı gitti o sırada çarşı da birini gördü diyelim.
Oooo x abi gel ya 2 dublede sen at dedi ve babanız da gitti içti.

Sonra da motora bindi başına bişey geldi ne olacak. Önce siz keşke vermeseydim keşke bana kirilsaydi diyeceksiniz.
Öyle değil mi ?
Konu da gayet açık neyi anlamadilar acaba

Anlamamak degil ki anlamak istememek. Sayfalardir gayet net acikliyorum ben kendimi. Olumsuz yorum yapmak icin kendilerini paraliyorlar, kelimelerimi cimbizla cekmeyi cok iyi biliyorlar ama alintilarken işlerine gelmedigi kısım olan ve ta en başta konumda gécen "Allah korusun kendisinede birsey olur" cumlesini görmemiş gibi yapiyorlar hala.

Evet uslubum sert olabilir bu burada da boyle disarda da boyle ve bu bazilarina cok dokunuyor biliyorum :) Kimi zaman pisman olurum, olursam sonradan düşünüp onu telafi ediyorum zaten ama haksiza haksiz derim hakliya hakli kimsenin beni sevmesine gerek yok burda objektif olunsa yeterli sirf yüklenmek icin yuklenmem sacma sapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…