Malım ne kıymetliymiş.

Taniyor ama rahatsizlik duymustum sonradan ve konusma geregi hissettim uzuldum yinede.
Her şey bir yana babanızın izinsiz alması zaten hoş degil.
Benim kizin/ oğlanın diye istedikleri gibi davranamaz ki ebeveynler.
Nezaketen de olsa sorulmalı.
Madem ki biz ayrı bireyleriz diyoruz gereği de ona göre olmali.
"Oğlumun evi" diyen kv ile farkı yok aslında bu konunun.
Neyse halletmiş olmanıza sevindim.

Aynen oyle. Tesekkur ederim

Kim bilir size nasıl kırılmıştır babanız, ne ayıp etmişsiniz, yok ruhsat YOk bilmem ne , bunlar bahane biliyorsunuz değilmi ? Sizi resmen ayıpladım! Nasıl ne desem size bilemedim....

Aglanacak halimize güleriz diyorsun yani...

Ne diyeyim gülüm sen işini bilirsin.
Kolay gelsin

Bakış açıları o kadar işte, gülüp geçmek lazım. :)

Bu konu hala guncel mi? Hayirsiz evlat tamlamasinin karsiligi iste. Yazip zaman harcamaya bile gerek yok. Zaten konu sahibi muhtemelen motorunun basindadir malum babasi kaciriyo :)

Konu sahibi sen buralarda pek sevilmiyorsun galiba yoksa bu kadar ustune gelinmesinin baska aciklamasi olamaz
Ne hayirsizligin kaldi ne utanmazligin
Bireyselligin yeterince oturmadigi toplumlarda normal sanirim bu tepkiler
Herkes uber anlayissiz olmus

daha öncede motoru olduğuna göre sizden iyi kullandığı kesin bence satıncada özlemiştir motor kullanmayı he tabiki kaza yapıcak diye korkarım bişey olur diye babama ki bu sadece motor kullananlara da geçerli olmaz korkum onun haricinde başka bişey düşenmem ben bende olsam alınırım açıkcası.bende başkasından araba falan istemem kaza olur diye korkarım ama bu babam için geçerli olamaz kıramam ben kendi adıma.

Canım evet danışmışsın fikir almak için ama %90 herkes aynı şeyi demiş hemen hemen.Demekki yaptığın yanlış ki söylemişler sen sorduğun için

Tabiki sevilmiyorum. Sevilen uyelerden biri konu acsa ve haksiz olsa dahi burada yumos yumos davraniliyor. Onuda gorduk biliyoruz. Ben kimsenin beni sevmesini istemiyorum sadece objektiflik bekledim okadar.
Kendileri canlarini verebilirler, ben daha mantiksal dusunen bir insanim. Eger motoruma cidden ihtiyaci olsaydi belki verirdim. Ama keyfi gezmek icin saydigim okadar riski almak anlamsiz.
Ayriyetten emanetciligi sevmem bana anahtar uzatildiginda da geri cevirmisligim coktur. Tecrubeli olup olmamak mesele degil burada. Birinin biseyine zarar versem uzulurum.

Canım evet danışmışsın fikir almak için ama %90 herkes aynı şeyi demiş hemen hemen.Demekki yaptığın yanlış ki söylemişler sen sorduğun için

Size gore yanlis olabilir bunu belirtmenize kizmiyorum. Hakaret etmenize kiziyorum. Bir bag bir üzümdür gidiyor. Ne yiyecek esirgedim ne magdur biraktim bu neyin dramasidir?
Baska bisey istesin ne olursa vereyim. Bugun bana desin motor alcam (almamasi daha hayirli babam alkol kullanan biri ve gecmistede bu yuzden kazalari oldu, annem zor bela sattirdi. Bu yuzden simdi motoru yok.) varsa param oldugu kadar vereyim destek olayim ki zaten bana ihtiyaci yok kendi alir alcak olsa.
Paranin cimriligi degil bu. Kendisine bisey olsa ben kendimi sorumlu hissetcem uzulcem, alkol alip biseye karisşa yine ben sorumlu kalicam , motorumads cok özenliyimdir ben ve babam özenli kullancak biri degil guvenilmiyor.

Daha once de yazmistim ben size hak verdim :)

Tabiki sevilmiyorum. Sevilen uyelerden biri konu acsa ve haksiz olsa dahi burada yumos yumos davraniliyor. Onuda gorduk biliyoruz. Ben kimsenin beni sevmesini istemiyorum sadece objektiflik bekledim okadar.
Kendileri canlarini verebilirler, ben daha mantiksal dusunen bir insanim. Eger motoruma cidden ihtiyaci olsaydi belki verirdim. Ama keyfi gezmek icin saydigim okadar riski almak anlamsiz.
Ayriyetten emanetciligi sevmem bana anahtar uzatildiginda da geri cevirmisligim coktur. Tecrubeli olup olmamak mesele degil burada. Birinin biseyine zarar versem uzulurum.[/QUOTE]

hala üste çıkma çalışmaları kendinizi aklama çalışmaları bence konuşmayın konuştukça batıyorsunuz çünkü. Düşündüğünüz kişi çocuk değil koca adam. SiZde vicdanen rahatsız olmuşsunuz ki bu kadar tepki veriyorsunuz. Sizin yerinizde olsam kırıp bacağımı otururum

Şu ifadeden ben bile rahatsız oldum vallahi.

hala üste çıkma çalışmaları kendinizi aklama çalışmaları bence konuşmayın konuştukça batıyorsunuz çünkü. Düşündüğünüz kişi çocuk değil koca adam. SiZde vicdanen rahatsız olmuşsunuz ki bu kadar tepki veriyorsunuz. Sizin yerinizde olsam kırıp bacağımı otururum[/QUOTE]

Yaşla başla koca adam olunmuyor. Yasim ondan kucuk ama alkol alip motora binip defalarca kaza yapan ben degilim. Kask tak dedikce sifir koruma motora binen ben degilim.
Daha saymaya gerek yok. Anlamazsiniz. Siz beni karalayamazsiniz ki kendimi aklayayim.

Belki direkt "Olmaz" demek yerine, daha nazik bir ret cevabı verebilirdiniz.

Bunun haricinde; konu çok abartılmış, nerelere kadar gelmiş; herkesin baba-kız ilişkisi aynı değil ki.
Benim de babamla aramda teklif dahi olmaz, hatta babam bizim arabayı, motoru tek sefer istememiş biri, kendisi ise, eşim arabayı aldığında "Kızım işin varsa, annenin ya da benim arabayı al, çekinme" diyen biri. Ama konu içinde geçen baba alkollü iken araç kullanabilen, izinsiz, çocuğunun malını "Amaan nolcek?!" diye alabilen (ki alsın elbet de izin istemek bi incelik, ayrı bir önem verdiği mesajıdır), vakti zamanında kendi arabasını, motorunu kızı istediğinde vermeyen biri. Üstelik konu sahibi motor tutkunu birisi, bunun altını çizmiş, herkesin anlayabileceği bir şey değil bu; çocuğu gibidir ona motoru. Yani şu şartlarda çok da haksız değil konu sahibi. Ama maşallah hayırsız evlat ilan edilmiş, neler neler söylenmiş, ya sanki babasını sokakta bırakmış gibi, ne bu öfke?

Kadın yazmış yani bir de "Kendine de bir şey olabilir" filan diye; millet ruhsattan girmiş, malından çıkmış, e kendi almış, kendi ödüyor sigortasını vizesini, kendisi kaza yapmamak adına dikkatli kullanırken, dikkatsiz kullanan babası niye gelsin de durduk yere keyfi için pert etsin canım motoru?
Konu çok acayip bir yöne doğru evrilmiş, babası için bile bu kadar olay olmamıştır herhalde şu mevzu.

Yaşla başla koca adam olunmuyor. Yasim ondan kucuk ama alkol alip motora binip defalarca kaza yapan ben degilim. Kask tak dedikce sifir koruma motora binen ben degilim.
Daha saymaya gerek yok. Anlamazsiniz. Siz beni karalayamazsiniz ki kendimi aklayayim.[/QUOTE]
Neyse iyi bayramlar size

Daha once de yazmistim ben size hak verdim :)

Ilk konuyu acarken detay fazla vermedim ama verseydimde saldirilacakti. Konu dogru duzgun yol alsaydi ve sorulsaydi yine ekleyecektim bunlari.
Kimseden motor emanet almadim istemedim. Birtek babamdan istedim zamaninda o da bana vermemisti. :) Buyuzden alinmamasi gerekir ama yinede icim rahat etmedi tavrim yanlis geldi pisman oldum. Tekrar nasil yapsam duzeltsem diye konu actim hepsi buydu yani.

Kesinlikle bende ilk tavrimdan dolayi düşünüp pisman olup uzuldugum icin acmistim konuyu ve nasil yapip duzeltsem diye dusunuyordum. Babamlada konustum zaten. Gercekten babamla bile bu kadar olay olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…