- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Korkma değil ama maalesef babamla kırıldıgimi söyleyecek gibi bir ortam yok diyalogumuz yok.Babanıza neden söylemediniz hala, korkuyor musunuz? Ben çocuğumu psikologlara taşıyorum naifliği kırsın azcık dişli olsun diye, ezilmesin diye, babannesi saçma sapan hartlayıp duruyordu çocuğa canına okudum. Kendilerinin yetiştirdiği meydanda iken kimse bana çocuk büyütmek öğretemez.
Gerek bile yok bunları düşünmeye o zaman. Çocuğunuza yapılanlar bile o ortamı oluşturmaya yetmiyorsa, babalar günü kutlamasına da yetmemeli.Korkma değil ama maalesef babamla kırıldıgimi söyleyecek gibi bir ortam yok diyalogumuz yok.
Şimdi fark ediyorum.
Demokratik bir aile değil mis büyüdügum aile.
Aslında kendimi iyi ifade eden biriyim ama dediğim gibi.o yakınlığı hissetmiyorum
Doğru büyütüyorsunuz aksine, babanız sırf itaat eden torun görmek istiyorsa buyursun görsün. Küçücük çocuğa da önce diğerleri sonra sen diyerek değer sıralaması yapan dede ilk kez duyuyorum. Boşverin babalar gününü. Müsait bir zamanda oturup yaptığı şeyin yanlışlığını konuşun babanızlaBenim kız hakkını savunan istemediğini kabul etmeyen .bir. Çocuk ve bende o na saygı duyar desteklerim.
Abimin çocuklar inişe korkuyla büyüyen.daha şinik tipler kavga esnasında kızım kendini savundu diye.onlar 3 kardeş benimki tek onlara karşı kendini savundu geri adım atmadı diye.ben yanlış büyütuyormusum çocugumu çok Özguvenliymis
Her güne bir kutlama var zaten, ben dayatilmis günlere önem vermem sevgililer gününü bile kutlamayiz kaldı ki babalar günüKızlar malum bugün babalar günü
Ben farklı bir ile gelin geldim yaklaşık 10 yıldır.
Ve geçtiğimiz ay aileme tatile gittiğim de
Babam kızıma karşı.
Önce diğer torunlarım gelir.
Saydı saydı saydı isimlerini en son sen dedi.
Ve kızım daha çok küçük altı yaşında.
Hemen onhun biletimi kestim.
Ve eve döndüm.
Malum babalar günü bugün içimden aramak gelmiyor mesaj atmak da
Sizce ne yapmalıyım.
Arayıp mesaj atmadan birde gönül koyacak biliyorum.sizce ne yapsam.
Bu konuyu hiç söylemedim.
Konusunu açmadım.
Ben aramam, net.Kızlar malum bugün babalar günü
Babam kızıma karşı.
Ve eve döndüm.
Sizce ne yapmalıyım.
Konusunu açmadım.
Aramam sormamKızlar malum bugün babalar günü
Babam kızıma karşı.
Ve eve döndüm.
Sizce ne yapmalıyım.
Konusunu açmadım.
Çok özgüvenli olması yanlış mıymışBenim kız hakkını savunan istemediğini kabul etmeyen .bir. Çocuk ve bende o na saygı duyar desteklerim.
Abimin çocuklar inişe korkuyla büyüyen.daha şinik tipler kavga esnasında kızım kendini savundu diye.onlar 3 kardeş benimki tek onlara karşı kendini savundu geri adım atmadı diye.ben yanlış büyütuyormusum çocugumu çok Özguvenliymis
aY Deli misiniz asla hak etmiyor aranmayı. Yazık günah minicik kıza dediği ne icim bir laf.Kızlar malum bugün babalar günü
Babam kızıma karşı.
Ve eve döndüm.
Sizce ne yapmalıyım.
Konusunu açmadım.
6 yaşında bir çocuğa bunu yapan öğretmen de eğitimci olamaz zaten. Sevgi sıralaması yapılmaz bir çocuğa. Ne kadar yanlış yerden bakmışsınız olaya.Galiba çalışmıyorsunuz doğru mu? Çocuğunuz yarın bir gün okula gidecek. Orada birinci sırada olamazsa öğretmene tavır mı koyacaksınız… kendiniz işyerinde terfi alamasaydınız patrona tavır mı koyacaktınız. Bazı anneler çocuklarıyla çocuk olup aynı seviyede yaşıyorlar, siz de öyle olmuşsunuz. Bırakın çocuk gönül koymamayı, kin gütmemeyi öğrensin sizden. başka şehirde bir dedesi olduğunu düşünsün. Sonra büyüyünce pişmanlıklar yaşamayın, uğraşan siz olursunuz. Ayrıca özgüven demişsiniz ama kendini nasıl savundu tam olarak ne yaşandı biz bunu bilmiyoruz.
Neyi yapan? Ne yaşanmış siz bizden fazla satırlar okudunuz galiba6 yaşında bir çocuğa bunu yapan öğretmen de eğitimci olamaz zaten. Sevgi sıralaması yapılmaz bir çocuğa. Ne kadar yanlış yerden bakmışsınız olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?