benimde bileziklerim için mehir denmişti yani allah korusun ayrılırsak bilezikler bende kalacakmış birde hoca eşime 1 yıl sonra ne takacaksın dedi öyle birşeyde varmış eşimde 3 bilezik daha takayım demişti onun anlamı ne bilmiyorum.
aaa...öyle bişey mi var...:CüvCüv:
bak varsa söyleyin bana..kaydirigubbakcemile5 mehirde kazıklandım...1 yıla 20 gün var...bidaha kazık yemiim...kötükedihüso
demeyin böle ya
okudukca, her yönden zararli cikmaya basladim,:çok üzgünüm:
mehirim üstüne yatmislar, bu konuyla farkina vardim:sm_confused:
nikah tazeleyip faiziyle isteyem dedim, bi cözüm buldum:smiley-cool:
birde, 1 yil sonra mi bisey takilmasi gerekiyomus,
zararin birini kurtaramadan birisi daha cikti.
nolcek simdi benim halim
bizimkide sahte hocamıydı neydi ne mehir ne mihir (neyse artık tam bilmiyorum) lafı bile geçmedi benneyaptımki
gerçi önemlide değil huzurumuz olsun yeter:asigim:
aaa...öyle bişey mi var...:CüvCüv:
bak varsa söyleyin bana..kaydirigubbakcemile5 mehirde kazıklandım...1 yıla 20 gün var...bidaha kazık yemiim...kötükedihüso
bencede o çirkinlikle koca bulduğuna şükret ses etme otur:asigim:
valla bana bişey soran olmadı
hoca direkt 100gr altın yazdıbenneyaptımki
hoca biçti benim fiyatımı yanikaydirigubbakcemile:roflol:
70 madeni liramı ne denildi yanliş hatirlamiyorsam
beleşe gittim biraz ama bu yaşta gittiğime şükredim dimihihoyyythihoyyyt -tatlicadiarzu-
ben bedavaya gittim valla. mehir olayını bilmiyordum. zaten söyleselerdi bile veremezdi.
ah kızlar biz ne zorluklarla evlendik ah! ne kınama altın basıldı ne mehir oldu ne de takı kurdelemiz de doğru düzgün birşey takılmadı. böyle şeyleri duyunca üzülüyorum.:çok üzgünüm:
tek tesellim eşimle olan mutlu evliliğim.:asigim:
takıların kadına faydası birşey olursa kenarda garantisi olsun. ben de tek garanti sevgi:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?