- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Ne rahatsızlığı var kedinizin?İçine birşey karıştırmadan sadece yaş mama verdiniz mi?Iyi akşamlar arkadaşlar
4aylık ankara cinsi erkek kedimiz var ama çok istahsiz tek sevdiği sey sut ve yaş mama :/
Veteriner gun de 60gram yaş mama yemesi lazım dedi hesapladık 10gram falan anca yiyo
Ve yoğurt kefir ayran ve sebze de yemesi lazım ama yediremiyoruz
Kuru mamayı ıslatıp yaşla karıştırıp içine haşlanmış sebze koyduk alışsın diye yiyo ama veteriner yaş mamaya alışır dedi bugün onu fa veremiyoruz kuru da cok az yiyo iste
Bi de hastalığından dolayı veteriner kefir içirin dedi Siringayla zorla iciriyiruz
Sizce kedimizi nasil kuru mamaya ve sevdiği şeylere alıştırabiliriz yedirebiliriz beberon alsam mi ama onda da kuru mama yediremeyiz
Şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim
4 aylık kedi ne kadardır sizinle
Onun yemeyi daha önce öğrenmesi lazımdı sanki
Karıştırarak yaş mamayı azaltın
Yalnız kefiri sevmiyorlar bizim yoğurt seven kedi bile kalıyor kefirden
Bizimki de balık yağı sevmiyor şırınga ile de beceremiyorum
Bir şeye karıştırınca da mamaya yanaşmıyor bile
Bu arada kedi neden sebze yesin kedi etobur yani Aslan sebze yemez ki
Kuru mamalarda var biraz sebze
Hayvanı önüne zorla ıspanak koyulup aç bırakılan çocuk gibi zorlamayın
Su da içmezse tekrar götürün ama vücudu güçsüz kalmasın
Balık yağını ne için vermek istiyorsunuz neye iyi geliyor?Benim kedim de var iyi bişeyse bende vereyim
Tüy için bende kışa girerken vermeyi deneyim teşekkür ederim.Yoğurt veriyorum ara sıra ama kefir hiç denemedim ondan da vereyimDirenci artar tüyü az dökülür sağlıklı olur deniyor
Sonbaharda rahatsızdı mantar olmuştu o Zaman aldık içiremedik geçrn yine demiş veteriner kış gelirken içirin diye de koşarak uzaklaştı
Ben öyle Boğaz'ına enjektör ile sıkmayı da beceremedim bir de bu yağ tüm her yer kokar diye çok ısrar da edemedim bir damla dökülmüş yalanacaksa bir hal oldu hayvan
benim kedim yok bakimindan anlamam bilmedigim icin soruyorum illa mama mi yemek zorunda kucukken annemin vardi annem peynir ekmek yogurt ekmek pilav makarna ve yemegin suyuna islatilmis ekmek verirdi hatta salatalik karpuz bile yerdi
Tüy için bende kışa girerken vermeyi deneyim teşekkür ederim.Yoğurt veriyorum ara sıra ama kefir hiç denemedim ondan da vereyim
Biz de sizin dediginiz gibi yapıyoduk veteriner kontrolune gittik bugün oyle yapmayın kuru verin mecbur ali-şir dedi ama yemiyo iste kac gün kuru mama da versek yemiyo en son dayanamayıp bir hafta sonra yaş mama veriyoruzKendi kendine yiyebilen kediye biberon kullanmayın.yas mama yiyo diye sürekli verirseniz ilerde kuru mamaya dönemezsiniz.yas mamanın için e önce bikac tane kuru mama karıştırın verin.daha sonraki günlerde yavaş yavaş yaş mama miktarını azaltıp kurumamayı arttırın.veteriner hekim kontrolünü yaptıysa, az yemesi herhangi bir sağlık sorunundan kaynaklanmıyorsa zorlamayın bırakın istediği kadar yesin.
Yaklaşık bir aydır.bizde hep istahsizdi koyuyoruz yaş mama cook az yiyo dayanamayıp bi hafta sonra süt ya da yaş mama veriyoruz 1100kg sadece4 aylık kedi ne kadardır sizinle
Onun yemeyi daha önce öğrenmesi lazımdı sanki
Karıştırarak yaş mamayı azaltın
Yalnız kefiri sevmiyorlar bizim yoğurt seven kedi bile kalıyor kefirden
Bizimki de balık yağı sevmiyor şırınga ile de beceremiyorum
Bir şeye karıştırınca da mamaya yanaşmıyor bile
Bu arada kedi neden sebze yesin kedi etobur yani Aslan sebze yemez ki
Kuru mamalarda var biraz sebze
Hayvanı önüne zorla ıspanak koyulup aç bırakılan çocuk gibi zorlamayın
Su da içmezse tekrar götürün ama vücudu güçsüz kalmasın
Benden once cevao verdiler de neyse ben yine de yaziyim.benim kedim yok bakimindan anlamam bilmedigim icin soruyorum illa mama mi yemek zorunda kucukken annemin vardi annem peynir ekmek yogurt ekmek pilav makarna ve yemegin suyuna islatilmis ekmek verirdi hatta salatalik karpuz bile yerdi
Zehirlendi kusuyodu veterinere yatırdık serum tedavisi gördü uyulesti ama suan oksuruyo akciğerlerinde enfeksiyon varmis boğazları şişmiş ve ateşi 1c yüksekmis yani ilaç tedavisi tam etkisi göstermemiş bağışıklığını yuksetmek gerekiyormus onun icin de kefir önerdi veterinerNe rahatsızlığı var kedinizin?İçine birşey karıştırmadan sadece yaş mama verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?