- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Denedik aslında 2farkli yavru maması aldik :/ kesince de bir hafta boyunca cook az yiyo dayanamayıp sut veya yaş mama veriyoruz en son ac kaldı diyeDegisik markalari deneyin. Tavuklu balikli etli cesitlerini deneyin. Ustelik yas mama alternatifi varken hicbir kedi kuru mama yemek istemez. Yas mamayi ve diger seyleri bir sure kesin, mecbur kalinca yer
Evet bağışıklığı düşükmüş o yuzden kefir veriyoruz.Bağışıklığı mı düşük birde hangi kuru mamayı veriyorsunuz
Biz fiskirttik ağzına zorla baya azaldı tüy dökülmesi koltuklardan anlıyorum kafasına sıçramıştı ama bizim kac gün yalanlamadi islattik.yinr yalamadi kafasını yavru zaten beceremiyo surekli balık kokuyodu en son dayanamayıp orası elimle bebe sampuaniyls yıkadım bu arada En miciklerinden şırınga kullanın yontemini de ilk yorumlarda yazdimDirenci artar tüyü az dökülür sağlıklı olur deniyor
Sonbaharda rahatsızdı mantar olmuştu o Zaman aldık içiremedik geçrn yine demiş veteriner kış gelirken içirin diye de koşarak uzaklaştı
Ben öyle Boğaz'ına enjektör ile sıkmayı da beceremedim bir de bu yağ tüm her yer kokar diye çok ısrar da edemedim bir damla dökülmüş yalanacaksa bir hal oldu hayvan
Sadece yaş mama koyuyoruz onune o kadar az yiyo ki içimiz parcalaniyo cok zayıfladı hastaligindan sonra sebze de bağırsakları.icim iyi.gelirmis.ciger tavukfalan.yiyolar ya bazenBana gore zorlamayin kediyi sebze yemek zorunda degil yemez zaten her kedinin mizaci farkli damak zevkleri salatalik yiyen kedi de gordu bu gözler. Ona kedi otlarindan alin kendi yerse yer. Duz ot severler zaten yeterlidir ona.
Yas mamayi surekli vermezseniz ac kalmaktan ziyade kuru mamayi yemeyi tercih etcektir.
Ben kitlik varmis gibi davrandim kendisini mecbur hissedip alisiyor yani iyiligi yapcak bisey yok.
Haklisiniz sütü suyla karıştırıyoruz cok darlanmadikca da vermiyoruz.Öncelikle kuru mamanın yavru mama olmasına dikkat edin. Yaş mamaya azar azar karıştırın ve gittikçe kuru mamayı çoğaltıp yaş mamayı arttırın. Kuru mamayı öğün aralarında elinizde ödül maması gibi de verebilirsiniz aranızdaki bağda kuvvetlenir. Ayrıca sütü kesinlikle diretkt vermemelisiniz bağırsakları laktozu sindiremez vericekseniz illa suyla karıştırarak vermelisiniz kefiri genelde sevmiyorlar ama yoğurt yiyor olması güzel
Deli gibi ac kalmadıkça vermiyoruz onu da cook sulandiriyoruz sebze olarakta havuç ve brokoli balkabağı da mi faydalıymış deneyelimKediye süt vermeyin lütfen verecekseniz de laktozsuz süt verin.
Neden illa yaş mama yesin diye uğraşıyorsunuz ki?
Sebze olarak ne veriyorsunuz? Haşlanmış balkabağı ve brokoli öneririm.
Evet ya çok fena biliyolar ağız tadını yaş mama paketini görünce gözü dönüyo resmen kedinin iki farklı yavru maması denedik ama bi yediremedikYaş mamaya alışırsa kuru mama yemez onlarda ağzının tadını biliyor.Farklı bir marka kuru mama deneyin tadını sevmemiş olabilir zamanla anlarsınız hangi mamayı sevip sevmediğini deneme yanılma her kuru mamanın tadı ve aroması farklı
Sadece yaş mama koyuyoruz onune o kadar az yiyo ki içimiz parcalaniyo cok zayıfladı hastaligindan sonra sebze de bağırsakları.icim iyi.gelirmis.ciger tavukfalan.yiyolar ya bazen
Veteriner biliyo tek dediği illa kuru mama verin yesin ama anlamiyo.yemiyo gun de 60gram.gemesi lazım bizimki 10gram.yiyo ve çok zayıf sadece sevdiği seyler de çok iştahlı vitamin takviyesi de yapıldıBenim kızım da bir yaşına kadar kuru mama yemedi bir çok mama denedim sonra tavuk ve yaşmamaya royal can yavru kedi maması az az karıştırdım (tabi önceden de denemiştim ama yememişti) sonra sade mama koydum ilk yediğinde ailecek okadar mutlu olmuştuk yedimi yiyecek mi onu takip ediyorduk tabi öncesi hep tavuk yiyordu sanırım bıktı iştahlı yemiyordu şuan iki yaşında hala royalin yavru kedi mamasını yer başk mama asla ağzına sürmez ve kediler yaşmamaya bayılır az yiyor diyorsunuz veterinerinizle konuşun iştahsız sanrım vitamin takviyesi yapın
Vitamini veteriner veriyo d falan. Ah o kap bitse halay cekicez evdeVitamin veriyor musunuz? Mamayi degistiriin mesela yuzune bakmiyolar baska mamaya bi bakiyosun kap bitmis. Şu micho aldigimdan beri kitir kitir yiyolar yabayiliyorlar bizimkiler sokak kedileri de cok tercih yapiyor buarada onlarda hayran. Bakalim oyle gidiyoruz buyukler cunku. Allah sifa versin ya kilo alsin baby.
Vitamini veteriner veriyo d falan. Ah o kap bitse halay cekicez evdeöneriniz icin teşekürler nerde satılır o mama Migros ta var mıdır amin Insallahh ya
Çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz icin dediğiniz mamadan alalım madem vitamin tam olarak ne icin bu aradaSurup vardi ismini unuttum ben siringa ile agzina veriyordum. Veterinerle surekli istigal olmak istemedim o önermisti zaten. Buarada micho her yerde bulunuyor marketler de görmedim petshoplarda cogunlukla var birinci kaliteymis bu zaten bilmiyorm ama cok kedi baktigimizdan hepsinin begenmesi tesaduf degil. Kediler kaliteden iyi anlar yemiyorsa guzel degildir gercekten.
acik mamalar olurya posetlenmis genelde oyle satilir. Ama sordum ben buyuk kiloca olandan almak istiyorum dedim ayarlariz dedi her zman ki petshopcum.
Ben evin kızıyım o yuzden alınan mamaları bilmiyorum ama anneme soyliyimMamanın markası nedir acaba ?
Gerçekten iyi kalitede , besleyici değerleri yüksek olan premium mamalardan kullanın durumunuz müsaitse . N&D , Hills , Acana ve Orijeni önerebilirim . Ben şuan benim kızlara N&D kullanıyorum ve sevmeyen kedi henüz görmedim .
Bağışıklığı düşük demişsiniz o yüzden evde kendi hazırlayacağınız mamalarada ağırlık verebilirsiniz kuru mamanın yanında . Çok güzel ve besleyici tarifler var nette sebze ve et karışımı. Birde bol bol su içtiğinden emin olun . Az içtiğini düşündüğünüzdr şırıngayla ağzına sıkabilirsiniz . Umarım sorununuz çözülür pisicik sağlığına kavuşur
Bağışıklık dşünce iştahsızlık başlar ,veterineriniz amino asit iğnesi vurmalı ,sizde ımuneks ve lysın ile destekleyip ,markası viyo olan özel bir içiçek ile güçlendirebilirsiniz o zaman iştahı açılır yemeğini yerEvet bağışıklığı düşükmüş o yuzden kefir veriyoruz.
Tam bilmiyorum ama iki farklı kaliteli yavru maması veriyoruz
Bağışıklığı düşük diye mi istahsiz aa şaşırdım.Bağışıklık dşünce iştahsızlık başlar ,veterineriniz amino asit iğnesi vurmalı ,sizde ımuneks ve lysın ile destekleyip ,markası viyo olan özel bir içiçek ile güçlendirebilirsiniz o zaman iştahı açılır yemeğini yer
3 kedim var ,doğduğumdan beri kedim var ,imuneks hap olanı tercih edilir bi bağışıklık desteği ,lysin de yine solgar markalı bir vitamin hücre yapı taşı ,Bağışıklığı düşük diye mi istahsiz aa şaşırdım.
Dedikleriniz ne ki hiç bilmiyorum anlamadım
Haa şimdi anladım veteriner hic söylemedi boyle seyler ya bizkendimiz eczaneden alabilir miyiz veterinere sormadan3 kedim var ,doğduğumdan beri kedim var ,imuneks hap olanı tercih edilir bi bağışıklık desteği ,lysin de yine solgar markalı bir vitamin hücre yapı taşı ,
Viyo bir kedi besini internetten alabilirsiniz ,
Bağılıklık düşünce kedi kendini kapatıyor ,yemeye içmeye
Çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz icin dediğiniz mamadan alalım madem vitamin tam olarak ne icin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?