mamasliebling'in diyet günlüğü...

MamasLiebling

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
570
321
323
sevgili günlük,

sonunda ben de diyet günlüğü tutmaya karar verdim... önce kendimden bahsedeyim istersen... 29 yaşındayım, 4 senedir evliyim ve 2,5 yaşında tatlı bir kızım var... aslında ben 16-18li yaşlar hariç hiç bir zaman çok zayıf olmadım.. hep 59-60 kilolardaydım, boyum 1,53 ve tabi bu durumda her zaman balık etli kıvamındaydım... ama maalesef doğumdan sonra ipin ucunu kaçırdım ve 68lere kadar çıktım (( özgüveni yüksek ve kendimle barışık biri olmama rağmen kendimi beğenmemeye başladım.. aynada gördüğüm görüntü sanki bana ait değil... giydiklerim yakışmıyor vs. bir sürü sorunlar yaşadım ve hala yaşıyorum... kaç kere diyete başladım bir kaç kilo verip tekrar aldım... çok azimli biri sayılmam, çikolata ve abur cubura da düşkün olunca ve sürekli kek poğaca vs. tarifleri deneyince tabi diyetler hep hüsran...

ama bu sefer çok kararlıyım sevgili günlük... yaklaşık on gündür ön hazırlıklara başladım.. hem psikolojik hem bedenen kendimi hazırladım.. bu sefer allah'ın da izniyle başaracağım... on gündür pilav beyaz ekmek şeker makarnayi kestim.. bir haftadır her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum.. düzensiz de olsa akşamları jillian miller ile yarım saat hoplayıp zıplıyorum ve çok da dikkat etmememe rağmen bu sabah 66,5 gösterdi tartım :) (uzun bir süredir 66yi görmemiştim, nasıl sevindim anlatamam)

diyet listelerine uymakta zorlandığım için kendi diyet listemi hazırladım...

sabah 7,30 da kahvaltım: 2 dilim çavdar ekmeği, 1kk beyaz peynir, 4 zeytin, salatalık domates, iki günde bir yumurta, yeşil çay

haftada iki gün çorba günüm, iki gün salata günüm yapacağım.. iki gün etli sebze yemeği bir gün de balık günüm olacak...

ara öğünlerimi yoğurt, meyve ve diyet biskuvi olarak belirledim.. hangisini canım isterse yiyeceğim..

saat 18,30 dan sonra yemek yasak.. sadece bir bardak şekersiz yeşil çay içeceğim..

bu şekilde kurban bayramına kadar 10 kilo hedefliyorum... 55 olsam süper olur...

her gün bu saatlerde sana ne yediğimi ne neler yaptığımı yazacağım.. pazartesi tartılma günüm olacak.. (bir hafta nasıl dayanacağım?? )

Gunaydin sevgili gunluk,

Dun kahvaltimi yaptiktan sonra bir saat yuruyus yaptim...

Arada sekersiz yagsiz sutlu kahve ictim..

Oglen komsularim kek pogaca filan hazirlamislar, kapida onlarla oturduk.. bir dilim kek ve iki kurabiye yedim sadece :))

Ogle yemegi yemedim o yuzden..

Aksam yemegi olarak cok az bamya yemegi yedim..

Ve bu sabah dayanamayip tartildim ve 65.9 kg olmusum :)))) her gun taratilmak cok yanlis biliyorum, ya baskulu komsuma birakacagim bir hafta yada esime pillerini saklatacagim.. yoksa ben her gun tartilirim (

Gunaydiin sevgili gunluuuk...

Kahvaltida iki dilim.cavdar ekmegi peynir zeytin domates ve yesil cay

Dun corba gunumdu ve ogle bir dilim cavdar ekmegi ile bir kase mercimek corbasi ictim..

Aksam da iki kase mercimek corbasi ve bir tabak salata yedim... arada bir avuc kabak cekirdegi yedim..

Aksam da sporumu yaptim :))

Simdilik iyi gidiyor gunluk.. kendimi.cok iyi hissediyorum :)

Kolay gelsin,istediğin kiloya inş. ulaşırsın

Merhaba sevgili gunluk..

Dun kahvaltimi yine ayni sekilde yaptim..

Ogle iki uc minik pogacalarimdan yedim :-/

Aksam haslanmis tavuk but ve kabak yemegi yedim..

Bu gunlerde fazla spor yapamiyorum, bir kac gun daha yapamayacagim..

Pazartesinden itibaren sabah yuruyuslerime baslayacagim..

Merhabalar gunluk..

Bir kac gundur sana yazamadim... biraz yogundum... ama diyete tam.gaz devam ediyorum...

Dun komsularimla gun yaptik.. ogle bisey yemedim ve gunda biraz kisir ve iki.kucuk parca patatesli borek yedim sadece... gercekten kendime hayret ediyorum.. ben ki tatliya asla dayanamazdim ama dun bir lokma.bile yemedim.. masallah bana :)

Uc gundur aksamlari komsularimla yuruyus yapiyoruz.. 49-50 dakikaya yakim tempolu yuruyus.. cok iyi geliyor gercekten.. sabah yuruslerime bir sure devam edemicem ama aksam yuruyusu yapiyoruz.. evde de ip atliuorum bol bol..

Bu sabah dayanamadim.ve tartildim.. 65.5 gosterdi :) bu hafta tam bir kilo vermisim.. adet olmama ragmen gayet iyi dimi gunlukcum?? Haftaya daha hizli.veririm diye dusunuyorum..

Bu gunluk.bu kadar.. yarin tekrar gorusuruz..

Benimde boy 153 aynı boydayız :) Bende uzun süre 64 lere takılıp kaldım diyet ve sporla 52 51 lere düştüm ama 7 8 aydır sinsi bi şekilde kilom yükselmeye başlamış şu an 56 kiloyum ama hedefim 46 kilo bakalım iki üc haftadır başladım da yarım yamalaktı bir kaç gündür yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum bakalım ne kadar verebilirsem :)

Ne guzel zayiflamisin... darisi bana :) 46 cok az degilmi? Boyumuz zaten kisa oldugu icin sanki cocuk gibi oluruz :-/

Ben 55 kg olsam opup basima koyacagim.. :))

Merhaba sevgili gunluk... seni biraz ihmal ediyorum bu gunlerde... ama diyete tam gaz devam ediyorum.. arada kucuk kacamaklar oluyor ama dengelemeye calisiyorum.. aksamlari sirkeli su icmeye basladim bakalim.faydasi olacakmi..

Ama asil sorun bu hafta hic spor yapamadim kizima tuvalet egitimi verdigim icin disari cikamiyorum.. aksi gibi bilgisayar da bozuldu, videolarla yapamiyorum o yuzden.. arada ip atliyorum sadece...

Bu sabah tartildim yine.. 64.9 kg olmusum cook sevindim )

12 gunde 1,6 kg oldu.. gayet iyi degil mi :))

Ne guzel zayiflamisin... darisi bana :) 46 cok az degilmi? Boyumuz zaten kisa oldugu icin sanki cocuk gibi oluruz :-/

Ben 55 kg olsam opup basima koyacagim.. :))

Yok canım ya bende 64 65 olduğum dönemlerde hedef 54 55 harika olur demiştim ama şu an tam 56 kilodayım yok göbek filan var hala toplu bir görüntü devam ediyor. 50 - 51 e düştüğümde iyiydi ama 46 filan çok sırıtmaz diye düşünüyorum bende gögüs büyük o kiloda olsamda gene haşmetim devam edecek gibime geliyor:) En azından göbek simit olmaz.

ne güzel 50 ye kadar düşebilmissin... tekrar düşersin eminim...

merhaba sevgili günlükcüğüm..

sen çook ihmal ettim farkındayım... seninle birlikte maalesef diyeti de biraz ihmal ettim... ( ama bugün itibari ile tam gaz devam ediyorum... gelişmeleri bildireceğim

Merhaba sevgili günlük...

Aradan 4 bucuk sene gecti ve seni yine buldum... 4 bucuk sene icinde tekrar anne oldum.. kizim 7, oglum 2 bucuk yasinda...

Diyeti 64 küsürde birakmisim.. suan bu kilodan coook uzagim...

Dogum ve hayatimdaki bazi degisiklerle beraber kilom ciktikca cikti...

Suan 73leri görüyorum

Evet günlükcüm cok mutsuzum cünkü bu ben degilim..

En kisa zamanda bismillah diyip tekrar baslayacagim.

Benden haber bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…