Mangal sever alt komşu...

Annemlerin son kiracısı mangal sevdasına evden çıktılar :cry: Bahçede sürekli yakıyorlardı duman da eve doluyordu. Sevmeyen, kokusundan, dumanından nefret eden kişiler için resmen işkence :KK43:
Maalesef kiracı eşimin ailesinin kiracısı onlar alıyor hatta bir önceki kiracıyla eşimin annesi ve kardeşi mangal yapmışlardı birkez suçlu ben bile çıkabilirim bu sebepten.Ben mangalı severim ama eşim et yemez yani nefret eder kokulara takık neyi nasıl desem bilemedim.

Mahalle arasinda mangal yakmak tam bir düşüncesizlik,cahillik...Bahçe olmasi,cevredekileri rahatsiz etme hakki vermez kimseye.Et kokusu olayini gectim,dumani felaket olur,her yere siner...Var böyle dağdan gelmiş gibi tipler.
Siz güzellikle soyleyin yine,umarim işe yarar.
En genç komşu oysa ki etraf hep yaşlı dolu çok sevinmiştim aramız bozulacak daha tanışmadan.

Bence konusun, bi biz düşünüyoruz valla milletin umrunda değil. Mangalı bizde çok seviyoruz koca balkonumuz vardı sırf millet rahatsız olmasın diye piknik tarzı yapıyoruz dışarıda. Sormadım bile üsttekilere yapsak nasıl olur diye... Benim üst komşum balkonu yıkarken sağolsun benim çamaşırları da yıkıyordu, altım boştu ama girişin yerleri ıslanmasın diye 10 dakikalık işi yarım saatte yapıyordum oysa ben. Ayıp diye bir şey var, mecburen aynı binalarda iç içe yaşamak zorundayız kimse kimsenin pisliğini vs çekmemesi lazım ayıp ya...

Bence konusun, bi biz düşünüyoruz valla milletin umrunda değil. Mangalı bizde çok seviyoruz koca balkonumuz vardı sırf millet rahatsız olmasın diye piknik tarzı yapıyoruz dışarıda. Sormadım bile üsttekilere yapsak nasıl olur diye... Benim üst komşum balkonu yıkarken sağolsun benim çamaşırları da yıkıyordu, altım boştu ama girişin yerleri ıslanmasın diye 10 dakikalık işi yarım saatte yapıyordum oysa ben. Ayıp diye bir şey var, mecburen aynı binalarda iç içe yaşamak zorundayız kimse kimsenin pisliğini vs çekmemesi lazım ayıp ya...
Eşim evde olsa eminim uyarırdı neden haberimiz yok vs. diye takık çünkü kokuya falan keşke herkes aynı olsa bizde piknik alanına gidiyoruz ailemle çok uzakta değil 15-20 dakikalık yol ama ne desem bilemedim o piknik yerini önersem sakin kimse yok vs. diye inşallah yanlış anlamazlar.

Merhabalar herkese...İki buçuk katlı müstakil bir evde oturuyorum ev eşimin dedesinden hediye kiracı değiliz yani...Alt katımda kiracı oturuyor yeni evli bir çift taşındı ama ne yazık ki komşudan yana yüzüm gülmeyecek gibi... Bugün ben evden tam çıkmadan baktım mangal yakıyorlar toz duman kokusu içeri girdi hemen bütün camları kapattım öyle çıktım evden...Evimiz yol kenarı aynı sokakta okul var tabi şuan okul yok ama çoluk çocuk var sokakta...Bir önceki kiracı en azından çocuğunu yollardı böyle birşey yaşamaz kapatırdık pencereleri ama bitmek bilmeyen bu mangal olayı açıkçası canımı sıkıyor hem alan var alamayan var hem şehir içi bu durum normal mi diye düşünürken daha tanışmadan sorun yaşamak istemiyorum çünkü yaşlarımız yakın olduğu için çok sevinmiştim ne yapmalıyım sizce? Kapatırken bir pencerem genlenmişti zor sert kapandı yüklenince ses çıktı yanlış anlaşılmış olabilirim bile...
ev iki buçuk kat ya o buçukta kim oturuyor kimse oturmuyorsa o buçuk olan katta yapsınlar en azından duman gelmez

Haftada 1-2 kez olursa yaz gunu sikinti olabilir evler sicak kapi pencere kapali oturmak zorunda degilim ama arada sirada oluyorsa sikinti yapmam nefis olayina gelirsek piknik yerlerinden arabayla gecerken bile buram buram et kokuyor her halukarda alamayanda duyuyor o kokuyu buna takilirsak disarida hicbir sekilde yemek yeri olmamali

Maalesef kiracı eşimin ailesinin kiracısı onlar alıyor hatta bir önceki kiracıyla eşimin annesi ve kardeşi mangal yapmışlardı birkez suçlu ben bile çıkabilirim bu sebepten.Ben mangalı severim ama eşim et yemez yani nefret eder kokulara takık neyi nasıl desem bilemedim.
Madem bu kadar korkuyorsunuz esiniz takik kokuya et sevmiyor o zaman o söylesin

Hazır mangal yanmışken alın etinizi inin aşağı.
Her şeye ne kadar çok takar olduk. Biraz salın ya, ayak uydurun, hoşgörün...
Çok rahatsızlık vericiyse güzelce konuşun. Bir yandan hak veriyorum, ben de gürültüye takılırım böyle

Yeni tasinmislar ama bitmek bilmeyen bu mangal olayı demişsiniz , bu kısmı anlamadım.

Her gün mu yakiyorlar ?

Açıkça haber vermelerini isteyebilirsiniz .

Alan var almayan var kısmına katılmıyorum, herkesin yemek kokusu sokaklara doluyor. Farkı yok.
Bir önceki kiracıda yapıyordu ondan dedim bahçede bitmek bilmeyen bir mangal olayı var yani

Back
X