Mangal sever alt komşu...

Hazır mangal yanmışken alın etinizi inin aşağı.
Her şeye ne kadar çok takar olduk. Biraz salın ya, ayak uydurun, hoşgörün...
Çok rahatsızlık vericiyse güzelce konuşun. Bir yandan hak veriyorum, ben de gürültüye takılırım böyle
Daha tanışmadan böyle uyarı yapmak sıkıntı olmaz mı bunu düşündüm yoksa konuşurdum tabi.

Alırdım bir kilo kanat bende inerdim, mangalı yakmışken benim kileride yapın cok canım cekti derdim ve her mangal yaptıklarında aynısını yapardım madem etraftan cekinmiyorlar. Belki siz tekrardan inersiniz diye yapmazlar veya ters teper :KK48:

Belki kırk yılda bir yapacaklar. Ben biraz bekleyip sıklığı anlamaya çalışırdım. Tolare edilecek sıklıktaysa hiç aramı bozmam biraz anlayışla devam ederdim. Yoksa da kibarca uyarırdım.

Bizim alt komşuyu anlatmışsınız resmen. Bir de biz normal apartmanda yaşıyoruz müstakil falan değil.
Adam ızgara makinesini mutfağa bir kuruyor akşam 12ye kadar kanat pirzola falan pişiriyor. Bir de lavabonun falan penceresini kapatmıyor bizim ev olduğu gibi et kokuyor.
Koku hassasiyetim yok ama ızgara et kokusundan hoşlanmam, o yüzden eşinizi çok iyi anlıyorum. O koku insanı delirtiyor vallahi. Uyarmaktan başka çaremiz yok. En azından yaparken haber falan versinler de evinize mobilyalarınıza sinmesin o koku.
Çıkmıyor çünkü uzun süre.

Bizim alt komşuyu anlatmışsınız resmen. Bir de biz normal apartmanda yaşıyoruz müstakil falan değil.
Adam ızgara makinesini mutfağa bir kuruyor akşam 12ye kadar kanat pirzola falan pişiriyor. Bir de lavabonun falan penceresini kapatmıyor bizim ev olduğu gibi et kokuyor.
Koku hassasiyetim yok ama ızgara et kokusundan hoşlanmam, o yüzden eşinizi çok iyi anlıyorum. O koku insanı delirtiyor vallahi. Uyarmaktan başka çaremiz yok. En azından yaparken haber falan versinler de evinize mobilyalarınıza sinmesin o koku.
Çıkmıyor çünkü uzun süre.
Eşimin genel olarak kokulara hassasiyeti var sevmez öyle sevmediği şeylerin kokusunu duymayı mutfak havalandırmamızda çok iyi değil olabildiğince ben dikkat ediyorum zaten.Kokudan çok duman sıkıntı perdeler stor birde kendi kapı önlerinde değil bizim evin köşesine gelmişler pencerenin dibine kendi çamaşırlarını diğer tarafa köşeye çekmişler.

Alırdım bir kilo kanat bende inerdim, mangalı yakmışken benim kileride yapın cok canım cekti derdim ve her mangal yaptıklarında aynısını yapardım madem etraftan cekinmiyorlar. Belki siz tekrardan inersiniz diye yapmazlar veya ters teper :KK48:
Hiç tanışmadık bile böyle tanışmazdım herhalde hem ben pişirip rahat yiyemem öyle bahçeler evler iç içe

Belki kırk yılda bir yapacaklar. Ben biraz bekleyip sıklığı anlamaya çalışırdım. Tolare edilecek sıklıktaysa hiç aramı bozmam biraz anlayışla devam ederdim. Yoksa da kibarca uyarırdım.

Taşınıp taşınmaz bahçemde mangal yaksam ve hemen uyarı gelse çok sinir olurdum

Hele bir dur , tart biç sonra söyle.

Evde de olmayacakmış , kapatıp cami gitmiş.

Alan var almayan var sözü ise fazla duyar kasma.

Yaptığınız yemekleri bütün mahalleye dağıtın öyleyse.

Insanlarin mangalı da karismasaniz diorum. Siz alamiyosunuz diye odami almasin belki seviyordur. Not.adanali
En azından haber verebilirdi diye düşünüyorum sonuçta bayrama sayılı gün kalmış temizlik yapıldı normal perde olsa at yıka ama stor yani...

Taşınıp taşınmaz bahçemde mangal yaksam ve hemen uyarı gelse çok sinir olurdum

Hele bir dur , tart biç sonra söyle.

Evde de olmayacakmış , kapatıp cami gitmiş.

Alan var almayan var sözü ise fazla duyar kasma.

Yaptığınız yemekleri bütün mahalleye dağıtın öyleyse.
Zaten birşey söylediğim yok şuan ama o saatte evde olmamam gerekiyordu zaten işim bitmediği için geç çıktım yoksa bütün camlar açık kalacaktı ev duman altı olacaktı.Ben yemek yaparken aspiratörü açıp pencereyi kapatırım elimden geldiğince koku gideren oda spreyi falan sıkarım ayrıca yaptığım güzel yemeklerden etraf komşulara vermediğimi nerden biliyorsunuz her evde yemek pişer ama her bahçede mangal yapılmıyor.

Back
X