Mangal sever alt komşu...

bence bi gün kahve içmeye davet et hafiften ağzını yokla derim ben bi önceki komşumuz böyle yapardı gerçi çocuklar olduğu için genelde evde yapmayı tercih etmiyorduk falan de

hala devam ederlerse gidip marketten mis gibi balık alıp habersizce bahçede kızartın bakalım nasil oluyormuş..

Çözüm basit her mangal yaptığında en yüzsüz ifadenizi takınıp toplayabildiğin kadar adamla gidicen oo mangal alırız bi dal komşii diyecen.
Bak ondan sonra mangal yapıyolar mı bi daha.

Merhabalar herkese...İki buçuk katlı müstakil bir evde oturuyorum ev eşimin dedesinden hediye kiracı değiliz yani...Alt katımda kiracı oturuyor yeni evli bir çift taşındı ama ne yazık ki komşudan yana yüzüm gülmeyecek gibi... Bugün ben evden tam çıkmadan baktım mangal yakıyorlar toz duman kokusu içeri girdi hemen bütün camları kapattım öyle çıktım evden...Evimiz yol kenarı aynı sokakta okul var tabi şuan okul yok ama çoluk çocuk var sokakta...Bir önceki kiracı en azından çocuğunu yollardı böyle birşey yaşamaz kapatırdık pencereleri ama bitmek bilmeyen bu mangal olayı açıkçası canımı sıkıyor hem alan var alamayan var hem şehir içi bu durum normal mi diye düşünürken daha tanışmadan sorun yaşamak istemiyorum çünkü yaşlarımız yakın olduğu için çok sevinmiştim ne yapmalıyım sizce? Kapatırken bir pencerem genlenmişti zor sert kapandı yüklenince ses çıktı yanlış anlaşılmış olabilirim bile...

Ayda kaç kere mangal yapabilirler ki?
Düşüncesiz olabilirler bu konu da ama sizde daha ilk olayda arayı soğutmayın. Bence, pek takmayın. Belki de bu tavırlarının dışında iyi bir komşu olurlar size.

Unutmayın kimse mükemmel değil, herkesin kusurları vardır. Ha, bu kusurlar artık size zarar vermeye başlarsa tabi ki müdahale edebilirsiniz ama ben bu durumda müdahale etmeniz gereken bir şey göremiyorum.

Back
X